aetos1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 ώρες πριν, john9 είπε Παιδιά έχω παραγγείλει αντικαταβολή απο flexin.gr την powercolor reaper 9070 xt στα 765 ευρώ (μαζί με χρήση κουπονιού έκπτωσης εγγραφής στο κατάστημα τους). Είναι αξιόπτιστο το κατάστημα? ή να περιμένω επιστροφή χρημάτων? Η παραγγελία έγινε τη δευτέρα που μας πέρασε. βέβαια με κάλεσαν την τετάρτη και με ενημέρωσαν ότι εντός 10 εργάσιμων ημερών θα παραλάβω. Τι λέτε το ξέρετε το μαγαζί? Ευχαριστώ σε όλους. Αντικαταβολή πάνω από 500€ ; ή εκτός αν πληρώσεις με κάρτα κατά την παραλαβή. 1
ilos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Αντικαταβολή πάνω από 500€ ; ή εκτός αν πληρώσεις με κάρτα κατά την παραλαβή. Κατά 99% αυτό θα γίνει, θα του πουν να περάσει από την ACS πχ να πληρώσει με κάρτα. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. 2
john9 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εννοειται αντικαταβολη με καρτα στο καταστημα της acs παραλειψη που δεν το ανεφερα. Αλλα για πειτε για το καταστημα ειναι legit η θα ερθει καφετιερα? χαχχαα Αν και ξανα λεω μεσω shopflix εγινε η παραγγελια οποτε αργα η γρηγορα θα τα παρω τα χρηματα αν γινει λαθος (παντως ενθαρρυντικο οτι με καλεσανε για επιβεβαιωση παραγγελιας και για να μου πουν για τον χρονο παραδοσης) Επεξ/σία 15 Μαρτίου από john9
spi79 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, john9 είπε Αλλα για πειτε για το καταστημα ειναι legit η θα ερθει καφετιερα? Το κατάστημα δε το γνωρίζω,πάντως αν σου έρθει τίποτα τέτοιο,εγώ θα το κρατούσα🤪 https://www.skroutz.gr/s/49842005/Lelit-Macchine-Caffe-Anna-Michani-Espresso-1000W-Piesis-15bar-Asimi.html 1
geomrk Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, TheGangster6 είπε 500 για GRE ή 650+ για 9070; ποσο ειναι το + ομως? για μενα 9070
TheGangster6 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Έχω βρει διάφορες GRE σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένες. Η 9070 περιμένω να πέσει εκεί στα 650, αλλά είμαι σε δίλημμα. Μάλλον τείνω στην 9070 γιατί θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση στο χρόνο λόγω FSR4 2
Sensible Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, TheGangster6 είπε Έχω βρει διάφορες GRE σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένες. Η 9070 περιμένω να πέσει εκεί στα 650, αλλά είμαι σε δίλημμα. Μάλλον τείνω στην 9070 γιατί θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση στο χρόνο λόγω FSR4 Μεταχειρισμενη ουτε για αστειο , περιμενε να πεσουν οι τιμες 1 ώρα πριν, Aris-leme είπε Στο 9.37 θα βρεις το νικητη κατα την γνωμη μου , μεγεθος (compact) σε σχεση με τις υπολοιπες και OC
@topos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 hours ago, hitec7 said: Τελικα πηρα απο σκρουτζ αυτην Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB στα 605 χωρις ΦΠΑ! Δεν ηθελα να μπλεξω με αμαζον αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω γιατι δεν πηρα την ΧΤ αλλα οκ μπορει να δωθει η ευκαιρια να την αλλαξω αργοτερα... Νομιζω ειναι Value! Πως αγόρασες από skroutz χωρίς ΦΠΑ? -Εκτος εάν εννοείς ότι το πλήρωσες και ότι το πιστωθηκες-
@topos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, ilos said: Κατά 99% αυτό θα γίνει, θα του πουν να περάσει από την ACS πχ να πληρώσει με κάρτα. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Δεν είναι. Μονο για αγορές με τιμολόγιο είναι υποχρεωτική η πληρωμή μέσω κάρτας/τραπεζικής κατάθεσης. Spoiler Το αναφέρω γιατί και εγώ έτσι νόμιζα αλλά πλήρωσα για κάποια πράγματα 2000+ ευρώ στο public μετρητά πριν κανένα μήνα. Για τιμολόγιο οντως ισχύει όριο για 500 ευρώ+Φπα
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, @topos είπε Δεν είναι. Μονο για αγορές με τιμολόγιο είναι υποχρεωτική η πληρωμή μέσω κάρτας/τραπεζικής κατάθεσης. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το αναφέρω γιατί και εγώ έτσι νόμιζα αλλά πλήρωσα για κάποια πράγματα 2000+ ευρώ στο public μετρητά πριν κανένα μήνα. Για τιμολόγιο οντως ισχύει όριο για 500 ευρώ+Φπα Για όλους ισχύει. Απλά οι "μάγκες" τα παίρνουν και πάνε και τα καταθέτουν μετά στο όνομά τους, σε κάποιο κατάστημα/ΑΤΜ. 2
Mr Aris Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Αντικαταβολή πάνω από 500€ ; ή εκτός αν πληρώσεις με κάρτα κατά την παραλαβή. Αρκετοί δέχονται αντικαταβολή περισσότερα χρήματα από το όριο των 500€, λογικά, ότι κάνουν όλοι όσοι παίρνουν τέτοια ποσά με μετρητά, κάνουν κατάθεση στο όνομα σου. Το προβλεπόμενο δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα