Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, logica1 said:

Oι Nitro+ ειναι οι κορυφαιες υλοποιησεις των AMD. και απο αποψη επιδοσεων και απο ποιοτητα κατασκευης. Εγω παντα ειχα Nitro+ και δεν κοιταω ποτε καμμια αλλη υλοποιηση και ας δινω κατι παραπανω διοτι δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.

Το ίδιο ακριβώς και PowerColer. Αυτή την φορά νομίζω ότι από άποψη αισθητικής η 9070 της PowerColor, τουλάχιστον για εμένα είναι πολύ ανώτερη. Η Nitro+ μου κάνει λίγο σαν τούβλο.

Το άλλο που θα με χαλούσε είναι το 12vhpwr...

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Εμένα η κάρτα είπε να κάνει μια ευρωπαϊκή περιοδεία πρώτα.

image.png.1d659c7d6448910ebed33e01adb6b829.png

Και το τροφοδοτικό από Ελλάδα δε βλέπω να έρχεται σύντομα.....

Δευτέρα θα την έχεις 

• Like 1
Δημοσ.

Το ιταλικό amazon δεν το εμπιστεύομαι πάντως, διάβασα κατά καιρούς αρκετά σχόλια για παραγγελίες που ήρθαν λάθος ή δεν ήρθαν καθόλου ή με κακές συσκευασίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Παντως το συστημα της υπογραφης που το εφτιαξα πριν περιπου 1+ χρονο , 14600kf, mb, ram, m2, κ υδροψυξη εδωσα γυρω στα 800€ αν θυμαμαι καλα, και κρατησα μονο το τροφοδοτικο απο το παλιο pc κ το κουτι.Η 4070s μου πηγε 700 αν πεις θες αλλα 200-250 για τροφοδοτικο κ κουτι εφτασες τα 1700 αν βαλεις και αλλα 200-250 για οθονη και περιφερειακα εφτασες τα 2k.

Αυτα αν στησεις πισι απο το μηδεν και θες να φτιαξεις κατι που να ειναι ας πουμε vfm και χωρις να εχεις μεινει πισω τεχνολογικα ενα sweet spot θα ελεγε καποιος.Βεβαια μπορεις να στησεις παρομοιο Pc με πιο φθηνα κομματια οπως πχ αντι για m2 να παρεις μικροτερης χωρητικοτητας ssd και να κοψεις ενα 50αρι η να παρεις πιο φθηνες ραμ, mb, πιο φθηνη καρτα κοκ να καταφερεις να ριξεις το συνολικο κοστος και κατω απο 1500€ με λιγα λογια δεν ειναι λιγο πανω απο 850€.Το λιγο πανω απο 850€ ειναι σχετικο για μενα ειναι 1000€ και επισης τι θελει ο αλλος απο το συστημα εγω ας πουμε θα πορευτω 5ετια σιγουρα με αυτο το συστημα μονο καρτα γραφικων θα αλλαξω στο μεσοδιαστημα.Δεν θα εφτιαχνα νεο pc με παλιοτερη πλατφορμα κ ουσιαστικα να χρειαστω παλι νεο σετακι σε μια 2-3τια.

Αυτα και οχι τιποτα αλλο βλεπουμε οτι και οι νεες καρτες της amd αλλα και της πρασινης ολοενα και ζητανε ιπποδυναμη στον επεξεργαστη τα παλιοτερα συστηματα ειναι με μπουκαλι ειδικα με δυνατες καρτες, στις μικροτερες κατηγοριες δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα αλλα μιλαμε για 1440p οποτε ναι εκει εχεις θεμα.

Τοσα ηθελες και παλιοτερα 2017 τελος 2000 εδωσα για καρτα επιπεδου 4070s και 8700k και σκεψου ειχα βαλει απλα εναν μικρο ssd 250gb με 1tb hdd 16gb vram και aio. Συνολο η τιμη εκει πηγε 8 χρονια μετα στα ιδια ειναι και σημερα για αναλογο συστημα. Σκεψου και τον πληθωρισμο αλλο τα 2000 ευρω τοτε αλλο σημερα και αλλο το 2005. Ολα εχουν πεσει σε τιμες καθε χρονο και καλυτερα ειναι και ακομα και στις καρτες παρολο τις νεες γενιες και τις τιμες τους βρισκεις ευκολα καρταρες που ηθελες 800 και 1000 τα προηγουμενα χρονια στα 400 και 500 ευρω. Υπαρχει μια αυξηση στις νεες λογο ai data centers αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα συγκριτικα με παλιοτερα. Και καποτε ειμασταν οκ με 75hz και με 60 και παλιοτερα με 30 στα 800x600 η 1280x1024 σημερα θελουμε 150fps στα 4Κ με φωτορεαλιστικα γραφικα. Καπου να εχουμε ενα οριο και εμεις και οι εταιριες δεν ειναι θεοι θελουν το χρονο τους για να δωσουν επιδοσεις. 

Δημοσ.

Στο Amazon.de είχαν έτοιμα PC με 7800x3d, AIO, 32gb ddr5, 9070XT, 850q Bequiet psu 1599 μετά πήγε 1699, τώρα νομίζω ότι ανέβηκε πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, InternalSunshine είπε

Το ίδιο ακριβώς και PowerColer. Αυτή την φορά νομίζω ότι από άποψη αισθητικής η 9070 της PowerColor, τουλάχιστον για εμένα είναι πολύ ανώτερη. Η Nitro+ μου κάνει λίγο σαν τούβλο.

Το άλλο που θα με χαλούσε είναι το 12vhpwr...

μιλαμε για την 7800xt (οχι για την 9070xt)

Οσο για την 9070xt μου αρεσει πολυ περισσοτερο η Nitro. Το οτι ειναι σαν τουβλο ισχυει αλλα υπαρχει και λογος που ειναι σαν τουβλο. Οσο για το 12vhpwr θα συμφωνησω και εμενα με ξενιζει λιγο αλλα δεν ειναι λογος για μη αγορα. 

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
5 minutes ago, logica1 said:

μιλαμε για την 7800xt (οχι για την 9070xt)

υπαρχει θεμα για τις 7000

εδω ειναι για rx9000

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dsi44 είπε

υπαρχει θεμα για τις 7000

εδω ειναι για rx9000

ναι ρε φιλαρακι το ξερω. Σου εξηγω οτι αυτο που διαβασες ηταν απαντηση σε μηνυμα ενος αλλου παιδιου. Μην τρελαινεσαι και διαβαζε και τα προηγουμενα μηνυματα για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.

Δημοσ.

Η gigabyte  σαν υλοποίηση στην amd τι λέει;
Παλιά είχα μια 1050ti είχα μείνει ευχαριστημένος. Βέβαια ήταν και αυτή καρτάρα.

• Haha 2
Δημοσ.
40 minutes ago, Κάβουρας said:

Η gigabyte  σαν υλοποίηση στην amd τι λέει;
Παλιά είχα μια 1050ti είχα μείνει ευχαριστημένος. Βέβαια ήταν και αυτή καρτάρα.

LOL

• Like 1
  • Haha 8
Δημοσ.
16 hours ago, 7nisiotis said:

Στα 789€ + 9€ μτφ. [με φπα]

Να είστε έτοιμοι με το κουμπί στο refresh & Buy για να πάει εδώ σε gamers και όχι σε κάποιον ebay(er). 

Η υλοποίηση είναι αυτή -> amazon link: https://www.amazon.de/dp/B0DZPBYXYW? 

Όπως υποσχέθηκα το πρωί.

Ακυρώνω σε 2 λεπτά μετά την δημοσίευση της παρούσας ανάρτησης.

https://www.amazon.de/dp/B0DZPBYXYW?

XFX MERCURY BLACK 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...