Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ασφαλέστατο ήταν αλλά δεν πρόβλεψαν την αμπαλίαση των χρηστών. Τώρα φρόντισαν να το κάνουν idiot-proof. Δύο χρόνια το δούλευα με την 4090 και δεν έβγαλε κιχ. Το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα παιδιά εδώ με 4080/4090.

Τώρα όσοι πειραματίστηκαν με cablemods κλπ, ας πρόσεχαν..

Recommended PSU: 750W λέει η Asus..Ίσως να έχουν push-αρισμένο bios.

3 κι' αυτές νομίζω.,

Gigabyte unveils Radeon RX 9070 XT AORUS and GAMING OC series

GIGABYTE-RX-9070-2.jpg

Ε ποσο πουσαρισμενο? Η τα leaks ειναι μουφα η κατι δεν παει καλα ,μυστηρια τα πραγματα φετος καο δεν εχουμε και νουμερα απο πουθενα

• Like 2
  • Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ασφαλέστατο ήταν αλλά δεν πρόβλεψαν την αμπαλίαση των χρηστών. Τώρα φρόντισαν να το κάνουν idiot-proof. Δύο χρόνια το δούλευα με την 4090 και δεν έβγαλε κιχ. Το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα παιδιά εδώ με 4080/4090.

Τώρα όσοι πειραματίστηκαν με cablemods κλπ, ας πρόσεχαν..

Ασφαλεστατο σημαίνει "idiot proof". Είναι κυριολεκτικά ο ορισμός του.

Δεν συζητάμε για μια συσκευή ευρείας κατανάλωσης να βγαίνει με καλωδιώσεις που να λειτουργούν ανάλογα την "ικανότητα" του χρήστη.

Για όνομα, δηλαδή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιεργα πραγματα παντως...μυστηρια...

Αρα 9070 = 7900XT? Σε ραστερ? Και σε  RT συνολο = 4070 Ti? Δηλ. τελικα ενδεχομενως οσο 5070? Χμμχμμμ...αν ειναι παντως οντως ψηλοτερα απο GRE ας πουμε οκ...

Αναμενοντας τιμες...

Γελαω παντως με το cat n mouse game τους...για την ακριβεια...το απολαμβανω...οσο πιο ξεδιαντροπο, τοσο πιο ωραιο...

Its war! 🤩

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Tambas91 said:

Άστον από αύριο θα προσκυνάει και ο αδερφός μου ο 7nisioths, όλοι θα προσκυνήσουμε το μεγαλείο του!!!

Σαν να το βλέπω μπροστά μου....

Τα γνωστά μαυροπράσινα πινακάκια με τις 5080, 5070 πάνω. 

5070 ... up to 2x3070* ... 599$ Enjoy the greatness 

5080 ... up to 2.5x3090* ... 1199$ Gaming Redefined 

Jensen Huang - 2025sv - PMWC Precision Medicine World Conference " ... to all my Ampere friends: it is safe to upgrade now! " 

AI AI AI AI AI

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Haha 8
Δημοσ.
57 minutes ago, Razor333 said:

Ίσως με σημαντική βελτιώση στο IQ με το FSR 4 και σημαντική βελτίωση στο RT (+50%) σε σχέση με την 7900XT, να αξίζει το 500αρικο που πιθανότατα να ζητήσει η θεία, αν το πάει κλασικά -50€ από την αντίστοιχη nvidia στο raster/native res, καληνύχτα, τσάμπα σπαμάρει την αγορά με προιόντα που θα ενδιαφέρουν ελάχιστους τολμηρούς.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μια 7900ΧΤ/Χ με καλύτερο perf/watt και καλύτερο AI θα είναι σε τιμές κάτω από τις αντίστοιχες NVIDIA (5070 ??) .

Δημοσ.
1 hour ago, akoinonitos said:

Ε ποσο πουσαρισμενο? Η τα leaks ειναι μουφα η κατι δεν παει καλα ,μυστηρια τα πραγματα φετος καο δεν εχουμε και νουμερα απο πουθενα

Η ιστορία έχει δείξει ότι εάν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο να δείξεις, μάλλον είναι μάπα το καρπούζι. Εάν είχε η Λίζα κάτι δυνατό στο χέρι, σίγουρα θα το πλασάρε όμορφα, με slides, όπως τους 3D. Νομίζω γνωρίζει ότι ο Θείος θα δείξει δυνατό εμπόρευμα.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά πιστεύετε όντως ότι 9070 xt θα είναι γύρω στα 600€ με αυτές τις επιδόσεις που γραφετε?εγώ γιατί πιστεύω Ελλάδα θα έρθει 800-900€

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθα και εγώ να δω τι παίζει μετά από τη βόλτα μου για σουβλάκια και μπύρες και λολ.Δεν τη παλεύουν σε gpus και με τη βούλα πλέον.Όπως και είπε ο φίλος this.is.elia, αν είχαν κάτι καλό θα το παρουσιάζανε.Αλλά κάτι μου λέει,το φιάσκο θα συνεχιστεί, μακάρι να διαψευστώ..

Δημοσ.
14 minutes ago, konik said:

Ρε παιδιά πιστεύετε όντως ότι 9070 xt θα είναι γύρω στα 600€ με αυτές τις επιδόσεις που γραφετε?εγώ γιατί πιστεύω Ελλάδα θα έρθει 800-900€

Σου φάνηκαν μεγάλες οι επιδόσεις?

Εμένα για 500€ κάρτα μου κάνουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Σου φάνηκαν μεγάλες οι επιδόσεις?

Εμένα για 500€ κάρτα μου κάνουν.

Απλά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να μας κάνουν δώρο τυχόν χαρακτηριστικά όπως αυτά που γράφετε στις προηγούμενες σελίδες δλδ να είναι σε ράστερ παρόμοια με 7900xt και με rt performance 4070super/5070 και να την κοστολογησουν 500€.Δε λέω ότι αξίζει παραπάνω χρήματα απλά ότι δεν πρόκειται να τις χαρίσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spi79 είπε

Δε παλεύονται με τίποτα,τι να πω...

Ειχαν πει οτι δεν θελουν να χτυπησουν το high end της nvidia αλλα εδω το παρακαναν. Ουτε καν 7900xtx δεν πιανουν ουτε καν 4080 δηλαδη εμειναν στο απολυτο mid range για τη νεα γενια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχουν βγάλει ούτε ένα πινακάκι με επιδόσεις,δε ξέρω αν έχει ξαναγίνει σε τέτοια έκθεση..Απογοητεύτηκα..

Επεξ/σία από spi79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...