Tambas91 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα οι καρτουλες οι συγκεκριμένες μου αρέσουν,ειδικα οι τοπ 9070χτ.(Devil,nitro,)Μπορεί στο προσεχές μέλλον να τσιμπήσω μια έτσι για την αλλαγή. Σωστά τέρατα είναι! λοιπόν έχω μια ιδέα αγοράζεις μια να αντικαταστήσεις την 4090 και μου τη δίνεις εμενα τη σάπια την NVIDIA 1
bill987 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Απο λαγονικά : https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0DRPQPQQC?smid=A3P5ROKL5A1OLE 711 περίπου, 9070 nitro+ Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από bill987 2
nekrik Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, enable_your_mind said: Αυτο ειναι απο το stress test του software .. σε παιχνιδια δεν εχω δει τοσο ψηλα το clock μεχρι 3300 εχει παει Με τι power settings έχεις 243W; Και τι clock offset έχεις ;
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Σωστά τέρατα είναι! λοιπόν έχω μια ιδέα αγοράζεις μια να αντικαταστήσεις την 4090 και μου τη δίνεις εμενα τη σάπια την NVIDIA Μην το γελάς για το pc του μικρού εάν θα έκανα κίνηση. Θα μπορούσα να κρατήσω και την 4090 . Αλλά και να την πουλήσω δεν με χαλάει και να βάλω και κάνα 500ρι άκρη .
Tambas91 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μην το γελάς για το pc του μικρού εάν θα έκανα κίνηση. Θα μπορούσα να κρατήσω και την 4090 . Αλλά και να την πουλήσω δεν με χαλάει και να βάλω και κάνα 500ρι άκρη . Με ένα χιλιαρικακι σε απαλλάσσω από την αηδία την πράσινη πάντως 2
flikifloki Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill987 είπε 711 περίπου, 9070 nitro+ Με παράδοση προς τέλος Απρίλη όμως. Έχει και nitro+ XT στα 815 για Ιούνη. Γελάμε. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από flikifloki
azazil1190 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με ένα χιλιαρικακι σε απαλλάσσω από την αηδία την πράσινη πάντως Ε καλά δεν θέλω να σε πιάσω κότσο. Στα 800€ φιλική τιμή . 😋 5
malakudi Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 22 λεπτά πριν, bill987 είπε Απο λαγονικά : https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0DRPQPQQC?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=lagonika0cc-21&creative=6738 711 περίπου, 9070 nitro+ Το έγραψα κι εγώ παραπάνω, όπως και η Pulse στα 660. Αλλά παράδοση κατά το Πάσχα. Αν το βάλεις με αγγλική διεύθυνση λέει παράδοση 9-10 Απρίλη, οπότε οι παραπάνω ημέρες είναι για να έρθει και Ελλάδα.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Ωραια η red devil Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από akoinonitos 2
Daredevil Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 39 minutes ago, Κάβουρας said: Καλησπέρα το AFMF μπορεί και δουλεύει ταυτόχρονα με fsr4? ναι επίσης μπορεί fg+afmf ταυτόχρονα
JBal Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Να δούμε πότε θα δούμε xfx mercury και red devil xt's στην Ελλαδιτσα..
Inler Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Red Devil και εκτός κουτιού βαράει 80 Hotspot και 90 Memory. Σε κουτί και καλοκαίρι θα δούμε εύκολα 95-100αρια κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί σε κάρτα των 800-900€ καθότι περίεργος. Έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε 9070ΧΤ αν με undervolt η κατανάλωση πέφτει στα 250-260W αντίστοιχα και οι θερμοκρασίες? Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Inler
akoinonitos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Inler είπε Red Devil και εκτός κουτιού βαράει 80 Hotspot και 90 Memory. Σε κουτί και καλοκαίρι θα δούμε εύκολα 95-100αρια κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί σε κάρτα των 800-900€ καθότι περίεργος. Έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε 9070ΧΤ αν με undervolt η κατανάλωση πέφτει στα 250-260W αντίστοιχα και οι θερμοκρασίες? Ολα ειναι θεμα fan curve ,αν ειδες το video του der τα φανς εμεναν στις 900 στροφες. Τωρα σχετικα με αυτο που ρωτας παλι στο ιδιο βιντεο εδειχνε οτι οσο κατεβασε voltage η καρτα απλα ανεβαζε ρολογια ,φανταζομαι για να πεσεις σε καταναλωση θα πρεπει η να κλειδωσεις το ρολοι ,η να κλειδωσεις το pl Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από akoinonitos
Inler Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το είδα αλλά και με 1500rpm δεν είδα καμία τρομερή βελτίωση. Όλες οι υλοποιήσεις φαίνεται να είναι αρκετά χαμηλά σε θερμοκρασίες σε Core και υψηλά σε Hotspot/Memory με μικρές διαφορές 3-4 βαθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα