Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Παντως το RT στο Ronin πρεπει να ειναι οριακα ανυπαρκτο κανει το ιδιο scaling στις gpu's με το Raster με 4-5 fps performance "penalty" και την 7900xtx πανω απο 9070xt.

Πόσο σε στεναχωρεί αυτό...

Ελα πες αλήθεια...

Σου κοψε την φόρα πριν πατήσεις για αγορά;🤣

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πόσο σε στεναχωρεί αυτό...

Ελα πες αλήθεια...

Σου κοψε την φόρα πριν πατήσεις για αγορά;🤣

Aπο που εβγαλες το συμπερασμα οτι θα πρεπει να με στεναχωρει;
Δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που games εχουν δηθεν RT αλλα τελικα ειναι σαν να μην εχουν.
Farcry 6, Resident evil 4 κτλ ε αυτο ειναι ακομα χειροτερο (Ronin).

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

Καλά , δεν καίγεται και τόσο η AMD :

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.27051a1cc20d6505686b46ba3e4dce17.png

Αλλιώς θα βλέπαμε άλλες νορμάλ τιμές & στοκ

Διαφωνώ, με το ελάχιστο μερίδιο που της έμεινε φέρνει το 11% των εσόδων της εταιρείας. Αν ανεβάσει το μερίδιό της στο 30%, θα ανεβάσει αντίστοιχα και τα έσοδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψήθηκε και ο αδερφός μου να πάρει καινούργια κάρτα, αλλά μόνο Amazon παίζει να βρω, το NRinfo στέλνει γρήγορα; Έρχεται γρήγορα; Από τα παιδιά που πήρα πρώτα πριν καμία 10αριά μέρες, πρόλαβαν να έρθουν;

Επεξ/σία από grevoil
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sensible είπε

Η καλλιτερη υλοποιηση της 9070 ειναι η GIGABYTE RX 9070 GAMING OC , με επιδοσεις να πλησιαζουν την XT και εχει μολις 29 ποντους μεγεθος.

Μικρο και θαυματουργο σε σχεση με τα κακομουτσουνα τερατα των XT

Έχεις δει κάποιο review της? Εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα σε AMD-Gigabyte εκτός αν τώρα έβγαλε τρομερή κάρτα.

Η Nitro με boost clock 2700mhz δεν είναι καλή?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok

53 λεπτά πριν, Sensible είπε

Αυτη μηπως λες που ειναι 28,2

Την μαρκα δεν την γνωριζω καθολου.

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/vastarmor-rx-9070-super-alloy.b12266

powercolor reaper 9070 xt φίλε μου δες την νομίζω ότι είναι ότι πιο compact design

https://www.powercolor.com/product-detail212.htm

53 λεπτά πριν, Sensible είπε

Επεξ/σία από john9
Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα! Ψαχνω καρτα εδω και ενα διαστημα στα 2Κ Gaming αλλα Indie τιτλους. Δηλαδη οχι πολυ απαιτητικους. Ποια καρτα θα προτεινατε... Λιγο ενα μπαχαλο βλεπω γενικα και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω η να παρω κατι γιατι θα δουμε αυξησεις. Κοιτουσα την 7700 και 7800 απλα θεωρώ οτι δεν θα τις αξιοποιησω πληρως και ισως τζαμπα δωσω τοσα χρηματα... 420 εχω βρει την 7700ΧΤ και 500 την 7800 ΧΤ. Μεχρι και την 7600ΧΤ σκεφτόμουν... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, InvisibleA είπε

Καλησπέρα ομάδα! Ψαχνω καρτα εδω και ενα διαστημα στα 2Κ Gaming αλλα Indie τιτλους. Δηλαδη οχι πολυ απαιτητικους. Ποια καρτα θα προτεινατε... Λιγο ενα μπαχαλο βλεπω γενικα και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω η να παρω κατι γιατι θα δουμε αυξησεις. Κοιτουσα την 7700 και 7800 απλα θεωρώ οτι δεν θα τις αξιοποιησω πληρως και ισως τζαμπα δωσω τοσα χρηματα... 420 εχω βρει την 7700ΧΤ και 500 την 7800 ΧΤ. Μεχρι και την 7600ΧΤ σκεφτόμουν... 

Για indie τίτλους τύπου Hollow Knight/Hades 2 κλπ, ακόμα και κάρτες τύπου rx 7600/4060 είναι υπεραρκετές(μην πω και 6600).

• Like 2
Δημοσ.

Inler ολες οι εκδοσεις OC εχουν τα ιδια ρολογια , εστιαζω στο μεγεθος και την εμφανιση

Εδω ειναι ολα τα μοντελα καρτων , η φωτογραφια μιας 9070 στην αρχη του αρθρου μου αρεσει καλλιτερα απο ολες , δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο μονελο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για indie τίτλους τύπου Hollow Knight/Hades 2 κλπ, ακόμα και κάρτες τύπου rx 7600/4060 είναι υπεραρκετές(μην πω και 6600).

Ευχαριστώ. Αυτο το διαστημα παιζει στα 350-360... Στα 420 μετα ειναι η 7700 αλλα πεφτει σε ΡΑΜ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, grevoil είπε

Επειδή ψήθηκε και ο αδερφός μου να πάρει καινούργια κάρτα, αλλά μόνο Amazon παίζει να βρω, το NRinfo στέλνει γρήγορα; Έρχεται γρήγορα; Από τα παιδιά που πήρα πρώτα πριν καμία 10αριά μέρες, πρόλαβαν να έρθουν;

Ειλικρινές απορία σε πράσινους και κόκκινους που έχουν παραγγείλει κάρτες και δεν έχουν παραλάβει τι  ασκήσεις ηρεμίας  κάνουν.

7 πλήρωσα και μέχρι πριν κάτι ώρες που ήμουνα έξω δεν είχα ενημέρωση αποστολής, έστειλα μήνυμα πότε θα στείλει γιατί έψαχνα παντού και δεν έβρισκα άλλη κάρτα. Μετά από λίγο ήρθε επιβεβαίωση αποστολής.

Είχα πάρει ξανά από αυτόν  XFX 6600ΧΤ όταν δεν υπήρχαν πουθενά κάρτες στην πανδημία

Ελπίζω να απάντησα κιόλας. Αν παραλάβουμε κανε τούβλο τη δεύτερη φορά δεν ξέρω

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Aris-leme said:

Ειλικρινές απορία σε πράσινους και κόκκινους που έχουν παραγγείλει κάρτες και δεν έχουν παραλάβει τι  ασκήσεις ηρεμίας  κάνουν.

7 πλήρωσα και μέχρι πριν κάτι ώρες που ήμουνα έξω δεν είχα ενημέρωση αποστολής, έστειλα μήνυμα πότε θα στείλει γιατί έψαχνα παντού και δεν έβρισκα άλλη κάρτα. Μετά από λίγο ήρθε επιβεβαίωση αποστολής.

Είχα πάρει ξανά από αυτόν  XFX 6600ΧΤ όταν δεν υπήρχαν πουθενά κάρτες στην πανδημία

Ελπίζω να απάντησα κιόλας. Αν παραλάβουμε κανε τούβλο τη δεύτερη φορά δεν ξέρω

Με ποια μεταφορική έρχονται όταν φτάσουν εδώ;

Επεξ/σία από grevoil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, grevoil είπε

Με ποια μεταφορική έρχονται στην Έλλαδα;

UPS λέει. Χθες που παρέλαβα κάτι αμορτισέρ που μου στάλθηκαν με UPS ήρθαν με γενική, αλλά επαρχία είμαι.

Εντιτ

έχει UPS Αθήνα μίλησα μαζί τους

ΝΒΒ

image.png.1cbe963fae011cf38c1aeb6a02ce5c35.png

image.png.b96f33a2cba55458733e1d22620efb72.png

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 1
Δημοσ.

Αρχίζουν να "φορτώνουν" όλες οι μάρκες/εκδόσεις (πλέον μπήκε και η ACER στο παιχνίδι, εκτός από την PC), και μαζεύεται και στοκ σε μη ΧΤ.

Λογικά θα διαβάσουμε πάλι για την κατάργηση του "-50| " στις επόμενες φουρνιές, ξανά και ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...