Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGangster6 είπε

Με ryzen 5 7600X πιστεύετε θα έχω θέμα αν πάρω την 9070; Γιατί αν έχω ας πάρω μια μεταχειρισμένη 7800 XT από τώρα να τελειωνουμε

Ίδιο επεξεργαστή έχουμε, έχω παραγγείλει και περιμένω μια 9070XT, θα ενημερώσω μετά από δοκιμές. Σε 1080 πάντως πιστεύω θα μας ρίχνει λίγο μπουκάλι ο 7600X, από 1440p και πάνω νομίζω θα τερματίζει η κάρτα.

• Like 2
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rioener είπε

Ίδιο επεξεργαστή έχουμε, έχω παραγγείλει και περιμένω μια 9070XT, θα ενημερώσω μετά από δοκιμές. Σε 1080 πάντως πιστεύω θα μας ρίχνει λίγο μπουκάλι ο 7600X, από 1440p και πάνω νομίζω θα τερματίζει η κάρτα.

Ωραίος περιμένουμε. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το 1440p, εξ άλλου είναι overkill η κάρτα για 1080p. Μόλις πέσει στα 650 περίπου η απλή θα τσιμπήσω και γω μία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!!Αρχίζω και αμφιβάλλω αρκετά για τις μετρήσεις του techpowerup..Δε ξέρω αν παίζει ρόλο και η σύνδεση,με κάτω από 8αρα εδώ που είμαι.cpu ryzen 7600

Screenshot 2025-03-13 184212.png

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spi79 είπε

Καλησπέρα!!Αρχίζω και αμφιβάλλω αρκετά για τις μετρήσεις του techpowerup..Δε ξέρω αν παίζει ρόλο και η σύνδεση,με κάτω από 8αρα εδώ που είμαι.cpu ryzen 7600

Screenshot 2025-03-13 184212.png

Ισχυει οτι κατι παιζει

Εγω βγαζω το παρακατω με τον 14600KF στο speedometer 2. 

Screenshot_3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα παίζει ρόλο η σύνδεση τότε..συν τις μπαρούφες του wizz..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spi79 είπε

Σίγουρα παίζει ρόλο η σύνδεση τότε..

Δεν εχω ιδεα και εγω τι γινεται εγω παιζω με 5G 200-300mb αλλα με τον 5700x3D ημουν στα 230 οταν το ετρεχα τωρα πηγα στα 500+ πανω απο 100% πανω με ιδια συνδεση. Η διαφορα ειναι μεγαλη ομως στο ανοιγμα καθε σελιδας πριν προλαβω να πατησω το bookmark εχει ανοιξει η σελιδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια που την είδα μια που εξαντλήθηκε,αυτό το uefi που γράφει ξέρεις τι είναι?Μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα το γράφει στις απλές και στις xt.

Μόλις τώρα, konik είπε

Μια που την είδα μια που εξαντλήθηκε,αυτό το uefi που γράφει ξέρεις τι είναι?Μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα το γράφει στις απλές και στις xt.

8 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε

Δε ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς για 9070ΧΤ απο Ελλάδα με 839

xt.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, konik είπε

Μια που την είδα μια που εξαντλήθηκε,αυτό το uefi που γράφει ξέρεις τι είναι?

Στο μόνο που μπορεί να πάει το μυαλό μου είναι αυτό --> 

https://www.techradar.com/computing/gpu/amd-warns-its-rx-9070-gpus-are-strictly-uefi-only-and-if-that-sounds-worrying-dont-panic-it-probably-doesnt-affect-you

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν εχω ιδεα και εγω τι γινεται εγω παιζω με 5G 200-300mb αλλα με τον 5700x3D ημουν στα 230 οταν το ετρεχα τωρα πηγα στα 500+ πανω απο 100% πανω με ιδια συνδεση. Η διαφορα ειναι μεγαλη ομως στο ανοιγμα καθε σελιδας πριν προλαβω να πατησω το bookmark εχει ανοιξει η σελιδα. 

Σε εμπιστεύομαι τότε,θα το ξανατεστάρω όταν θα βρίσκομαι Αθήνα..

Με chrome αντί firefox lol

Screenshot 2025-03-13 191215.png

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως το συστημα της υπογραφης που το εφτιαξα πριν περιπου 1+ χρονο , 14600kf, mb, ram, m2, κ υδροψυξη εδωσα γυρω στα 800€ αν θυμαμαι καλα, και κρατησα μονο το τροφοδοτικο απο το παλιο pc κ το κουτι.Η 4070s μου πηγε 700 αν πεις θες αλλα 200-250 για τροφοδοτικο κ κουτι εφτασες τα 1700 αν βαλεις και αλλα 200-250 για οθονη και περιφερειακα εφτασες τα 2k.

Αυτα αν στησεις πισι απο το μηδεν και θες να φτιαξεις κατι που να ειναι ας πουμε vfm και χωρις να εχεις μεινει πισω τεχνολογικα ενα sweet spot θα ελεγε καποιος.Βεβαια μπορεις να στησεις παρομοιο Pc με πιο φθηνα κομματια οπως πχ αντι για m2 να παρεις μικροτερης χωρητικοτητας ssd και να κοψεις ενα 50αρι η να παρεις πιο φθηνες ραμ, mb, πιο φθηνη καρτα κοκ να καταφερεις να ριξεις το συνολικο κοστος και κατω απο 1500€ με λιγα λογια δεν ειναι λιγο πανω απο 850€.Το λιγο πανω απο 850€ ειναι σχετικο για μενα ειναι 1000€ και επισης τι θελει ο αλλος απο το συστημα εγω ας πουμε θα πορευτω 5ετια σιγουρα με αυτο το συστημα μονο καρτα γραφικων θα αλλαξω στο μεσοδιαστημα.Δεν θα εφτιαχνα νεο pc με παλιοτερη πλατφορμα κ ουσιαστικα να χρειαστω παλι νεο σετακι σε μια 2-3τια.

Αυτα και οχι τιποτα αλλο βλεπουμε οτι και οι νεες καρτες της amd αλλα και της πρασινης ολοενα και ζητανε ιπποδυναμη στον επεξεργαστη τα παλιοτερα συστηματα ειναι με μπουκαλι ειδικα με δυνατες καρτες, στις μικροτερες κατηγοριες δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα αλλα μιλαμε για 1440p οποτε ναι εκει εχεις θεμα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα η κάρτα είπε να κάνει μια ευρωπαϊκή περιοδεία πρώτα.

image.png.1d659c7d6448910ebed33e01adb6b829.png

Και το τροφοδοτικό από Ελλάδα δε βλέπω να έρχεται σύντομα.....

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, konik είπε

uefi motherboards υπαρχουν απο το 2015 με την 6 γενεια Intel , οποιος σκαει τοσα λεφτα για τετοια καρτα δεν προκειται ποτε να την βαλει σε τοσο αδυναμο συστημα.

Δεν βλεπω το λογο λοιπον γιατι να γινεται θεμα συζητησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sensible είπε

uefi motherboards υπαρχουν απο το 2015 με την 6 γενεια Intel , οποιος σκαει τοσα λεφτα για τετοια καρτα δεν προκειται ποτε να την βαλει σε τοσο αδυναμο συστημα.

Δεν βλεπω το λογο λοιπον γιατι να γινεται θεμα συζητησης.

Προφανώς το συζητάμε γιατί το αναφέρει ο τίτλος της πώλησης. 

(μήπως πρόκειται για κάτι άλλο).

Αλλα λογικά απο κάπου θα το πήρε copypaste ο πωλητής και θα έβαλε το header.

Επεξ/σία από Van Gerokost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...