malakudi Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Janitor είπε Πότε θα πέσουν σε νορμάλ τιμές οι κάρτες της AMD? Είναι καλύτερα τα πράγματα έξω ή σαν εδώ? Έχω μια 6700 xt, δε νομίζω να μπορώ να skipparw και άλλη γενιά έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν ενδιαφέρεσαι για 9070, από το MSRP της στα 650 (629 με ΦΠΑ Γερμανίας) μπορείς να βρεις στα 700 ευρώ κάθε μέρα στο amazon.de, ίσως και παρακάτω. Πχ ορίστε πριν λίγο, στα 689 + μεταφορικά = 699. Κάτω από 650 μη περιμένεις να πέσουν. 1
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ειναι τοσο αψωγει η 5070 που ορθογραφια-επιδοσεις-τιμη πανε χερι χερι. fixed.(αψογει=αψωγει) Επεξ/σία 18 Μαρτίου από icenex 4
Janitor Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Άρα πάμε από Απρίλιο, ναι για 9070 δε με βλέπω αν δε πέσει κάτω από 650. Την θεωρώ overpriced για αυτή τη τιμή δεδομένου ότι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα καλύτερο από μια 4070 super που την έβρισκες καινούρια σε αντίστοιχες τιμές.
Van Gerokost Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Θα βγεί ο μπαρμπά "Π" με καμμιά προσφορά το Πάσχα να μας φάει το δώρο. Αράξτε.
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, icenex είπε Ειναι τοσο αψογει η 5070 που ορθογραφια-επιδοσεις-τιμη πανε χερι χερι. Είναι αψωγει η ρημάδα πως να το κάνουμε! 1
grevoil Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Aris-leme said: 850€ avg η 9070ΧΤ, γιατί πιάνει και κάτι 1100+ μέσα που κανείς δεν παίρνει, όσοι αγόρασαν με 770€ κάτι XFX swift/quicksilver ή Mercury στα 799€ τότε θα είναι αρκετά πιο κάτω νομίζω, όχι τίποτα άλλο άλλα βγάζουν σχεδόν καθημερινά μοντέλα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από grevoil 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ε τωρα μου διαλεξες nvidia sponsored συγκεκριμενα και ειναι και τα μονα που ειναι μποστα ξερω γω. Στα Nvidia sponsored σε Raster ποτε οι Nvidia δεν ειχαν καποιο "παραξενο" πλεονεκτημα σε σχεση με τις AMD που να φαινεται μονο σε αυτα (κατι που βλεπεις στα AMD sponsored). Σε ΟΛΑ σε Raster η AMD ηταν λιγο καλυτερη ή τα ιδια σε καθε tier matching. Εκει που ξεφευγαν οι Νvidia στα Nvidia Sponsored ηταν στο RT και το PT. Aυτο φυσικα γινοταν λογο αδυναμιας του hardware της AMD και οχι με πλαγιο τροπο, κατι που η 9070xt το ρεφαρε σε ενα βαθμο και εδειξε ποσο κακες ηταν οι 6000 7000 σε RT και οτι δεν οφειλεται σε καποιο "Anti-AMD trick". Στα Nvidia Sponsored φροντιζαν να βαλουν πολυ βαρη RT για να φτασουν τις Nvidia στα ορια τους και παραλληλα να διαφημισουν το RT δειχνοντας τον φωτορεαλισμο που εκανε πραγματικη διαφορα στο ματι. Aντιθετως σε ολα τα Non-Nvidia sponsored ειχες ενα μετριο RT που φαινοταν και απο τα Fps (penalty Raster->RT) που μειωνε τη διαφορα του RT Average και τελος στα AMD sponsored ειχες μια φλουδα RT που εριχνε ακομα περισσοτερο τo RT Average καλυπτοντας τις αδυναμιες. Καποιος λοιπον που του αρεσει το RT και θελει να δει αν η gpu που θελει να παρει θα ειναι καλη σε RT Ultra τα επομενα χρονια θα δοκιμασει: 1)Alan Wake 2 RT Ultra 2)Cp2077 RT Ultra 3)Indiana RT Ultra 4)Wukong RT Ultra Προς το παρον μονο το CοmputerBase σε αφηνει να προσθεσεις/αφαιρεσεις παιχνιδια απο τα Average για να δεις το δικο σου Average μονο στα games που θες. Η αλλη λυση ειναι να παρεις τα 4 αποτελεσματα και να βγαλεις το Average απο ενα προσφατο Benchmark. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 2 4
malakudi Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Janitor είπε Άρα πάμε από Απρίλιο, ναι για 9070 δε με βλέπω αν δε πέσει κάτω από 650. Την θεωρώ overpriced για αυτή τη τιμή δεδομένου ότι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα καλύτερο από μια 4070 super που την έβρισκες καινούρια σε αντίστοιχες τιμές. 655 είναι η τιμή βάσει MSRP Γερμανίας. 625 με την τωρινή ισοτιμία $/€ αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό, δε νομίζω να παραμείνει στο 0,91. 1η Μάρτη ήταν στο 0.97. Αν περιμένεις να πέσει σημαντικά κάτω από 650, πχ 600, δε νομίζω να συμβεί ποτέ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από malakudi
jimpsy123 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπέρα παιδία , ενδιαφέρομαι για αγορά 9070 ή 9070ΧΤ και βλέπω ότι αναφέρεστε σε τιμές msrp για να φέρω μια κάρτα από amazon Γερμανίας τι θα κοστίσει ? θέλω να πω επιπλέον από την τιμή της κάρτας
nikos5800 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Στα Nvidia sponsored σε Raster ποτε οι Nvidia δεν ειχαν καποιο "παραξενο" πλεονεκτημα σε σχεση με τις AMD που να φαινεται μονο σε αυτα (κατι που βλεπεις στα AMD sponsored). Σε ΟΛΑ σε Raster η AMD ηταν λιγο καλυτερη ή τα ιδια σε καθε tier matching. Εκει που ξεφευγαν οι Νvidia στα Nvidia Sponsored ηταν στο RT και το PT. Aυτο φυσικα γινοταν λογο αδυναμιας του hardware της AMD και οχι με πλαγιο τροπο, κατι που η 9070xt το ρεφαρε σε ενα βαθμο και εδειξε ποσο κακες ηταν οι 6000 7000 σε RT και οτι δεν οφειλεται σε καποιο "Anti-AMD trick". Στα Nvidia Sponsored φροντιζαν να βαλουν πολυ βαρη RT για να φτασουν τις Nvidia στα ορια τους και παραλληλα να διαφημισουν το RT δειχνοντας τον φωτορεαλισμο που εκανε πραγματικη διαφορα στο ματι. Aντιθετως σε ολα τα Non-Nvidia sponsored ειχες ενα μετριο RT που φαινοταν και απο τα Fps (penalty Raster->RT) που μειωνε τη διαφορα του RT Average και τελος στα AMD sponsored ειχες μια φλουδα RT που εριχνε ακομα περισσοτερο τo RT Average καλυπτοντας τις αδυναμιες. Καποιος λοιπον που του αρεσει το RT και θελει να δει αν η gpu που θελει να παρει θα ειναι καλη σε RT Ultra τα επομενα χρονια θα δοκιμασει: 1)Alan Wake 2 RT Ultra 2)Cp2077 RT Ultra 3)Indiana RT Ultra 4)Wukong RT Ultra Προς το παρον μονο το CοmputerBase σε αφηνει να προσθεσεις/αφαιρεσεις παιχνιδια απο τα Average για να δεις το δικο σου Average μονο στα games που θες. Η αλλη λυση ειναι να παρεις τα 4 αποτελεσματα και να βγαλεις το Average απο ενα προσφατο Benchmark. ετσι ακριβως,στο rt πλεον ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα,το path tracing ειναι που σπρωχνει η nvidia,το απλο rasterization πλεον δεν την ενδιαφερει
malakudi Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, jimpsy123 είπε Καλησπέρα παιδία , ενδιαφέρομαι για αγορά 9070 ή 9070ΧΤ και βλέπω ότι αναφέρεστε σε τιμές msrp για να φέρω μια κάρτα από amazon Γερμανίας τι θα κοστίσει ? θέλω να πω επιπλέον από την τιμή της κάρτας Σε αυτή τη σελίδα το πάνω πάνω μήνυμα αναφέρει για 9070 από amazon.de
whiteman7 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε ποιες λεξεις ρε σου λεω ειναι nvidia sponsored και μου λες οχι δεν ειναι ενταξει ... το ακουσαμε και αυτό !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα