enable_your_mind Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Aris-leme said: Μέχρι 10% πάνω πάει το παουρ λιμιτ? Σε όλες τις 90ΧΧ? Ετσι φενεται αλλα μπορει να εχει ισως υλοποιησεις που μπορει να πηγαινουν μεχρι 15+ , . Default παει 314W και με το +10 φτανει 345 W ..λιγοτερα απο οσα ειχε σαν default η 7900xtx Επεξ/σία Σάββατο στις 05:37 μμ από enable_your_mind 2
InternalSunshine Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:07 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, enable_your_mind said: H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80) , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα Όταν λες δεν πειράζεις το curve, στα πόσα rpm δουλεύει με 360W load ? Hotspot < 90 c με rpm < 2000 μου φαίνεται λίγο αδύνατο για air cooler σε τόσα Watt.. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το HWInfo να τρέχει στο background καθώς και το MSI afterburner για το overlay που έχει όταν είσαι In-game. Επίσης εάν έχεις ανοιχτό FSR θα είναι προφανώς χαμηλώτερες οι θερμκρασίς γιατί η CPU δουλεύει περισσότερο, θέλει καθαρό raw raster ή κάποιο synthetic load οπως OCCT ή Furmark Επεξ/σία Σάββατο στις 07:11 μμ από InternalSunshine
nekrik Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:22 μμ Τι έγινε ρε παίδες, φάγαμε lock ? Στάλθηκε σε κανέναν σήμερα καμία από τις XFX που πήραμε από το Amazon ?
enable_your_mind Δημοσ. Σάββατο στις 07:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:42 μμ 28 minutes ago, InternalSunshine said: Όταν λες δεν πειράζεις το curve, στα πόσα rpm δουλεύει με 360W load ? Hotspot < 90 c με rpm < 2000 μου φαίνεται λίγο αδύνατο για air cooler σε τόσα Watt.. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το HWInfo να τρέχει στο background καθώς και το MSI afterburner για το overlay που έχει όταν είσαι In-game. Επίσης εάν έχεις ανοιχτό FSR θα είναι προφανώς χαμηλώτερες οι θερμκρασίς γιατί η CPU δουλεύει περισσότερο, θέλει καθαρό raw raster ή κάποιο synthetic load οπως OCCT ή Furmark Με το overlay το βλεπω και παιζει κατω απο 2000rpm ( καπου στα 1800 κατι ειναι ) .. δεν εχω δει πανω απο 85 hotspot..και μεγιστο που πιανει ειναι 345W ( καπου εκει ) . Η red devil βαραει απλα πιο πολλα W οποτε για αυτο εχεις και λιγο μεγαλυτερες θερμοκρασιες 1
*demian* Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:45 μμ (επεξεργασμένο) https://www.amazon.it/dp/B0DT7B79K9/ref=mp_s_a_1_2?crid=8XCMZCFMTDMU&dib=eyJ2IjoiMSJ9.lfBrQssOzVi6p0HW2BGE92XKE-X5GXqGrYAJIh3EmFd_tiryqyQie3dBglBb2t1C1pkOzjWItONmRIiPUqnW7HLxsRl-wgwQL-yiyF4Are7rkQOv_LlODgOukfVt_yjUGJPAmXpWGJRSWXEVI5-Z-PnBKTxRJHlrUt1hJZacrMjyUyH4FskP_tOHxnVrruPHcRbLLVmCRMYgPpzZBFbNpg.gRVna1ZlQ5RNg5AmWwqLtSPSThJyjDz2DGtFH-1fZVc&dib_tag=se&keywords=9070+xt&qid=1741455881&sprefix=9070%2Caps%2C154&sr=8-2 849 XT Gaming Oc Επεξ/σία Σάββατο στις 07:46 μμ από *demian* 1
dsi44 Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:46 μμ ποιος το περιμενε οτι θα ερθει η θεια 2,5 χρονια μετα να μας δωσει την 7900ΧΤ με λιγοτερη μνημη και αλλο ονομα (9070) και στα ιδια λεφτα. και να γινεται παζαρι τρελο και να ανεβαινει το μεριδιο. 2 1 1
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 μμ 5 λεπτά πριν, dsi44 είπε ποιος το περιμενε οτι θα ερθει η θεια 2,5 χρονια μετα να μας δωσει την 7900ΧΤ με λιγοτερη μνημη και αλλο ονομα (9070) και στα ιδια λεφτα. και να γινεται παζαρι τρελο και να ανεβαινει το μεριδιο. αφού ο πέτσινος τελείωσε , αν δε βγάλει η Ιντελ μια B750/B770 την κάτσαμε 1
Tambas91 Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 μμ 13 λεπτά πριν, dsi44 είπε ποιος το περιμενε οτι θα ερθει η θεια 2,5 χρονια μετα να μας δωσει την 7900ΧΤ με λιγοτερη μνημη και αλλο ονομα (9070) και στα ιδια λεφτα. και να γινεται παζαρι τρελο και να ανεβαινει το μεριδιο. Ναι αλλα έχει καλύτερο RT και upscaler αυτό λένε οι κάτοχοι radeon ότι τους ενδιαφέρει τόσα χρονια Πέρα του χαβαλέ το rt μπορεί να παραμένει irrelevant και σε αυτή την κάρτα αλλα το upscale έκανε τεραστια βήματα μπροστά! κρίμα να μη βγάλει η AMD μια 9080xt με raster 5080 και rt-pt κοντά στη 5070ti, στα ~1000 ανάρπαστη θα γινόταν 6
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Σάββατο στις 08:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:31 μμ Θα έχω αυτό το μωρό για το επόμενο 24ωρο. Έχουμε καμία ιδέα τι θα ήταν ενδιαφέρον να τρέξω? 12 1
ZELOMOTH Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ Να σου ζήσει! Τρέξε για γάλα και πάνες!😁
Grisos Δημοσ. Σάββατο στις 08:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:42 μμ 9 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Θα έχω αυτό το μωρό για το επόμενο 24ωρο. Έχουμε καμία ιδέα τι θα ήταν ενδιαφέρον να τρέξω? Να τρέξεις για την ζωή σου από όσους ξέρουν που μένεις και τι έχεις στην κατοχή σου
*demian* Δημοσ. Σάββατο στις 08:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:43 μμ 11 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Θα έχω αυτό το μωρό για το επόμενο 24ωρο. Έχουμε καμία ιδέα τι θα ήταν ενδιαφέρον να τρέξω? Θερμοκρασιες δωσε να δουμε, θενκς.
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Grisos said: Να τρέξεις για την ζωή σου από όσους ξέρουν που μένεις και τι έχεις στην κατοχή σου Μέχρι να με βρουν, θα την έχει ξαναπάρει πίσω το παιδί που μου* την δάνεισε και άντε γειά 😂 1 minute ago, *demian* said: Θερμοκρασιες δωσε να δουμε, θενκς. Θα τρέξω ένα Furmark 2 και ένα RDR2 να δουμε. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:45 μμ από Νικηφόρος Μπαντούνας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα