@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Το FSR4, η βελτίωση σε RT σε συνδιασμό με μια καλή απόδοση σε raster είναι τα νέα selling points της σειράς 9000. Πάντα θα υπάρχει κάτι που στηρίζει το fomo.. ποια 7000? Last year που έλεγε και η διαφήμιση 😁 Μακάρι το FSR4 να μπει και στην σειρά 7000
Karanikolis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου ρε παιδιά να ρωτήσω τώρα κάτι. πέρα από το fsr4. δεν αξίζει κάποιος που θέλει τώρα κάρτα να κοιτάξει μια 7800xt? γιατί να πάει σε 9070xt? 1 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Μόλις τώρα, Karanikolis είπε ρε παιδιά να ρωτήσω τώρα κάτι. πέρα από το fsr4. δεν αξίζει κάποιος που θέλει τώρα κάρτα να κοιτάξει μια 7800xt? γιατί να πάει σε 9070xt? Εγώ αυτήν παραγγείλα πριν 4 μέρες από digital master ακόμα δεν παρέλαβα τέλος πάντων, γιατί είδα ότι συμφέρει για την τωρινή φάση. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Hellhound Powercolor , έκανα έρευνα αγοράς πάνω από 10 μέρες .
Karanikolis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Μόλις τώρα, @udioTechnic@ είπε Hellhound Powercolor , έκανα έρευνα αγοράς πάνω από 10 μέρες . σκέφτομαι για 7800 XT Nitro+ τι λες? 1
logica1 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Karanikolis είπε σκέφτομαι για 7800 XT Nitro+ τι λες? για 30 ευρω παραπανω που εδωσε ο φιλος για την Hellbound κατα τη γνωμη μου ειναι No brainer να πας σε Nitro+ 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Karanikolis είπε σκέφτομαι για 7800 XT Nitro+ τι λες? Είναι πιο θορυβώδες με περίπου 10 βαθμούς Κελσίου περισσότερους, έχεις 2% πιο πολλά Fps για 40 -50 watts περισσότερα και μπορείς να ρυθμίσεις τα RBG LEDs με περίπου 30-50 ευρώ παραπάνω τιμή . Στην Hellhound δεν αλλάζεις τα χρώματα στο RGB ,έχεις 2 επιλογές μόνο και ένα διακοπτη ON - OFF . Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το RBG κομμάτι ίσα ίσα που τα πολλά rgb με ζαλίζουν μετα από λίγες ωρες gaming και μου αποσπούν την προσοχή. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από @udioTechnic@ 1
Karanikolis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, @udioTechnic@ είπε Είναι πιο θορυβώδες με περίπου 10 βαθμούς Κελσίου περισσότερους, έχεις 2% πιο πολλά Fps για 40 -50 watts περισσότερα και μπορείς να ρυθμίσεις τα RBG LEDs με περίπου 30-50 ευρώ παραπάνω τιμή . Στην Hellhound δεν αλλάζεις τα χρώματα στο RGB ,έχεις 2 επιλογές μόνο και ένα διακοπτη ON - OFF . 3 λεπτά πριν, logica1 είπε για 30 ευρω παραπανω που εδωσε ο φιλος για την Hellbound κατα τη γνωμη μου ειναι No brainer να πας σε Nitro+ γενικά είναι πρώτη φορά που πάω να κάνω κίνηση για amd και τα ψάχνω... είμαι έτοιμος για 7800xt και είμαι ανάμεσα σε sapphire ή powercolor... και δεν ξέρω πια υλοποίηση να πάρω 😜
@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Karanikolis είπε γενικά είναι πρώτη φορά που πάω να κάνω κίνηση για amd και τα ψάχνω... είμαι έτοιμος για 7800xt και είμαι ανάμεσα σε sapphire ή powercolor... και δεν ξέρω πια υλοποίηση να πάρω 😜 Εγώ έκανα ήδη την έρευνα μου και κατέληξα ότι δεν αξίζει η nitro σου έγραψα παραπάνω το λόγο . Δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρον είναι για 3 fps παραπάνω περισσότεροι θερμοκρασία και watt ανά frame συν παραπάνω decibel θόρυβος. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από @udioTechnic@ 1
logica1 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Karanikolis είπε γενικά είναι πρώτη φορά που πάω να κάνω κίνηση για amd και τα ψάχνω... είμαι έτοιμος για 7800xt και είμαι ανάμεσα σε sapphire ή powercolor... και δεν ξέρω πια υλοποίηση να πάρω 😜 Oι Nitro+ ειναι οι κορυφαιες υλοποιησεις των AMD. και απο αποψη επιδοσεων και απο ποιοτητα κατασκευης. Εγω παντα ειχα Nitro+ και δεν κοιταω ποτε καμμια αλλη υλοποιηση και ας δινω κατι παραπανω διοτι δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. 1
TheGangster6 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Με ryzen 5 7600X πιστεύετε θα έχω θέμα αν πάρω την 9070; Γιατί αν έχω ας πάρω μια μεταχειρισμένη 7800 XT από τώρα να τελειωνουμε
Van Gerokost Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TheGangster6 είπε Με ryzen 5 7600X πιστεύετε θα έχω θέμα αν πάρω την 9070; Γιατί αν έχω ας πάρω μια μεταχειρισμένη 7800 XT από τώρα να τελειωνουμε Εγώ το βλέπω αλλιώς. Έχω φαντάσου amd 5 3600, και θα την τσιμπήσω. Έχω ήδη πάρει τροφοδοτικό. Και τα 2 parts θα μπούν (ΚΑΙ) σε μελλοντικό build. Οπότε αν έχεις παλιά κάρτα, χτύπα τη και τη βάζεις (ΚΑΙ) στο επόμενο build/upgrade. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από Van Gerokost 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, logica1 είπε Oι Nitro+ ειναι οι κορυφαιες υλοποιησεις των AMD. και απο αποψη επιδοσεων και απο ποιοτητα κατασκευης. Εγω παντα ειχα Nitro+ και δεν κοιταω ποτε καμμια αλλη υλοποιηση και ας δινω κατι παραπανω διοτι δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Γνωρίζω για την nitro απλά εγώ διάβασα πολλά review και είδα αναλύσεις από παντού και αγόρασα hellhound για το λόγο που πιστεύω ότι δεν άξιζε για παραπάνω χρήματα να έχω περισσότερο θόρυβο και περισσότερη θερμοκρασία στο case για μια κάρτα που είναι 3 fps πιο γρήγορη και καίει τουλάχιστον 40 watt πιο πολύ , χωρίς να κάνω υπόψιν μου το rbg της nitro που προσωπικά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει 1
seithan Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 hours ago, TheGangster6 said: Με ryzen 5 7600X πιστεύετε θα έχω θέμα αν πάρω την 9070; Γιατί αν έχω ας πάρω μια μεταχειρισμένη 7800 XT από τώρα να τελειωνουμε Δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντα θα υπάρχει (και θα υπάρξει στο μέλλον μεγαλύτερο) μπουκάλι από τον επεξεργαστή σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Στην πλειονότητα όμως, η κάρτα θα μαξάρει οπότε 9070>7800χτ. Η διαφορά τιμής προς το παρόν είναι αρκετά μεγαλή. 1
logica1 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε Γνωρίζω για την nitro απλά εγώ διάβασα πολλά review και είδα αναλύσεις από παντού και αγόρασα hellhound για το λόγο που πιστεύω ότι δεν άξιζε για παραπάνω χρήματα να έχω περισσότερο θόρυβο και περισσότερη θερμοκρασία στο case για μια κάρτα που είναι 3 fps πιο γρήγορη και καίει τουλάχιστον 40 watt πιο πολύ , χωρίς να κάνω υπόψιν μου το rbg της nitro που προσωπικά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει φιλε μου εγω απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο reviews εχω ξεχασει τι σημαινει η λεξη θορυβος και coil whine απο τοτε που κουμποσα στο συστημα μου πρωτη φορα Nitro+. Ουτε και απο θερμοκρασιες ειδα κατι που να με απασχολησει εστω κ στο ελαχιστο. Οσο για RGB δεν με απασχολει καν. εχω κλειστο case και οτι και να παρω εαν εχει rgb απλα το κλεινω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από logica1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα