Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Aris-leme said:

Βγάζει βγάζει αλλά αποστολή δε βλέπω:P

Εγώ αν και βρήκα από φίλο και θα την έχω αυριο τελικά, έβαλα μια merquiry τώρα που τις είδα, και έλεγε 15-20 Μαρτίου.

Όσοι έψαχαν σαν εμένα Άσπρη 799.

https://www.amazon.de/-/en/Quicksilver-Radeon-9070XT-Magnetic-RX-97TMAQKW9/dp/B0DXVPZDL5?crid=37TZS9CZKJBN7&dib=eyJ2IjoiMSJ9.h3069m90J5pwP78KYZ9cGJrvrnVey9BKghhlFrCQFO6nY-fQ4AppMIKOgDv1mZDq0cwcprIkkXzo_jIXJ5LpbHwZvyr4B9N4aFmcfwD1AhTna5jPHWLHXC00X5OWxYmrGcjaUAALi2xt56ALsV5yzC6MuMu00fJe-Sga-5R59kKbWE4Jz6ocve00rALDrH3vpr0tdj8mZKVl0bqMlQm9OAcpbi3-_82pGH6j-DNhfMs.7w7feAc2cDy1ueckuBKixRy6aVWup1CRrn8G-jWUMn0&dib_tag=se&keywords=rx+9070+xt&qid=1741623634&sprefix=%2Caps%2C117&sr=8-12

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το στοκ των 9070 στο μικροσεντερ ηταν 6 φορες μεγαλυτερο απο οτι της σειρας 5 της Nvidia.

Η απλη θαφτηκε για να τα ματια της XT (22% 9070 - 78% 9070ΧΤ) και εδω εχουμε τεχνητη ελλειψη στο στοκ για να προωθησουν την XT.

image.jpeg.2960ac29e9f671f57b38315f67b40a8e.jpeg

Εσεις που αγοραζετε απο τα αμαζον , προσεξτε μην παθετε καμμια νειλα.

Οι κλεφτες εχουν ανεβει πιστα.

Επεξ/σία από Sensible
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Διαβάζω για το fsr4 εδώ και τόσο καιρό ότι δεν θα το υποστηρίζουν οι 7αρες. Τοτε τι σκατά ai βάλανε σε αυτές ,ποιος ο λόγος που το έβαλαν ?Γιατί δεν είδα κάπου την χρήση τους στα δύο χρόνια που είναι στην πιάτσα. Γιατί τις διαφήμιζε η amd ως κάρτες με ai accelerators

Ακομα και αν δεν δωσει FSR 4 στις 7000, τουλαχιστον πρεπει να δωσει FSR 3 σε ολα τα games με dlls και adrenaline οπως εκανε ο πετσινος. 
Δεν θα ειναι FSR 4 ,αλλα τουλαχιστον θα παιζεται.
Οι τιτλοι με FSR 4 ειναι ελαχιστοι και ολιγον αδιαφοροι.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Sensible said:

Το στοκ των 9070 στο μικροσεντερ ηταν 6 φορες μεγαλυτερο απο οτι της σειρας 5 της Nvidia.

Η απλη θαφτηκε για να τα ματια της XT (22% 9070 - 78% 9070ΧΤ) και εδω εχουμε τεχνητη ελλειψη στο στοκ για να προωθησουν την XT.

image.jpeg.2960ac29e9f671f57b38315f67b40a8e.jpeg

Εσεις που αγοραζετε απο τα αμαζον , προσεξτε μην παθετε καμμια νειλα.

Οι κλεφτες εχουν ανεβει πιστα.

Όπως και να έχει εγώ από μεταχειρισμένη κονσόλα απο vendora/insomnia ή προϊόν τεχνολογίας από παντού και Plaisio και εξωτερικό κλπ, video από την στιγμή που είναι το κουτί στα χέρια σου μέχρι και την στιγμή που θα το βάλεις και θα δουλέψει.

5 minutes ago, Van Gerokost said:

Απο NR INFO έχει ψωνίσει κανείς ? 

Έχει 3 χρόνια στο Amazon καλές κριτικές, άμα έκανε μαλακίες δεν θα είχε πάρει το που...ο, είναι επίσης το δεύτερο πακέτο 9070/xt που φεύγει από αυτούς, δεν θα είχαν γράψει κάτι.

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, enable_your_mind said:

Βαριεμαι να τρεχω τοση ωρα τεστ, αν κρασαρει καπου θα το κοιτάξω..μεχρι τωρα ειναι σταθερη σε οτι εχω δοκιμάσει

Καταλαβαίνω τι λες και εμένα με -90 ήταν σταθερό παντού εκτώς από το Steel Nomad, αλλά πολύ χρονοβόρα διαδικασία να βρείς τις σωστές τιμές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Razor333 είπε

Πάντως το FP8 format είναι κάτι καινούριο στο RDNA 4 και το performance σε άλλα format όπως το int8 είναι πολύ καλύτερο από πριν, οπότε πρακτικά οι RDNA2/3 δεν έχουν υποστήριξη για format που τρέχουν ακόμα και στους tensor cores των turing, κοινώς δεν είχαν tensor cores, αλλά τρέχουν κάποιο ΑΙ acceleration στα CU

Η rdna2 σειρά δεν έχει καθόλου

image.png.0cdcb8cbfa3bbfa26ad2abb3f6b343ca.png

Η rdna3 σειρά απλά έχει μια βελτιστοποίηση στο πως να τρέξουν οι ΑΙ οδηγίες

Απο wiki

https://en.wikipedia.org/wiki/RDNA_3

While RDNA 3 doesn't include dedicated execution units for AI acceleration like the Matrix Cores found in AMD's compute-focused CDNA architectures, the efficiency of running inference tasks on FP16 execution resources is improved with Wave MMA (matrix multiply–accumulate) instructions. This results in increased inference performance compared to RDNA 2.[15][16] WMMA supports FP16, BF16, INT8, and INT4 data types.[17] Tom's Hardware found that AMD's fastest RDNA 3 GPU, the RX 7900 XTX, was capable of generating 26 images per minute with Stable Diffusion, compared to only 6.6 images per minute of the RX 6950 XT, the fastest RDNA 2 GPU.[18]

Πάντως δεν το αποκλείω να βγάλουν fsr 3.X . Φυσικά θα πρέπει το παιχνίδι να έχει την 3.1 υλοποίηση (αν και με το cyberpunk μου κάνει εντύπωση που έχει την 3.0 και μπόρεσαν με mod να τρέξει fsr4)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

Tην XFX Merc την έχω στο checkout...να το κάνω το λάθος ή να πάω για οθόνη?

Κάααααντοοοοο!!!

Κάααααντοοοοο!!!

Κάααααντοοοοο!!!

Και τον άλλο μήνα παίρνεις και οθόνη😛

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...