logica1 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Inler είπε Τι κατανάλωση έχει έτσι η 9070XT? λογικα γυρω στα 350w θα εχει...
Inler Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Αν μπορεί κάποιος με 9070 XT ας δοκιμάσει με -90mv και -30% PL τι κατανάλωση έχει η κάρτα και τι απώλεια απόδοσης υπάρχει. Λογικά θα τρέχει κάπου στα 2750mhz.
Aris-leme Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Inler είπε Αν μπορεί κάποιος με 9070 XT ας δοκιμάσει με -90mv και -30% PL τι κατανάλωση έχει η κάρτα και τι απώλεια απόδοσης υπάρχει. Λογικά θα τρέχει κάπου στα 2750mhz. 4
teohokage Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, Aris-leme είπε @Aris-leme σου ήρθε η κάρτα?
Aris-leme Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, teohokage είπε @Aris-leme σου ήρθε η κάρτα? Όχι, ακόμη ενημέρωση από 13 δεν έχει η UPS. Μέχρι 19 λέει στο αμαζον
teohokage Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Όχι, ακόμη ενημέρωση από 13 δεν έχει η UPS. Μέχρι 19 λέει στο αμαζον περιέργο και η ups μέχρι πότε λεει? εμενα φαντάσου τετάρτη η ups μου γράφει παράδοση.
Aris-leme Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, teohokage είπε περιέργο και η ups μέχρι πότε λεει? εμενα φαντάσου τετάρτη η ups μου γράφει παράδοση. Όπως το βλέπεις από 13 καμία ενημέρωση από UPS και απλά στο άμαζον λέει μέχρι τετάρτη.
Sensible Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 18 ώρες πριν, Van Gerokost είπε Ελπίζω να έχει και αύριο το πρωϊ στόκ, μην τρέξετε όλοι μαζί ! Ο Φιλος σας εδω εχει αντιπροσφορα https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-radeon-rx-9070-gaming-oc-16-gb_4753402?__bpgid=MW9BVVNDblRxMSosMnN+ZFJjISt8OWQ=
teohokage Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Aris-leme είπε Όπως το βλέπεις από 13 καμία ενημέρωση από UPS και απλά στο άμαζον λέει μέχρι τετάρτη. στις UPS το site βάλε το tracking number. εμένα πάντως απο μιλάνο μετά πήγε carpi. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από teohokage
Aris-leme Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, teohokage είπε στις UPS το site βάλε το tracking number. εμένα πάντως απο μιλάνο μετά πήγε carpi. Και εκεί από 13 καμία ενημέρωση απλά το ίδιο Κάτι έκανε η κάρτα μου στο μιλάνο και δε θέλει να το μάθω. Μπορεί να βρήκε καμιά 5070ται στο δρόμο της 2
Teddy77 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 minutes ago, Aris-leme said: Κάτι έκανε η κάρτα μου στο μιλάνο και δε θέλει να το μάθω. Μπορεί να βρήκε καμιά 5070ται στο δρόμο της Μπορεί να είδε καμιά τραγωδία στο...μιλάνο ε καλό ε 4
Inler Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αυτό είδα σχετικά με το undervolt Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Inler
enable_your_mind Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 hours ago, Inler said: Αν μπορεί κάποιος με 9070 XT ας δοκιμάσει με -90mv και -30% PL τι κατανάλωση έχει η κάρτα και τι απώλεια απόδοσης υπάρχει. Λογικά θα τρέχει κάπου στα 2750mhz. Ναι 2720 clock ειδα με καταναλωση στα 220 W 2
just_a_dude Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Την κατανάλωση πως την ρίχνετε; Εγώ και να ρίξω τα volt πάλι στα ίδια watt είναι αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα. Χαμηλώνεις το pl;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα