Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, Aris-leme said:

νομίζω ούτε το λιζάκι περίμενε τόσο καλό λάουντς.

Λογικά η κατάσταση θα διορθωθεί. Πότε άγνωστο.

Αν δε σπρώξει και η πράσινη κάρτες δύσκολα

Εαν υπηρχαν 5070 ( Ti) σε αποθεμα και σε msrp δεν θα ταν τοσο καλο πια launch.  

Ο πετσινος της χαρισε πωλησεις της Λιζας...

Αλλα γενικα καλες ΘΑ ειναι...

Μεχρι να βγουν αποθεματα φουλ, αναμονη.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://videocardz.com/pixel/amd-radeon-rx-9050-product-category-listed-by-mexican-retailer

1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε

Αυτό ακριβώς η αγορά πήγε στην κόκκινη όχι μόνο γιατί είναι καλές κάρτες αλλά και γιατί απέναντι έχει το τίποτα

5070 στα 900 και 5070ται 1200+ ε πρέπει να είσαι τρελός. 

• Like 3
Δημοσ.
1 minute ago, scorpion8283 said:

σε πολύ θεωρητικά πλαίσια αν ήταν και οι 4 σε msrp πάλι οι 9070/xt θα ήταν σούπερ

οι 50χχ έχουν κι άλλα θέματα όπως λειψά rops  και η 5070 με 12gb είναι προβληματική πλέον

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε

Και για κάτι διαφορετικό, τράβηξα μερικές thermal images του die από την πίσω πλευρά και των καλωδίων σε heavy load (Red Devil 9070 XT UV + OC) - 363 W

image.jpeg.6500cfd54eded61bd1768272ce3b8f3c.jpegimage.jpeg.4a462d4615cc1e2ff278a61e1bd1f7ac.jpeg

363w τρομερο φορτιο σηκωνει , σε καποια benchmarks ειδα οτι καποιες εκδοσεις νιτρο φτανουν το 400αρι.

Καλες καρτες αλλα πολυ σομπα αδερφακι μου , πρεπει να βρει μια χρυση τομη η ΑMD να περιορισει την καταναλωση.

Δημοσ.
3 minutes ago, Sensible said:

363w τρομερο φορτιο σηκωνει , σε καποια benchmarks ειδα οτι καποιες εκδοσεις νιτρο φτανουν το 400αρι.

Καλες καρτες αλλα πολυ σομπα αδερφακι μου , πρεπει να βρει μια χρυση τομη η ΑMD να περιορισει την καταναλωση.

UV?

Δημοσ.

Eυχομαι ολοι να παρουν τις xt για να μεινουν για εμας  οι απλες.

Οι Τιμες παντως θα πεσουν και στα δυο μοντελα , αλλα με την μονη διαφορα οτι δεν θα φτασουν τα 50 ευρω διαφορα των 2 , θα ειναι μεγαλυτερη.

Δημοσ.

Παίδες πολύ καλή μου φαίνεται η Red Devil, παίρνει πολύ καλό overclock (έτρεχα το ghost of tsushima στα 3200-3300 Mhz σταθερά) με μικρό σχετικά undervolt (-65mv) και +150 Mhz μνήμες, +10% power.

Αναλόγως το curve που θα κάνεις μπορεί να είναι αθόρυβη αλλά να ανεβάζει 90-93c hotspot ή με λίγο θόρυβο (~2000 rpm) με 84-86 c hotspot.

Για 900 ευρώ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω αυτή την στιγμή, μόλις έρθει το waterblock για την 4090 βέβαια θα πάει στο secondary PC :)

• Like 9
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Sensible είπε

Eυχομαι ολοι να παρουν τις xt για να μεινουν για εμας  οι απλες.

Οι Τιμες παντως θα πεσουν και στα δυο μοντελα , αλλα με την μονη διαφορα οτι δεν θα φτασουν τα 50 ευρω διαφορα των 2 , θα ειναι μεγαλυτερη.

Οι retailers διάβασα δεν παραγγέλνουν τις απλές, προφανώς κερδιζουν περισσότερο με τις xt που μπορούν να τις ανεβάσουν αρκετά τις τιμές.

Δημοσ.

Top θεωρούνται 

Taichi OC, Nitro+ ,Tuf OC, Red devil, Mercury OC, Aorus elite OC τοπ στο θέμα ίσως καλύτερο κούλινγκ και έρχονται με ποιο ανεβασμένα ρολόγια. Αυτές με ένα 50-100 πάνω από MSRP λες οκ καλά είναι.

Γι αυτό λύγισα χθες γιατί είδα ότι η Μερκ μου βγήκε κάπου στα +80 ευρώ από MSRP οπότε μια χαρά.

Γενικά πάντως σε AMD και στις 70ΧΧ τα περισσότερα μοντέλα είναι μια χαρά δεν μπορείς να κάνεις λάθος, ακόμη και τα MSRP μοντέλα είναι πολύ καλές υλοποιήσεις.

• Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FLO είπε

Το f5 έκανε δουλειά 

IMG_1962.jpeg

Για οσους δεν το γνωριζουν για να μην παιδευεστε με F5 βαζετε το easy auto refresh στον chrome και κανει αυτοματα ακομα και καθε 1 δευτερολεπτο refresh οποια σελιδα θελετε. 

Screenshot-4.png

Επισης για τους πιο μερακληδες υπαρχει αυτοματο web checking σε οποια σελιδα θελετε σε οποιο σημειο θελετε και σας ερχεται αυτοματα ειδοποιηση μολις πχ το μη διαθεσιμο γινει διαθεσιμο. 

https://distill.io

• Like 6
Δημοσ.
17 minutes ago, InternalSunshine said:

Παίδες πολύ καλή μου φαίνεται η Red Devil, παίρνει πολύ καλό overclock (έτρεχα το ghost of tsushima στα 3200-3300 Mhz σταθερά) με μικρό σχετικά undervolt (-65mv) και +150 Mhz μνήμες, +10% power.

Αναλόγως το curve που θα κάνεις μπορεί να είναι αθόρυβη αλλά να ανεβάζει 90-93c hotspot ή με λίγο θόρυβο (~2000 rpm) με 84-86 c hotspot.

Για 900 ευρώ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να πάρω αυτή την στιγμή, μόλις έρθει το waterblock για την 4090 βέβαια θα πάει στο secondary PC :)

H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot  και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80)  , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα

image.png.d6f4fae9e69f7171ceced582ce88e838.png

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε

H Sapphire που εχω δεν εχει παει πανω απο 84 hotspot  και αυτο επειδη την εχω με +10 power limit (χωρις δεν παει πανω απο 80)  , και δεν χρειαζεται να πειραξω καθολου το carve γιατι ακομα και εκει ειναι αθορυβη.. Μεγιστο clock σε game ειδα 3200 .. Ετσι την εχω τωρα

image.png.d6f4fae9e69f7171ceced582ce88e838.png

Μέχρι 10% πάνω πάει το παουρ λιμιτ?

Σε όλες τις 90ΧΧ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...