Κάβουρας Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, nekrik είπε Ο τύπος με τις XFX από Amazon μόλις μου είπε ότι οι κάρτες θα σταλούν σήμερα , αύριο το πολύ ! Για να δούμε ! Ξηγήθηκαν οι Πορτογάλοι. Κρίμα που δεν χωράν οι xfx στο case μου. 1 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Είναι μάλλον ένας από αυτούς που διάβαζε σε φόρουμ περίμενε να πέσουν οι τιμές 2 18
nekrik Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 minutes ago, Κάβουρας said: Ξηγήθηκαν οι Πορτογάλοι. Κρίμα που δεν χωράν οι xfx στο case μου. Είναι γουρούνια οι κάρτες αυτές! Αλλά οκ έχει φτηνά κουτιά που τις χωράνε!
Κάβουρας Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Είναι μάλλον ένας από αυτούς που διάβαζε σε φόρουμ περίμενε να πέσουν οι τιμές 200 κάτι ευρώ (270??) είχα πάρει τότες την 4870 από το πλαίσιο. Που ήταν η 2η καλύτερη gpu της ΑΤΙ στην αγορά... Όταν έριχνε ακόμα φάπες στην nvidia. Τώρα δίνουμε 500 με 700 για mid range. 3
akoinonitos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 30 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε 200 κάτι ευρώ (270??) είχα πάρει τότες την 4870 από το πλαίσιο. Που ήταν η 2η καλύτερη gpu της ΑΤΙ στην αγορά... Όταν έριχνε ακόμα φάπες στην nvidia. Τώρα δίνουμε 500 με 700 για mid range. Τι μου θυμησες , ηταν ακομα με τα αηδιαστικα κοκκινα pcb 3
ilos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε 200 κάτι ευρώ (270??) είχα πάρει τότες την 4870 από το πλαίσιο. Που ήταν η 2η καλύτερη gpu της ΑΤΙ στην αγορά... Όταν έριχνε ακόμα φάπες στην nvidia. Τώρα δίνουμε 500 με 700 για mid range. Τι μου θύμησες, εγώ είχα περάσει για χαβαλέ γιατί μόλις είχε ανοίξει το κατάστημα στη Μαγούλα και έκανε firesales (ήθελα να πάρω ένα wd player tv box που είχε προσφορά) και είχε δίπλα από το πανεράκι τους gpu's με το κιλό κυριολεκτικά. Μόλις νομίζω είχαν βγει οι HD 5xxx, πήρα μια sapphire 4870 1 GB top υλοποίηση στα 80 ευρώ αχαχαχαχαχα - πιο φτηνά και από το boxάκι. 🤣 Μιλάμε για κάρτα που κόντραρε στα ίσια και είχε και περισσότερη VRAM από την 8800 GTX που είχα δώσει κοντά 600 ευρώ πριν 1-2 χρόνια. Ηθικό δίδαγμα ποτέ μη παίρνεις amd @ launch.🤣 Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από ilos
Πέτρος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, minim3 είπε Έχει κανείς θέμα με το overlay metrics? Όταν δοκιμάζω πχ BF2042 κάποια στιγμή χάνεται. Και όταν βγαίνω από το παιχνίδι και προσπαθώ να ανοίξω το adrenalin δεν ανταποκρίνεται. Το κάνω terminate από task manager και μετά ανοίγει κανονικά. Δεν μου κρασαρει τίποτα. Επίσης έκανα format (μετά από 4 χρόνια) γιατί λέω μπας και κάνει τίποτα conflict. Αλλά όχι, και μετά από καθαρή εγκατάσταση πάλι τα ίδια. Γενικά το χρησιμοποιήτε το metrics overlay? Ή να το απενεργοποιήσω; Τίποτα άλλα tips από τις εμπειρίες σας; Ναι, έχει θέμα. Στο W3 (RT edition) αν έχω ανοιχτά τα metrics και πάω να το φορτώσω, κρασαρει όλο το σύστημα. Αν τα ανοίξω αφού φορτώσει το παιγνίδι, όλα καλά. Στο 2042 είναι γενικά οκ, απλά λείπουν οι μισές μετρήσεις κάποιες φορές. Με τους 25.3 αυτά, σε 7900ΧΤ.
John_on_PC Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, noFEARgr said: Πολυ μεγαλη διαφορα . Και το optiscaler δουλευει τελεια 5 hours ago, Aris-leme said: Κάποιος κάποτε εδώ μέσα μου έλεγε γιατί βάζεις FSR μοντ. Ελπίζω να καταλαβαίνει τι μπορούν να κάνουν τα μοντάκια. Γιατί επίσημα το FSR 3,1 δε λέω καν για 4 έχουμε μερικά χρόνια ακόμη Όπως έχω ξαναπεί, το Cyberpunk έχει το χειρότερο FSR 3 implementation που έχω δει μέχρι τώρα: Δείχνει και πως να εγκαταστήσεις το Optiscaler για το FSR 4 όποιως αγόρασε τις κάρτες. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από John_on_PC 2
enable_your_mind Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες https://www.tweaktown.com/news/103765/overclockers-uk-sold-5000-units-of-amds-new-radeon-rx-9070-series-says-the-demand-is-crazy/index.html
korakios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε https://www.tweaktown.com/news/103765/overclockers-uk-sold-5000-units-of-amds-new-radeon-rx-9070-series-says-the-demand-is-crazy/index.html μήπως πουλάνε και στην Ε.Ε. ?
Aris-leme Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 8 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Όπως έχω ξαναπεί, το Cyberpunk έχει το χειρότερο FSR 3 implementation που έχω δει μέχρι τώρα: Πω όντως χάλια είναι το FSR και εγώ που είμαι τυφλός το βλέπω. Μόνο όταν είχα βάλει τη 7800ΧΤ το δοκίμασα μετά είμαι με μοντ για FSR και γκοστινγκ και δεν έβλεπα αυτό το χάλι. 1 1
Miatakias Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Πω όντως χάλια είναι το FSR και εγώ που είμαι τυφλός το βλέπω. Μόνο όταν είχα βάλει τη 7800ΧΤ το δοκίμασα μετά είμαι με μοντ για FSR και γκοστινγκ και δεν έβλεπα αυτό το χάλι. Υπάρχει καμία περίπτωση στο μέλλον το fsr4 να γίνει συμβατό με την σειρά 7xxx? Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Miatakias
Aris-leme Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 λεπτά πριν, Miatakias είπε Υπάρχει καμία περίπτωση στο μέλλον το fsr4 να γίνει συμβατό με την σειρά 7xxx? Άγνωστο. Δεν ξέρω πάλι αν με μοντ γίνει κάπως, που λογικά δε θα έχει ίσως και την ίδια ποιότητα
Miatakias Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Άγνωστο. Δεν ξέρω πάλι αν με μοντ γίνει κάπως, που λογικά δε θα έχει ίσως και την ίδια ποιότητα Για επίσημη υποστήριξη από Αμδ εννοώ, οκ άγνωστο ας ελπίσουμε όταν πουλήσουν οι 9xxx ικανοποιητικά να το επιτρέψουν και στην σειρά 7xxx
korakios Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 λεπτά πριν, Miatakias είπε Υπάρχει καμία περίπτωση στο μέλλον το fsr4 να γίνει συμβατό με την σειρά 7xxx? δε γίνεται λόγω hardware . Μόνο αν βγει "fs4 lite" ή fsr 3.5 , δες το βίντεο που είχα ποστάρει εκεί 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα