Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Δοκίμασε να το ανοίγεις αφού ξεκινήσει το παιγνίδι που θες, να δεις συμπεριφορά. Το χρειάζεσαι μόνιμα ανοικτό για κάποιο λόγο?

για να κοιταω fps, cpu usage κλπ. π.χ οταν εβαλα fluid frames στο hearthstone αρχισε να laggarei τρελα. Αφου το απενεργοποιησα, ολα στρωσανε. Απλα πειραματιζομαι. Στην αρχη φοβηθηκα μην ειναι κανενα conflict απο nvidia. αν και εκανα DDU σε safe mode κλπ. Εξου και το format.

αλλα αφου δεν ειμαι μονο εγω. θα βαλω αλλο προγραμμα για να δω στατιστικα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, minim3 είπε

για να κοιταω fps, cpu usage κλπ. π.χ οταν εβαλα fluid frames στο hearthstone αρχισε να laggarei τρελα. Αφου το απενεργοποιησα, ολα στρωσανε. Απλα πειραματιζομαι. Στην αρχη φοβηθηκα μην ειναι κανενα conflict απο nvidia. αν και εκανα DDU σε safe mode κλπ. Εξου και το format.

αλλα αφου δεν ειμαι μονο εγω. θα βαλω αλλο προγραμμα για να δω στατιστικα.

Όταν το ξεκινάς κρασάρει? Το έτρεξα με οβερλει ανοιχτό τίποτα κανονικά όλα. Στο W3 όταν το έκλεισα έβγαλε σφάλμα αλλά έχω φορτωμένα μοντ και δεν τσέκαρα αν είναι απ του ντειτ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris-leme είπε

Όταν το ξεκινάς κρασάρει? Το έτρεξα με οβερλει ανοιχτό τίποτα κανονικά όλα. Στο W3 όταν το έκλεισα έβγαλε σφάλμα αλλά έχω φορτωμένα μοντ και δεν τσέκαρα αν είναι απ του ντειτ

οταν ξεκιναω παιζει κανονικα. τα drivers δεν μου κρασαραν πουθενα. Απλα καποια στιγμη το overlay χανετε, ειδικα στο bf.  Αλλα παιζεις κανονικα. Οταν βγαινω δεν ανοιγει το adrenalin και το σκοτωνω απο task manager και μετα το ανοιγω και παιζει κανονικα. Ερχομενος απο καθαρη εγκατασταση, σιγουρα δεν ειμαι εγω το προβλημα.

Θα δοκιμασω και αλλα παιχνιδια και θα παιξω λιγο με τα settings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, minim3 είπε

οταν ξεκιναω παιζει κανονικα. τα drivers δεν μου κρασαραν πουθενα. Απλα καποια στιγμη το overlay χανετε, ειδικα στο bf.  Αλλα παιζεις κανονικα. Οταν βγαινω δεν ανοιγει το adrenalin και το σκοτωνω απο task manager και μετα το ανοιγω και παιζει κανονικα. Ερχομενος απο καθαρη εγκατασταση, σιγουρα δεν ειμαι εγω το προβλημα.

Θα δοκιμασω και αλλα παιχνιδια και θα παιξω λιγο με τα settings.

Έχεις κάνει OC? Αυτό συμβαίνει αν έχεις κάνει OC και σε κάποια παιχνίδια δημιουργεί αυτό το θέμα, δηλ το να κρασαρει το παιχνίδι κάποια στιγμή και να μην ανταποκρίνετε το adrenaline.

Εντιτ αν έχει κάνει κάνε ένα προφίλ με ποιο χαλαρό OC για τα παιχνίδια με θέμα

Επεξ/σία από Aris-leme
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aris-leme είπε

Έχεις κάνει OC? Αυτό συμβαίνει αν έχεις κάνει OC και σε κάποια παιχνίδια δημιουργεί αυτό το θέμα, δηλ το να κρασαρει το παιχνίδι κάποια στιγμή και να μην ανταποκρίνετε το adrenaline.

Εντιτ αν έχει κάνει κάνε ένα προφίλ με ποιο χαλαρό OC για τα παιχνίδια με θέμα

οχι, ολα stock. θα δοκιμασω και αλλα παιχνιδια και βλεπουμε.

update: χωρις overlay ολα κομπλε χωρις κανενα λοξυγγα μεχρι στιγμης. Θα δοκιμασω και αλλα σιγα σιγα.

Επεξ/σία από minim3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πλαίσιο έπρεπε να ανοίγει μόνο την BF, να χτυπάς μια Pulse και να ξεμπερδεύεις. Τον υπόλοιπο χρόνο ας το γυρίσει στον ρουχισμό, ειδικά τα σομπρέρο του είναι πάντα εξαιρετικής ποιότητας.

Επεξ/σία από this.is.elia
  • Haha 13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, minim3 είπε

Εφυγαν ολες broskie

Το οτι υπάρχουν ο,τι να ναι τιμές, δεν πάει να πεί ότι δεν υπάρχουν και αγοραστές.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε

Το οτι υπάρχουν ο,τι να ναι τιμές, δεν πάει να πεί ότι δεν υπάρχουν και αγοραστές.

αμα εχεις να αναβαθμισεις 5 χρονια σχεδον.... φευγουν. Ποσο ακομα να περιμενουν πολλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Απο plaisio

Screenshot_3.png

Και  ομως φιλε οσες  ειχε εφυγαν και σε αυτες τις τιμες, οι 9070 δεν τσουλανε 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Και  ομως φιλε οσες  ειχε εφυγαν και σε αυτες τις τιμες, οι 9070 δεν τσουλανε 

Kατι που δειχνει οτι ο κοσμος εχει μεινει με παλιες καρτες και απλα θελει κατι νεο που να μην εχει 1500. Απελπισια ειδικα το 1000αρικο για 9070xt αλλα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...