Πέτρος Δημοσ. χθες στις 12:28 μμ Δημοσ. χθες στις 12:28 μμ 20 λεπτά πριν, music_lover είπε Τι φάση με το Π και είναι πάντα πρώτο και με διαφορά σε κάθε νέο hardware? Σε διαθεσιμότητα κυκλοφορίας? Επίσημος πωλητής, τεράστια αλυσίδα οπότε έχει προτεραιότητα (και τα χρήματα για το αρχικό στοκ). Σε τιμές? Τα ευκόλως εννοούμενα... 2
xartemporas Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) AMD Gaming WIN Radeon™ RX 9070XT Graphics Card with chance to be SIGNED by Dr Lisa Su ! Ελα και με υπογραφη απο το Λιζακι..! Μονο για το America βεβαια.. https://gleam.io/dFsBf/amd-gaming-win-radeon-rx-9070xt-graphics-card-with-chance-to-be-signed-by-dr-lisa-su Επεξ/σία χθες στις 12:55 μμ από xartemporas 1 6
enable_your_mind Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ Δημοσ. χθες στις 12:56 μμ (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, xartemporas said: AMD Gaming WIN Radeon™ RX 9070XT Graphics Card with chance to be SIGNED by Dr Lisa Su ! Ελα και με υπογραφη απο το Λιζακι..! Μονο για το America βεβαια.. https://gleam.io/dFsBf/amd-gaming-win-radeon-rx-9070xt-graphics-card-with-chance-to-be-signed-by-dr-lisa-su Gpu με δωρο σωβρακωφανελα..αυτα ειναι..θα το πανε αλλου το μάρκετινγκ Επεξ/σία χθες στις 12:57 μμ από enable_your_mind 5
Κάβουρας Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ 13 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε Καλησπέρα και καλή βραδιά , χθες μόλις έκανα παραγγελία μια RX 7800 xt για 500 ευρώ . Υπάρχει περίπτωση στο επόμενο διάστημα να πέσουν οι τιμές των rx 9070 xt και Non XT , μήπως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου , παρακαλώ απαντήστε μου . Μία χαρά αγορά έκανες. Μην ξεχάσεις το monster hunter που δίνει δώρο. 1
valantis123 Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ (επεξεργασμένο) Βάζει συνέχεια στο Αμαζον καρτουλες πάντως, προσπαθώ να δικαιολογήσω να δώσω 160€+ για να πάρω ΧΤ και να γυρίσω την απλή αλλά δεν μου φαίνεται worth. Επεξ/σία χθες στις 12:59 μμ από valantis123
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 01:09 μμ Δημοσ. χθες στις 01:09 μμ η απλη με OC παιζει να φτανει την ΧΤ? Ή ειναι μεγαλη η διαφορα?
valantis123 Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Παίζει και να φτάνει στοκ ΧΤ απτά λίγα που είδα. Γενικά 8-13 fps βλέπω διαφορές να έχουν. 1
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 01:14 μμ Δημοσ. χθες στις 01:14 μμ 3 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε η απλη με OC παιζει να φτανει την ΧΤ? Ή ειναι μεγαλη η διαφορα? Το θέμα είναι πότε θα μάθουμε αν παίζει cross-flashing. Χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 1
mandragoraSCR Δημοσ. χθες στις 01:17 μμ Δημοσ. χθες στις 01:17 μμ 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το θέμα είναι πότε θα μάθουμε αν παίζει cross-flashing. Χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ναι δεν αποκλείεται, ειναι λιγο νωρίς ακομα
Aris-leme Δημοσ. χθες στις 01:18 μμ Δημοσ. χθες στις 01:18 μμ Εγώ ξαναλέω ότι η απλή 9070 είναι το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο σε κάρτα αλλά λάθος τιμή, τα είπαμε γιατί η τιμή δεν είναι σωστή αν πέσει κάποια στιγμή στα 500-550 θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσε να κάνει ένας από μια παλιά η ποιο αργή κάρτα. Όταν και αν πάει κάτω από 500 μονόδρομος. Τουλάχιστον βλέπω ότι δε φεύγουν στα 740+ διότι παρακολουθώ τουλάχιστον το NBB και εκεί στο 700αρι εξαφανίστηκαν στα 750+ τις έχει ακόμη 21 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Μία χαρά αγορά έκανες. Μην ξεχάσεις το monster hunter που δίνει δώρο. Από επίσημο πρέπει να πάρεις και σε πράσινη και σε κόκκινη για να πάρεις τα γκειμς που δίνουν δώρο. Δε νομίζω να άλλαξε αυτό 3
Κάβουρας Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Εγώ ξαναλέω ότι η απλή 9070 είναι το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο σε κάρτα αλλά λάθος τιμή, τα είπαμε γιατί η τιμή δεν είναι σωστή αν πέσει κάποια στιγμή στα 500-550 θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσε να κάνει ένας από μια παλιά η ποιο αργή κάρτα. Όταν και αν πάει κάτω από 500 μονόδρομος. Τουλάχιστον βλέπω ότι δε φεύγουν στα 740+ διότι παρακολουθώ τουλάχιστον το NBB και εκεί στο 700αρι εξαφανίστηκαν στα 750+ τις έχει ακόμη Από επίσημο πρέπει να πάρεις και σε πράσινη και σε κόκκινη για να πάρεις τα γκειμς που δίνουν δώρο. Δε νομίζω να άλλαξε αυτό Βλέπω πολλούς επίσημους στο ίντερνετ να την έχουν 510-550 ευρώ. Πιθανόν να πήρε από εκεί 1
Aris-leme Δημοσ. χθες στις 01:27 μμ Δημοσ. χθες στις 01:27 μμ Γενικά για κόκκινη ίσως με υπομονή βγει κάποιος κερδισμένος. Δε συμφέρει τη Λίζα να κάνει ότι ο πέτσινος με λίγες κάρτες στην αγορά. Έπεσαν με τα μούτρα όσοι είχαν 10ΧΧ 20ΧΧ 30ΧΧ σειρές κυρίως οι δύο πρώτες, οπότε θα πάρει καιρό να στρώσει γιατί ήταν και πάρα πολλοί με αυτές τις κάρτες.
korakios Δημοσ. χθες στις 01:53 μμ Δημοσ. χθες στις 01:53 μμ Καλά , δεν καίγεται και τόσο η AMD : Spoiler Αλλιώς θα βλέπαμε άλλες νορμάλ τιμές & στοκ 1
scorpion8283 Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ 47 minutes ago, mandragoraSCR said: η απλη με OC παιζει να φτανει την ΧΤ? Ή ειναι μεγαλη η διαφορα? Φαίνεται οτι την φτάνει. Και ακομά και να γίνει oc και στις δυο, συνολικά η διαφορά τους μειώνεται 40 minutes ago, Aris-leme said: Όταν και αν πάει κάτω από 500 μονόδρομος. Εαν βγάλει κάποια στιγμή κάρτες η Nvidia και δεν ειναι φουλ Marketing όλη η 50 σειρά, πιστέυω εκει θα καταλήξουν - οσο εχουν τώρα οι 7800ΧΤ... 2
grevoil Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ 1 hour ago, valantis123 said: Βάζει συνέχεια στο Αμαζον καρτουλες πάντως, προσπαθώ να δικαιολογήσω να δώσω 160€+ για να πάρω ΧΤ και να γυρίσω την απλή αλλά δεν μου φαίνεται worth. Με το MSRP το τωρινό, η κάρτα στην Ελλάδα πρέπει να φτάνει τα κοντά στα 700€(680κατί) για εύκολα μαθηματικά με 0€ καπέλο. Νομίζω τα skroutzoμάγαζα σε προϊόντα τεχνολογίας παίζουν στο 3-7% κέρδος, ας πούμε άλλα 50 ευρώ, οπότε πάμε 750€, με υποτιθέμενο φουλ στοκ να έχουν κάρτες βουνά ολόκληρα να περιμένουν. Το Αμαζον βγάζει τώρα κάρτες τύπου XFX quicksilver με 770€ και 805€ κάτι Top Μοντέλα όπως XFX Mercury, άρα θεωρώ ότι είναι καλή η τιμή να αγοράσεις τώρα. Γιατί αν ισχύει αυτό που λένε ότι για το αρχικό στοκ η τιμή είναι -50€ και στα επόμενα θα αυξηθεί, τότε αυτό σημαίνει ότι τα φθηνά σκρουτζομάγαζα θα πουλάνε 800€ στην καλύτερη μέτρια μοντέλα έχοντας στοκ σε 3-6 μήνες από τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα