scorpion8283 Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ 5 minutes ago, Aris-leme said: νομίζω ούτε το λιζάκι περίμενε τόσο καλό λάουντς. Λογικά η κατάσταση θα διορθωθεί. Πότε άγνωστο. Αν δε σπρώξει και η πράσινη κάρτες δύσκολα Εαν υπηρχαν 5070 ( Ti) σε αποθεμα και σε msrp δεν θα ταν τοσο καλο πια launch. Ο πετσινος της χαρισε πωλησεις της Λιζας... Αλλα γενικα καλες ΘΑ ειναι... Μεχρι να βγουν αποθεματα φουλ, αναμονη. 4 1
Aris-leme Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ https://videocardz.com/pixel/amd-radeon-rx-9050-product-category-listed-by-mexican-retailer 1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε Εαν υπηρχαν 5070 ( Ti) σε αποθεμα και σε msrp δεν θα ταν τοσο καλο πια launch. Ο πετσινος της χαρισε πωλησεις της Λιζας... Αλλα γενικα καλες ΘΑ ειναι... Μεχρι να βγουν αποθεματα φουλ, αναμονη. Αυτό ακριβώς η αγορά πήγε στην κόκκινη όχι μόνο γιατί είναι καλές κάρτες αλλά και γιατί απέναντι έχει το τίποτα 5070 στα 900 και 5070ται 1200+ ε πρέπει να είσαι τρελός. 3
Daredevil Δημοσ. Σάββατο στις 03:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:18 μμ 1 minute ago, scorpion8283 said: Εαν υπηρχαν 5070 ( Ti) σε αποθεμα και σε msrp δεν θα ταν τοσο καλο πια launch. Ο πετσινος της χαρισε πωλησεις της Λιζας... Αλλα γενικα καλες ΘΑ ειναι... Μεχρι να βγουν αποθεματα φουλ, αναμονη. σε πολύ θεωρητικά πλαίσια αν ήταν και οι 4 σε msrp πάλι οι 9070/xt θα ήταν σούπερ οι 50χχ έχουν κι άλλα θέματα όπως λειψά rops και η 5070 με 12gb είναι προβληματική πλέον
Sensible Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ 49 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε Και για κάτι διαφορετικό, τράβηξα μερικές thermal images του die από την πίσω πλευρά και των καλωδίων σε heavy load (Red Devil 9070 XT UV + OC) - 363 W 363w τρομερο φορτιο σηκωνει , σε καποια benchmarks ειδα οτι καποιες εκδοσεις νιτρο φτανουν το 400αρι. Καλες καρτες αλλα πολυ σομπα αδερφακι μου , πρεπει να βρει μια χρυση τομη η ΑMD να περιορισει την καταναλωση.
grevoil Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:03 μμ 3 minutes ago, Sensible said: 363w τρομερο φορτιο σηκωνει , σε καποια benchmarks ειδα οτι καποιες εκδοσεις νιτρο φτανουν το 400αρι. Καλες καρτες αλλα πολυ σομπα αδερφακι μου , πρεπει να βρει μια χρυση τομη η ΑMD να περιορισει την καταναλωση. UV?
just_a_dude Δημοσ. Σάββατο στις 04:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:18 μμ Οι καλές υλοποιήσεις 9070ΧΤ τύπου nitro+ σε τι τιμές λέτε θα παίξουν μόλις στρώσει η φάση;
Westbaum Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ Με $730 msrp γύρω στα 800-850 προς καλοκαίρι το αισιόδοξο σενάριο. 2
Sensible Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Eυχομαι ολοι να παρουν τις xt για να μεινουν για εμας οι απλες. Οι Τιμες παντως θα πεσουν και στα δυο μοντελα , αλλα με την μονη διαφορα οτι δεν θα φτασουν τα 50 ευρω διαφορα των 2 , θα ειναι μεγαλυτερη.
InternalSunshine Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ Παίδες πολύ καλή μου φαίνεται η Red Devil, παίρνει πολύ καλό overclock (έτρεχα το ghost of tsushima στα 3200-3300 Mhz σταθερά) με μικρό σχετικά undervolt (-65mv) και +150 Mhz μνήμες, +10% power. Αναλόγως το curve που θα κάνεις μπορεί να είναι αθόρυβη αλλά να ανεβάζει 90-93c hotspot ή με λίγο θόρυβο (~2000 rpm) με 84-86 c hotspot. Για 900 ευρώ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω αυτή την στιγμή, μόλις έρθει το waterblock για την 4090 βέβαια θα πάει στο secondary PC 9
Vassilis_24 Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ 34 λεπτά πριν, Sensible είπε Eυχομαι ολοι να παρουν τις xt για να μεινουν για εμας οι απλες. Οι Τιμες παντως θα πεσουν και στα δυο μοντελα , αλλα με την μονη διαφορα οτι δεν θα φτασουν τα 50 ευρω διαφορα των 2 , θα ειναι μεγαλυτερη. Οι retailers διάβασα δεν παραγγέλνουν τις απλές, προφανώς κερδιζουν περισσότερο με τις xt που μπορούν να τις ανεβάσουν αρκετά τις τιμές.
valantis123 Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:10 μμ 4 ώρες πριν, Daredevil είπε Ωραία φαίνεται πολύ τίμια 9070 ΧFX swift που έχω παραγγείλει 🤤 4
Aris-leme Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:18 μμ Top θεωρούνται Taichi OC, Nitro+ ,Tuf OC, Red devil, Mercury OC, Aorus elite OC τοπ στο θέμα ίσως καλύτερο κούλινγκ και έρχονται με ποιο ανεβασμένα ρολόγια. Αυτές με ένα 50-100 πάνω από MSRP λες οκ καλά είναι. Γι αυτό λύγισα χθες γιατί είδα ότι η Μερκ μου βγήκε κάπου στα +80 ευρώ από MSRP οπότε μια χαρά. Γενικά πάντως σε AMD και στις 70ΧΧ τα περισσότερα μοντέλα είναι μια χαρά δεν μπορείς να κάνεις λάθος, ακόμη και τα MSRP μοντέλα είναι πολύ καλές υλοποιήσεις. 6
Arkin Δημοσ. Σάββατο στις 05:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:25 μμ 3 ώρες πριν, FLO είπε Το f5 έκανε δουλειά Για οσους δεν το γνωριζουν για να μην παιδευεστε με F5 βαζετε το easy auto refresh στον chrome και κανει αυτοματα ακομα και καθε 1 δευτερολεπτο refresh οποια σελιδα θελετε. Επισης για τους πιο μερακληδες υπαρχει αυτοματο web checking σε οποια σελιδα θελετε σε οποιο σημειο θελετε και σας ερχεται αυτοματα ειδοποιηση μολις πχ το μη διαθεσιμο γινει διαθεσιμο. https://distill.io 6
enable_your_mind Δημοσ. Σάββατο στις 05:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:30 μμ 17 minutes ago, InternalSunshine said: Παίδες πολύ καλή μου φαίνεται η Red Devil, παίρνει πολύ καλό overclock (έτρεχα το ghost of tsushima στα 3200-3300 Mhz σταθερά) με μικρό σχετικά undervolt (-65mv) και +150 Mhz μνήμες, +10% power. Αναλόγως το curve που θα κάνεις μπορεί να είναι αθόρυβη αλλά να ανεβάζει 90-93c hotspot ή με λίγο θόρυβο (~2000 rpm) με 84-86 c hotspot. Για 900 ευρώ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω αυτή την στιγμή, μόλις έρθει το waterblock για την 4090 βέβαια θα πάει στο secondary PC H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80) , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα 3
Aris-leme Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80) , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα Μέχρι 10% πάνω πάει το παουρ λιμιτ? Σε όλες τις 90ΧΧ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα