Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Van Gerokost είπε

Πάντως σιγά-σιγά σκάνε στην Ελληνική αγορά κάρτες, όταν φύγουν οι πρώτες που θα τις χτυπήσουν οι ανυπόμονοι, μετά απο κανα μήνα μπορεί να ισιώσει το θέμα. Για τις 9000 μιλάω. Ελπίζω να στρώσουν διαθεσιμότητα και οι πράσινοι , μόνο καλό θα κάνει στον "ανταγωνισμό"...

μπαα δεν νομιζω φιλαρακι , θα παρει καιρος μεχρι να πεσουν οι τιμες σε νορμαλ επιπεδα μην σου πω και 1 συν χρόνος , οταν λεω νορμαλ επιπεδα μιλαω για 550 με 650 ευρώ 

58 λεπτά πριν, nekrik είπε

Είπαμε με τις  4080s στα 1800€ τώρα και κάτι 5070ti ανύπαρκτες σε κάτι 1100€ ή AMD έπρεπε να τις δώσει στο launch 400$ τις 9070XT για τις πάρουμε εδώ στο Ελλαντισταν 500€ max. For the gamers 🤪

εαν ηθελε να κανει ζημια στην Nvidia ναι οι τιμες με 450 MSRP στην 9070 και 500 MSRP στην 9070 ΧΤ  θα ηταν οτι πρεπει τετοια συζητηση ειχε γινει και σε γνωστό καναλι στο YouTube. Απο οτι φαινεται δεν αρπαξε την ευκαιρια , ισως σε μελλοντικες καρτες τις ιδιας σειρας 9000 να παιχτει κατι ανάλογο.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξαναλέω δε θα αργήσει να στρώσει η αγορά τουλάχιστον για 9070. Όταν ξεκινάνε από 699 με 629 MSRP(πάντα γερμανικές τιμές) σε ούτε μια βδομάδα δηλ δεν έχει ξεφύγει και υπάρχει στοκ, θα αρχίσει να πέφτει σιγα σιγά μόλις πάρουν και άλλα μαγαζιά κάρτες.

Προς το παρόν το θέμα είναι δεν υπάρχει μεγάλο στοκ.

Για 9070ΧΤ δεν ξέρω αν θα πέσει στα 700-750 σύντομα. 

Πάντως, δύσκολα θα δούμε τα 50 ντολαρ διαφορά στην ευρωπαϊκή αγορά μάλλον εκεί στο 100 ευρώ θα είναι

• Like 2
Δημοσ.

Καλά η 9070 σκέτη είναι προϊόν που θα το πάρει κάποιος που θέλει ντε και καλά κάρτα και δεν βρίσκει XT.

100ευρώ κάτω θα πάει άνετα και σχετικά γρήγορα νομίζω. (και πάλι δε θ'αξίζει)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Καλά η 9070 σκέτη είναι προϊόν που θα το πάρει κάποιος που θέλει ντε και καλά κάρτα και δεν βρίσκει XT.

Μή το λές. Δεν έχει και δά τόση τεράστια διαφορά με την ΧΤ.

Αν σταθεροποιηθεί σοβαρή διαφορά τιμής με την ΧΤ, (άνω των 200) τότε ίσως να είναι και value για κάποιον που θέλει 1080/1440.

Τώρα ναι, για 50€, όλοι θα πάνε για ΧΤ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Van Gerokost είπε

Μή το λές. Δεν έχει και δά τόση τεράστια διαφορά με την ΧΤ.

Αν σταθεροποιηθεί σοβαρή διαφορά τιμής με την ΧΤ, (άνω των 200) τότε ίσως να είναι και value για κάποιον που θέλει 1080/1440.

Τώρα ναι, για 50€, όλοι θα πάνε για ΧΤ.

το "ολοι" ειναι σχετικο τελος παντων . Πλεον πραγματικο value for money ειναι ακομη η προηγουμενη γενια 7000 οπως και να το κανουμε για 1080/1440 .

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε

το "ολοι" ειναι σχετικο τελος παντων . Πλεον πραγματικο value for money ειναι ακομη η προηγουμενη γενια 7000 οπως και να το κανουμε για 1080/1440 .

Το όλοι, αφορά τους ενδιαφερομένους των 9000 προφανώς.

Άν ο άλλος σκάσει (παράδειγμα) 600 για απλή και δε σκάσει 650 για ΧΤ, οκ, έχει "θέμα" για μένα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε

Το όλοι, αφορά τους ενδιαφερομένους των 9000 προφανώς.

Άν ο άλλος σκάσει (παράδειγμα) 600 για απλή και δε σκάσει 650 για ΧΤ, οκ, έχει "θέμα" για μένα.

Σχετικό αυτό. Μπορεί να μην έχει ικανό τροφοδοτικό, ας πούμε. Ή να θέλει την χαμηλότερη κατανάλωση χωρίς να χάσει πάρα πολλές επιδόσεις πηγένοντας σε xx60 κάρτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aris-leme είπε

Το ξαναλέω δε θα αργήσει να στρώσει η αγορά τουλάχιστον για 9070. Όταν ξεκινάνε από 699 με 629 MSRP(πάντα γερμανικές τιμές) σε ούτε μια βδομάδα δηλ δεν έχει ξεφύγει και υπάρχει στοκ, θα αρχίσει να πέφτει σιγα σιγά μόλις πάρουν και άλλα μαγαζιά κάρτες.

Προς το παρόν το θέμα είναι δεν υπάρχει μεγάλο στοκ.

Για 9070ΧΤ δεν ξέρω αν θα πέσει στα 700-750 σύντομα. 

Πάντως, δύσκολα θα δούμε τα 50 ντολαρ διαφορά στην ευρωπαϊκή αγορά μάλλον εκεί στο 100 ευρώ θα είναι

Ακριβώς. Στοκ υπάρχει  ουσιαστικά σε όλες τις κάρτες (μόνο οι PC είναι σχετικά δυσεύρετες), απλά σε κακές τιμές.

Δεν αγοράζει ο κόσμος 9070 στο 1000κο (μα, γιατί?), και τώρα παίζουμε "chicken".  Όσο πιάνουν σκόνη στα ράφια κι ακόμα χειρότερα στις αποθήκες, μόνο σε καλό θα μας (γενικά στους υποψήφιους αγοραστές) βγει.

• Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

1 ώρα πριν, @udioTechnic@ είπε

Εγω που ήθελα ΧΤ τελικά πήρα την απλή γιατί την πρόλαβα MSRP και απο εκείνη την ώρα το λιγότερο που έχω δει να έχουν διαφορά ειναι 160€ περίπου.

Δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τα +160 για να κάνω αλλαγή.

Όταν την δουλέψω θα δω αν μοθ φτάνει φυσικά ή όχι. (χθές έφυγε απο Ιταλία μετα το ταξίδι της Ευρώπης)

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, John_on_PC said:

Τα πάντα μπορούν να γίνουν out of stock αν βγάλεις 10 κάρτες συνολικά. Η 4080 όταν βγήκε στα 1200 έμεινε στα μαγαζιά, αλλά ξαφνικά τώρα η 5080 στα 1400 είναι παντού out of stock. Σχεδόν λες και βγάλανε ελάχιστες 5080 επίτηδες. "Paper launch" που λένε και στο χωριό μου.

Και η 4080 super, που έχει ίδιες αποδόσεις και τιμή με την 5080, μια χαρά διαθέσιμη ήταν τον τελευταίο χρόνο, αλλά μόλις βγήκε η 5080, εξαφανίστηκαν οι 4080 super και οι 5080 είναι συνέχεια out of stock. Φοβερή σύμπτωση και αυτή.

5070 ti, 5080, 5090 και 9070 Ti, όλες out of stock;

Σίγουρα δεν είναι πολλές οι κάρτες αλλά υπάρχει τρελή ζήτηση. Με την 9070 ti στην αγορά λες να μήν θέλει η Nvidia να σπρώξει κάρτες; Με το που βγαίνει διαθέσιμη την τσιμπάνε άμεσα

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...