Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, teohokage said:

στις UPS το site βάλε το tracking number. εμένα πάντως απο μιλάνο μετά πήγε carpi.
image.png.ae015f676a710e93fbd8b0e1bc241678.png

Είχα πάρει ένα mouse από ebay, με UPS πήγε Carpi, και 2-3 μέρες τίποτα και έλεγα κατάλαβα 1-2 βδομάδες σίγουρα, και την άλλη μέρα 12 το μεσημέρι ώρα τηλέφωνο από deliver έχω φτάσει. Τι στο διάολο κάνουν οι Ιταλοί βαριούνται να πατήσουν update.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, grevoil είπε

Είχα πάρει ένα mouse από ebay, με UPS πήγε Carpi, και 2-3 μέρες τίποτα και έλεγα κατάλαβα 1-2 βδομάδες σίγουρα, και την άλλη μέρα 12 το μεσημέρι ώρα τηλέφωνο από deliver έχω φτάσει. Τι στο διάολο κάνουν οι Ιταλοί βαριούνται να πατήσουν update.

τόσο θέλει 3-4 ημέρες απο carpi να φτάσει Αθήνα με το αργό της ups

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, just_a_dude said:

Την κατανάλωση πως την ρίχνετε; Εγώ και να ρίξω τα volt πάλι στα ίδια watt είναι αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα. Χαμηλώνεις το pl;

Χαμηλώνεις το power limit και αν θες μεγαλύτερη μείωση από όσο επιτρέπει αυτό, μειώνεις το όριο του max clock, το οποίο έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το να μειώσεις το power limit.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω οτι  σε σχετικα τελευταια games τα παει πολυ καλα η 9070xt σε σχεση με την 5070ti. Παρολο που σε καποια reviews φαινεται ακομα και 9% κατω ,μερικες φορες ο μεσος ορος δεν λεει ολη την αληθεια.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 8
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Βλεπω οτι  σε σχετικα τελευταια games τα παει πολυ καλα η 9070xt σε σχεση με την 5070ti. Παρολο που σε καποια reviews φαινεται ακομα και 9% κατω ,μερικες φορες ο μεσος ορος δεν λεει ολη την αληθεια.

Οταν θα  παρακαλάνε να δώσουν την 5070 για να μην μείνει στο ράφι,τότε ίσως την πάρω🤣

Κρίμα.. Σαν φτωχούλης συγγενής κάθετε στην ακρούλα της και δεν την παίζει κανένας...🤕

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Από αυτό το βίντεο δεν είδα πουθενά να πάει καλύτερα στα νέα παιχνίδια,στο Indiana Jones,silent hill2,spider man 2 είναι πίσω,σε λίγο πιο παλιά παιχνίδια είναι μπροστά,απλά βάλε ότι χάνει στο rt και νομίζω ο μέσος όρος του 9% είναι πολύ to the point 👍 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Από αυτό το βίντεο δεν είδα πουθενά να πάει καλύτερα στα νέα παιχνίδια,στο Indiana Jones,silent hill2,spider man 2 είναι πίσω,σε λίγο πιο παλιά παιχνίδια είναι μπροστά,απλά βάλε ότι χάνει στο rt και νομίζω ο μέσος όρος του 9% είναι πολύ to the point 👍 

Ε τωρα μου διαλεξες  nvidia sponsored συγκεκριμενα  και ειναι και τα μονα που ειναι μποστα ξερω γω.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ε τωρα μου διαλεξες  nvidia sponsored συγκεκριμενα  και ειναι και τα μονα που ειναι μποστα ξερω γω.

Τίποτα από αυτά δεν είναι Nvidia sponsored,ο τύπος δεν τεσταρει με path tracing το Indiana Jones,από το βίντεο εγώ είδα σε τρία παιχνίδια να είναι μπροστά η πράσινη σε άλλα τρία η κόκκινη και σε άλλα τρία ισοπαλία 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Τίποτα από αυτά δεν είναι Nvidia sponsored,ο τύπος δεν τεσταρει με path tracing το Indiana Jones,από το βίντεο εγώ είδα σε τρία παιχνίδια να είναι μπροστά η πράσινη σε άλλα τρία η κόκκινη και σε άλλα τρία ισοπαλία 

Οχι δεν ειναι ,ασχετα που τρως το σημα της nvidia με το που ανοιγεις  τα παιχνιδια :lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο ακριβώς και με RT on, ενδιαφέρει τους περισσότερους

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οχι δεν ειναι ,ασχετα που τρως το σημα της nvidia με το που ανοιγεις  τα παιχνιδια :lol:

Το cyberpunk που τεσταρει πρώτο πρώτο γιατί είναι μπροστά η ρχ9070χ?

Στο black myth wukong γιατί είναι ισοπαλία? 

Για εμένα είναι sponsored game σε ότι αφορά αποκλειστικά το path tracing implementation 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

Καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο ακριβώς και με RT on, ενδιαφέρει τους περισσότερους

Γιατί αν ανοίξεις το rt θα φτάσει σε επιδόσεις την 4070 σούπερ και πολλοί θα στεναχωρηθούν :P

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το cyberpunk που τεσταρει πρώτο πρώτο γιατί είναι μπροστά η ρχ9070χ?

Στο black myth wukong γιατί είναι ισοπαλία? 

Για εμένα είναι sponsored game σε ότι αφορά αποκλειστικά το path tracing implementation 

Ειπες οτι δεν ειναι nvidia sponsored. Ε αφου ειναι τι να κανουμε τωρα 

13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Γιατί αν ανοίξεις το rt θα φτάσει σε επιδόσεις την 4070 σούπερ και πολλοί θα στεναχωρηθούν :P

δεν πειραζει αλλωστε και η 5070 με το rt της 4070s ειναι πιο ακριβη απο 9070 xt :P

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειπες οτι δεν ειναι nvidia sponsored. Ε αφου ειναι τι να κανουμε τωρα 

δεν πειραζει αλλωστε και η 5070 με το rt της 4070s ειναι πιο ακριβη απο 9070 xt :P

Νομίζω καταλαβαινεις ότι παίζεις με τις λέξεις ενώ είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που λέω 👍

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...