Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Aris-leme said:

Μέχρι 10% πάνω πάει το παουρ λιμιτ?

Σε όλες τις 90ΧΧ?

Ετσι φενεται αλλα μπορει να εχει ισως υλοποιησεις που μπορει να πηγαινουν μεχρι 15+ , . Default  παει 314W  και με το +10  φτανει 345 W ..λιγοτερα απο οσα ειχε σαν default  η 7900xtx

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, enable_your_mind said:

H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot  και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80)  , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα

image.png.d6f4fae9e69f7171ceced582ce88e838.png

Όταν λες δεν πειράζεις το curve, στα πόσα rpm δουλεύει με 360W load ? Hotspot < 90 c με rpm < 2000 μου φαίνεται λίγο αδύνατο για air cooler σε τόσα Watt..

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το HWInfo να τρέχει στο background καθώς και το MSI afterburner για το overlay που έχει όταν είσαι In-game.

Επίσης εάν έχεις ανοιχτό FSR θα είναι προφανώς χαμηλώτερες οι θερμκρασίς γιατί η CPU δουλεύει περισσότερο, θέλει καθαρό raw raster ή κάποιο synthetic load οπως OCCT ή Furmark

Επεξ/σία από InternalSunshine
Δημοσ.
28 minutes ago, InternalSunshine said:

Όταν λες δεν πειράζεις το curve, στα πόσα rpm δουλεύει με 360W load ? Hotspot < 90 c με rpm < 2000 μου φαίνεται λίγο αδύνατο για air cooler σε τόσα Watt..

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το HWInfo να τρέχει στο background καθώς και το MSI afterburner για το overlay που έχει όταν είσαι In-game.

Επίσης εάν έχεις ανοιχτό FSR θα είναι προφανώς χαμηλώτερες οι θερμκρασίς γιατί η CPU δουλεύει περισσότερο, θέλει καθαρό raw raster ή κάποιο synthetic load οπως OCCT ή Furmark

Με το overlay το βλεπω και παιζει κατω απο 2000rpm ( καπου στα 1800 κατι ειναι )  .. δεν εχω δει πανω απο 85 hotspot..και μεγιστο που πιανει ειναι 345W ( καπου εκει ) . Η red devil βαραει απλα πιο πολλα W  οποτε για αυτο εχεις και λιγο μεγαλυτερες θερμοκρασιες

• Like 1
Δημοσ.

ποιος το περιμενε οτι θα ερθει η θεια 2,5 χρονια μετα να μας δωσει την 7900ΧΤ με λιγοτερη μνημη και αλλο ονομα (9070) και στα ιδια λεφτα.

και να γινεται παζαρι τρελο και να ανεβαινει το μεριδιο.

• Like 2
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dsi44 είπε

ποιος το περιμενε οτι θα ερθει η θεια 2,5 χρονια μετα να μας δωσει την 7900ΧΤ με λιγοτερη μνημη και αλλο ονομα (9070) και στα ιδια λεφτα.

αφού ο πέτσινος τελείωσε , αν δε βγάλει η Ιντελ μια B750/B770 την κάτσαμε

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dsi44 είπε

Ναι αλλα έχει καλύτερο RT και upscaler αυτό λένε οι κάτοχοι radeon ότι τους ενδιαφέρει τόσα χρονια :P 

Πέρα του χαβαλέ το rt μπορεί να παραμένει irrelevant και σε αυτή την κάρτα αλλα το upscale έκανε τεραστια βήματα μπροστά! κρίμα να μη βγάλει η AMD μια 9080xt με raster 5080 και rt-pt κοντά στη 5070ti, στα ~1000 ανάρπαστη θα γινόταν

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Θα έχω αυτό το μωρό για το επόμενο 24ωρο. Έχουμε καμία ιδέα τι θα ήταν ενδιαφέρον να τρέξω? 

IMG_20250308_202838~2.jpg

Να τρέξεις για την ζωή σου από όσους ξέρουν που μένεις και τι έχεις στην κατοχή σου :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Θα έχω αυτό το μωρό για το επόμενο 24ωρο. Έχουμε καμία ιδέα τι θα ήταν ενδιαφέρον να τρέξω? 

IMG_20250308_202838~2.jpg

Θερμοκρασιες δωσε να δουμε, θενκς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Grisos said:

Να τρέξεις για την ζωή σου από όσους ξέρουν που μένεις και τι έχεις στην κατοχή σου :P

Μέχρι να με βρουν, θα την έχει ξαναπάρει πίσω το παιδί που μου* την δάνεισε και άντε γειά 😂

1 minute ago, *demian* said:

Θερμοκρασιες δωσε να δουμε, θενκς.

Θα τρέξω ένα Furmark 2 και ένα RDR2 να δουμε.

Επεξ/σία από Νικηφόρος Μπαντούνας
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...