Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα οι καρτουλες οι συγκεκριμένες μου αρέσουν,ειδικα οι τοπ 9070χτ.(Devil,nitro,)Μπορεί στο προσεχές μέλλον να τσιμπήσω μια έτσι για την αλλαγή.

Σωστά τέρατα είναι! λοιπόν έχω μια ιδέα αγοράζεις μια να αντικαταστήσεις την 4090 και μου τη δίνεις εμενα τη σάπια την NVIDIA :P 

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, enable_your_mind said:

Αυτο ειναι απο το stress test  του software .. σε παιχνιδια δεν εχω δει τοσο ψηλα το  clock μεχρι 3300 εχει παει

image.png.73d322d2090e0e51093096d13d9e7307.png

Με τι power settings έχεις 243W; Και τι clock offset έχεις ; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Σωστά τέρατα είναι! λοιπόν έχω μια ιδέα αγοράζεις μια να αντικαταστήσεις την 4090 και μου τη δίνεις εμενα τη σάπια την NVIDIA :P 

Μην το γελάς για το pc του μικρού εάν θα έκανα κίνηση. Θα μπορούσα  να κρατήσω και την 4090 . Αλλά και να την πουλήσω δεν με χαλάει και να βάλω και κάνα 500ρι άκρη .

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μην το γελάς για το pc του μικρού εάν θα έκανα κίνηση. Θα μπορούσα  να κρατήσω και την 4090 . Αλλά και να την πουλήσω δεν με χαλάει και να βάλω και κάνα 500ρι άκρη .

Με ένα χιλιαρικακι σε απαλλάσσω από την αηδία την πράσινη πάντως :lol:

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill987 είπε

711 περίπου, 9070 nitro+

Με παράδοση προς τέλος Απρίλη όμως.

Έχει και nitro+ XT στα 815 για Ιούνη. Γελάμε.

Επεξ/σία από flikifloki
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Με ένα χιλιαρικακι σε απαλλάσσω από την αηδία την πράσινη πάντως :lol:

Ε καλά δεν θέλω να σε πιάσω κότσο. Στα 800€ φιλική τιμή . 😋

• Haha 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bill987 είπε

Το έγραψα κι εγώ παραπάνω, όπως και η Pulse στα 660. Αλλά παράδοση κατά το Πάσχα. Αν το βάλεις με αγγλική διεύθυνση λέει παράδοση 9-10 Απρίλη, οπότε οι παραπάνω ημέρες είναι για να έρθει και Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Red Devil και εκτός κουτιού βαράει 80 Hotspot και 90 Memory.

Σε κουτί και καλοκαίρι θα δούμε εύκολα 95-100αρια κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί σε κάρτα των 800-900€ καθότι περίεργος.

Έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε 9070ΧΤ αν με undervolt η κατανάλωση πέφτει στα 250-260W αντίστοιχα και οι θερμοκρασίες?

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Inler είπε

Red Devil και εκτός κουτιού βαράει 80 Hotspot και 90 Memory.

Σε κουτί και καλοκαίρι θα δούμε εύκολα 95-100αρια κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί σε κάρτα των 800-900€ καθότι περίεργος.

Έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε 9070ΧΤ αν με undervolt η κατανάλωση πέφτει στα 250-260W αντίστοιχα και οι θερμοκρασίες?

Ολα ειναι θεμα fan curve ,αν ειδες το video του der  τα φανς εμεναν στις 900 στροφες. 

Τωρα σχετικα με αυτο που ρωτας παλι στο ιδιο βιντεο εδειχνε οτι οσο κατεβασε voltage  η καρτα απλα ανεβαζε ρολογια ,φανταζομαι για να πεσεις σε καταναλωση θα πρεπει η να κλειδωσεις το ρολοι ,η να κλειδωσεις το pl 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Το είδα αλλά και με 1500rpm δεν είδα καμία τρομερή βελτίωση.

Όλες οι υλοποιήσεις φαίνεται να είναι αρκετά χαμηλά σε θερμοκρασίες σε Core και υψηλά σε Hotspot/Memory με μικρές διαφορές 3-4 βαθμούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...