Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Τόσο κοντά στο λανσάρισμα της 9060/ΧΤ δεν θα έδινα 430 ευρώ για 7700

Αυτό ακριβώς. Δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για 2 χρονών κάρτα. To FSR4 θα το χρησιμοποιήσω μόνο για να τεστάρω το RT(το οποίο με την 5700 που έχω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) και στο μέλλον για να κρατήσει παραπάνω η κάρτα.

Επεξ/σία από psof
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δίνει πόνο ο Πορτογάλος...Αυτές οι xfx πάντως ή μακρυνάρια θα'ναι ή κάτι γουρούνια όπως η 9070 σειρά.Ασε που έχουν βγάλει 20 παραλλαγές,χάθηκε η μπάλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες AMD ποιες κάρτες θεωρουνται value for money budget αυτή τι στιγμή ; RX 7600 ; Για 1080p 

Επίσης τόσο game changer θεωρείται το fsr4 ? 

Επεξ/σία από @udioTechnic@
Δημοσ.
4 hours ago, psof said:

Αυτό ακριβώς. Δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για 2 χρονών κάρτα. To FSR4 θα το χρησιμοποιήσω μόνο για να τεστάρω το RT(το οποίο με την 5700 που έχω δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) και στο μέλλον για να κρατήσει παραπάνω η κάρτα.

Kραταω πολύ μικρό καλάθι για 9060 λόγο διαύλου και gddr6 μνήμης.

Απεναντίας βρίσκω ότι ίσως να έχουν περισσότερο ενδιαφέρων οι 5060 με την gddr7 που θα έχουν περισσότερο bandwidth παρόλο που έχουν και αυτές 128bit δίαυλο.

Spoiler

Ξέρω ότι δεν είδαμε την αναμενόμενη αύξηση στις μεγαλύτερες 50x0 από την μετάβαση σε gddr7 αλλά ίσως στους μικρότερους διαύλους να φανει περισσοτερο

Βέβαια η σειρά "60" δεν ήταν και ούτε θα ναι για "όλα δεξια" στις ρυθμίσεις με rt και pt κοκ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aris-leme είπε

4 μοντέλα κάτω από 700, απέχουμε ακόμη από επιθυμητή τιμή αλλά πάμε σε σωστό δρόμο.image.png.4099f8017f9120c70efeffe550809c03.png

Στις απλες 9070 νόημα έχει μόνο η απολύτως φθηνότερη. 

Οπότε τα 670Ε της Gigabyte αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέροντα. 

Το νόημα ειναι να αρχίζουν να δελεάσουν κάποιον να ανέβει απο τα 500Ε που θα έδινε για 7800ΧΤ. 

550$ ειναι 505Ε. Με ελληνικό ΦΠΑ βγαίνει περίπου 630Ε. 

Ποιο site πουλάει την Gigabyte 670E? 

Πιστεύω εκει στα 650Ε να πέσει σύντομα και θα ειναι πολυ καλή περιπτωση. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τι τροφοδοτικό θέλουν οι xt

Αναλόγως την υλοποίηση. Απο 750-850 να είσαι μέσα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που έγραψε ένας πιο πίσω για τις sapphire ότι θέλουν άλλο καλώδιο τροφοδοσίας ισχύει?Πχ atx 3.0/3.1 είναι εντάξει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, konik είπε

Αυτό που έγραψε ένας πιο πίσω για τις sapphire ότι θέλουν άλλο καλώδιο τροφοδοσίας ισχύει?Πχ atx 3.0/3.1 είναι εντάξει?

Μόνο η 9070ΧΤ Nitro+ έχει διαφορετικό καλώδιο, το 12vhpwr (ή όποια υλοποίησή του). Έρχεται με αντάπτορα μέσα στο κουτί της, τίποτα δεν θέλει.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dsi44 είπε

παντως δε βλεπω κανενα unboxing εδω μεσα

που πηγαν ολες αυτες οι καρτες που πουλησε η θεια...

Οι δύο που έχουν παραλάβει, τις έδειξαν.

Οι υπόλοιποι περιένουν το δέμα ακόμα, όπως είναι λογικό.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dsi44 είπε

παντως δε βλεπω κανενα unboxing εδω μεσα

που πηγαν ολες αυτες οι καρτες που πουλησε η θεια...

Τις κρύβουν γιατί ντρέπονται να πούν ότι πλέρωκαν πάνω απο MSRP :P 

Πάντως βλέπω έχει κοκκινίσει το reddit απο 9070..

Δημοσ.

Τελικα πηρα απο σκρουτζ αυτην Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB στα 605 χωρις ΦΠΑ! Δεν ηθελα να μπλεξω με αμαζον αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω γιατι δεν πηρα την ΧΤ αλλα οκ μπορει να δωθει η ευκαιρια να την αλλαξω αργοτερα...

Νομιζω ειναι Value!

• Like 9
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, hitec7 είπε

Τελικα πηρα απο σκρουτζ αυτην Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB στα 605 χωρις ΦΠΑ! Δεν ηθελα να μπλεξω με αμαζον αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω γιατι δεν πηρα την ΧΤ αλλα οκ μπορει να δωθει η ευκαιρια να την αλλαξω αργοτερα...

Νομιζω ειναι Value!

Μιά χαρά είσαι, αφού μπορείς να γλιτώσεις τον ΦΠΑ.

Αναμένουμε λαϊβ φωτος :P 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...