Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Αρα 7900xt performance? Ουτε performance chart με παιχνιδια ουτε κατι αλλο? Βρομαει η φαση κυριως αν πιανει 7900xt αλλα και στην τιμη. Περιμενουν την nvidia σε τι τιμες θα παιξει ωστε να τις βαλουν λιγο χαμηλοτερα. 2
panakos_thess Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Just now, Arkin said: Αρα 7900xt performance? Ουτε performance chart με παιχνιδια ουτε κατι αλλο? Βρομαει η φαση κυριως αν πιανει 7900xt αλλα και στην τιμη. Περιμενουν την nvidia σε τι τιμες θα παιξει ωστε να τις βαλουν λιγο χαμηλοτερα. αυτο λεω και εγω
N1KOSSS Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ (επεξεργασμένο) Μου φαινεται περιεργο να μην βγάλουν, εστω και για τα ματια του κοσμου, μια καρτα με ενα +5%~+8% από την ήδη υπάρχουσα 7900xtx. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:10 μμ από N1KOSSS
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ Μπήκα μίλησα τη γλώσσα τις αλήθειας, γέλασα με τη παρουσίαση και περιμένω να δω τον leader να τους τελειώνει σήμερα το χάραμα 4
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Μπήκα μίλησα τη γλώσσα τις αλήθειας, γέλασα με τη παρουσίαση και περιμένω να δω τον leader να τους τελειώνει σήμερα το χάραμα 22
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ (επεξεργασμένο) Τα slides τα οποία δεν έδειξαν σήμερα αλλά τα είχαν δείξει στο pre-briefing.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:16 μμ από Psycho_Warhead
akiskar123 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ μπορουνε να βγαλουν την αντιστοιχη 7800xt στην ιδια τιμη η κ πιο κατω με καλυτερο power draw/καλυτερους video codecs κοκ...ευχαριστημενος θα μαι.
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 μμ 1 hour ago, panakos_thess said: Ναι και το λεει με σιγουρια Τίποτα πενιχρά features θα περαστούν και στις παλιές ή δεν θα τρέχουν το ίδιο οπότε σου λέει σκάσε τα φρέσκα €.
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 μμ (επεξεργασμένο) Εγω παντως βλεπω κακη χρονια για το pc gaming Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:22 μμ από akoinonitos 8
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 μμ 37 minutes ago, Arkin said: Παιδια εγω πηρα ενα κουτι κοκα κολα πηρα και ruffles το πακετο των 400γραμμαριων και θα αραξω μεχρι τις 4.30 να δουμε το αγορι μας. Το κοριτσι μας απογοητευσε τους παντες σημερα το πετσινο αγορι ομως δεν μασαει θα δωσει 5080 με +10% απο 4090 στα 999 δολλαρια και θα τρελαθουμε. Τι οχι? Ρε πέσε για ύπνο κι αύριο μέρα είναι. Αφού για ΑΙ θα πει κι αυτός ο παπάρας πάλι. 7
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:26 μμ 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Ρε πέσε για ύπνο κι αύριο μέρα είναι. Αφού για ΑΙ θα πει κι αυτός ο παπάρας πάλι. @Tambas91 κοιτα πως μιλαει για τον ηγετη 5
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:31 μμ 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε @Tambas91 κοιτα πως μιλαει για τον ηγετη Άστον από αύριο θα προσκυνάει και ο αδερφός μου ο 7nisioths, όλοι θα προσκυνήσουμε το μεγαλείο του!!! 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 μμ 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω παντως βλεπω κακη χρονια για το pc gaming Αυτό θα κριθεί από τα παιχνίδια που θα βγουν φέτος κατά κύριο λόγο και μετά θα κριθεί από τις τιμές των νέων καρτών.
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:39 μμ Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Αυτό θα κριθεί από τα παιχνίδια που θα βγουν φέτος κατά κύριο λόγο και μετά θα κριθεί από τις τιμές των νέων καρτών. κατι μου λεει οτι εχουν πεσει με τα μουτρα στο ai και απο performance δεν θα δουμε και πολλα στις κατηγοριες που αφορουν τους περισσοτερους
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε κατι μου λεει οτι εχουν πεσει με τα μουτρα στο ai και απο performance δεν θα δουμε και πολλα στις κατηγοριες που αφορουν τους περισσοτερους Η NVIDIA έτσι κι αλλιώς από τις Turing και μετά έχει κάνει τις κάρτες prosumer επί της ουσίας. Τώρα ακολουθεί και η AMD. Κατά τα άλλα είπαμε, έδειξαν slides στο pre-briefing, αλλά σήμερα.. AMD has chickened out at the last minute regarding RDNA 4, and I can’t stop laughing about it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα