malakudi Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 πμ (επεξεργασμένο) Πάντως αν και ακόμα είμστε στη 3η μέρα υπάρχουν κάρτες στο amazon, έστω και για λίγο. Καμία σχέση με ότι συνέβαινε - και συμβαίνει ακόμα - με nVIDIA. Δυστυχώς δε βρίσκω Powercolor στο amazon προς το παρόν. Πρέπει να πουλάει η AMD με ratio 90-10 αυτή τη στιγμή σε σχέση με nVIDIA. Αν οι κάρτες πουλάνε καλά θα "αναγκαστούν" και οι devs να βγάλουν FSR4 patches για παλαιότερα παιχνίδια, εξαιρούνται φυσικά τα nVIDIA sponsored. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:22 πμ από malakudi 5 1
7nisiotis Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 πμ 48 minutes ago, kostakis1978nov said: Καλημέρα σε όλους. Τι κατάσταση είναι αυτή ρε γαμώτο!!! Περιμένω 3 μήνες για να αγοράσω κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή του γιου μου και από ότι βλέπω θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμη. Βολεύομαι και με μια φτηνή υλοποίηση RX9070 μέχρι 700€, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Από το Amazon.de έχουν εξαντληθεί. είχε το πρωί στα 700 που είδα τις απλές 9070
icenex Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 πμ (επεξεργασμένο) Αμα θες αυτον τον καιρο να παιξεις καινουργια παιχνιδια και χρειαζεσαι καρτα γραφικων πραγματικα την π...τσισες με αυτους που εχουμε μπλεξει.Ακομη και στα μεταχειρισμενα αν κανεις μια βολτα οι τιμες ειναι πανω κ πως να μην ειναι αφου δεν ειδαμε και τρελο αλμα στις επιδοσεις ειδικα αν συγκρινεις τις 2 τελευταιες γενιες. Αποψη μου ειναι αν δεν παιζετε καινουργια παιχνιδια κ τραβαει η καρτα σας μεινετε με αυτη που εχετε ή απλα παρτε καμια μεταχειρισμενη να κανετε την δουλεια σας εφοσον κ αν βρειτε μια σε καλη τιμη. Θα κανω μια προβλεψη με αποδοση x 50.00 οτι θα πεσουν γενικοτερα οι τιμες οταν φτιαξει το στοκ τελος του χρονου, επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πρασινη απαντηση θα ερθει παλι με μοντελα super και παιζει να ριξει το msrp 50$ ωστε να ειναι πιο κοντα με την κοκκινη απαντηση οποτε σε ενα τετοιο σεναριο δεν το θεωρω διολου απιθανο να ριξει κ η κοκκινη με την σειρα της κι αλλο την τιμη. Δυστυχως φιλοι μου η εναλλακτικη ειναι τα σκας και λες και ευχαριστω. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:29 πμ από icenex 2
kostakis1978nov Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 πμ Just now, 7nisiotis said: είχε το πρωί στα 700 που είδα τις απλές 9070 Ναι, την έβαλα στο καλάθι και μου έγραψε currently unavailable. Πρέπει να την πετύχεις στο δευτερόλεπτο που θα ανέβει.
enable_your_mind Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 πμ Returnal Ray Tracing Epic no upscaler 5
niko_gram_15 Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:08 πμ 36 λεπτά πριν, icenex είπε Αμα θες αυτον τον καιρο να παιξεις καινουργια παιχνιδια και χρειαζεσαι καρτα γραφικων πραγματικα την π...τσισες με αυτους που εχουμε μπλεξει.Ακομη και στα μεταχειρισμενα αν κανεις μια βολτα οι τιμες ειναι πανω κ πως να μην ειναι αφου δεν ειδαμε και τρελο αλμα στις επιδοσεις ειδικα αν συγκρινεις τις 2 τελευταιες γενιες. Αποψη μου ειναι αν δεν παιζετε καινουργια παιχνιδια κ τραβαει η καρτα σας μεινετε με αυτη που εχετε ή απλα παρτε καμια μεταχειρισμενη να κανετε την δουλεια σας εφοσον κ αν βρειτε μια σε καλη τιμη. Θα κανω μια προβλεψη με αποδοση x 50.00 οτι θα πεσουν γενικοτερα οι τιμες οταν φτιαξει το στοκ τελος του χρονου, επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πρασινη απαντηση θα ερθει παλι με μοντελα super και παιζει να ριξει το msrp 50$ ωστε να ειναι πιο κοντα με την κοκκινη απαντηση οποτε σε ενα τετοιο σεναριο δεν το θεωρω διολου απιθανο να ριξει κ η κοκκινη με την σειρα της κι αλλο την τιμη. Δυστυχως φιλοι μου η εναλλακτικη ειναι τα σκας και λες και ευχαριστω. Εγώ μια χαρά βολεύτηκα με μια 7900ΧΤ από φίλο εδώ στα 600 πάντως. Ε οκ, δεν βάζω RT ultra στο CP ή cinematic Wukong αλλά Κλάιν μωρέ. Μου έλυσε τα χέρια, η 4070 που είχα είχε θέματα όταν άνοιγα πολλά πράγματα μαζί (λογικό, προφανώς, δεν το είχα σχεδιάσει καλά). 2
music_lover Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 πμ 25 λεπτά πριν, icenex είπε Αμα θες αυτον τον καιρο να παιξεις καινουργια παιχνιδια και χρειαζεσαι καρτα γραφικων πραγματικα την π...τσισες με αυτους που εχουμε μπλεξει.Ακομη και στα μεταχειρισμενα αν κανεις μια βολτα οι τιμες ειναι πανω κ πως να μην ειναι αφου δεν ειδαμε και τρελο αλμα στις επιδοσεις ειδικα αν συγκρινεις τις 2 τελευταιες γενιες. Αποψη μου ειναι αν δεν παιζετε καινουργια παιχνιδια κ τραβαει η καρτα σας μεινετε με αυτη που εχετε ή απλα παρτε καμια μεταχειρισμενη να κανετε την δουλεια σας εφοσον κ αν βρειτε μια σε καλη τιμη. Θα κανω μια προβλεψη με αποδοση x 50.00 οτι θα πεσουν γενικοτερα οι τιμες οταν φτιαξει το στοκ τελος του χρονου, επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πρασινη απαντηση θα ερθει παλι με μοντελα super και παιζει να ριξει το msrp 50$ ωστε να ειναι πιο κοντα με την κοκκινη απαντηση οποτε σε ενα τετοιο σεναριο δεν το θεωρω διολου απιθανο να ριξει κ η κοκκινη με την σειρα της κι αλλο την τιμη. Δυστυχως φιλοι μου η εναλλακτικη ειναι τα σκας και λες και ευχαριστω. Οι περισσότεροι πάσχουν από fomo και έναν ενθουσιασμό απόκτησης. Η μυρωδιά του καινούργιου. Ελάχιστοι χρειάζονται πραγματικά αναβάθμιση. Είναι μέχρι να την πάρουν και να ηρεμήσουν. Θα κάθεται μετά εκεί στο tower και το πολύ πολύ θα παίζει παιχνίδια προηγούμενων ετών που μπορούν να τα παίξουν ήδη ικανοποιητικά και με βιβλιοθήκες γεμάτες με παλιότερους τίτλους που δεν έχουν καν ακουμπήσει γιατί δεν πρόλαβαν. Υποθέσεις κάνω αλλά έχω περάσει από αυτό το στάδιο στα έρημα μου νιάτα και ξέρω πως πάει το πράμα. Μεγαλώνεις και ελέγχεις καλύτερα τα συναισθήματα σου λόγω εμπειριών. Όποιος σκέφτεται με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα περιμένει και στο τέλος βγαίνει οικονομικά κερδισμένος. Αλλά είπαμε, enthusiasts. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε όσους στήνουν τώρα ένα σύστημα από το μηδέν. Μιλάω για τους ανυπόμονους που αγχώνονται μην χάσουν κάτι. Μια κάρτα, ένα feature, έναν τίτλο, μερικά frames. Αν το καλοσκεφτείς είναι ταυτόχρονα και αστείο και τραγικό. Whatever, αυτοί είμαστε, ανοιχτά βιβλία, το θέμα είναι ότι μας πήρανε χαμπάρι οι εταιρείες και με το επιθετικό τους marketing (τρέχα πάρε κόσμε νέα έκδοση fsr, dlss, mfg, vrr, rt, pt κλτ κτλ) μας δημιουργούν fomo και εμείς τσιμπάμε σαν λαβράκια 😅 13
hitec7 Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ Εγω βολεύτηκα με μια 3080τι ενος φιλου και θα την κρατήσω οσο χρειαστει για να φτιαξουν οι τιμες!
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:37 πμ Κάρτες πουλήθηκαν πάντως και υπάρχει ενδιαφέρον. Για μέτριες κάρτες σε μέτριες τιμές κιόλας. Αν στοιχειωδώς κρατήσει η ΑΜΔ την "υπόσχεση" για διαθεσιμότητα θα είμαστε καλά.
FLO Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Οι κάρτες στο αμαζον να υποθέσω βγαίνουν τυχαία έτσι πρέπει να είμαστε όλη την ώρα f5?😇 1 1
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Κάρτες πουλήθηκαν πάντως και υπάρχει ενδιαφέρον. Για μέτριες κάρτες σε μέτριες τιμές κιόλας. Αν στοιχειωδώς κρατήσει η ΑΜΔ την "υπόσχεση" για διαθεσιμότητα θα είμαστε καλά. αν συνεχίσει να δίνει η AMD τότε παίζει σε λιγότερο απο μήνα να κόψει η κίνηση και να παίξουν νορμάλ τιμές . (υπολογίζω και τους πράσινους)
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 11:46 πμ 2 hours ago, kostakis1978nov said: Δεν τους δίνω πάνω από 700€. Όπως λέει κι ένας συμφορουμίτης "Integrated graphics", μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😄 Ναι αλλά εσύ δεν ελέγχεις τον ήλιο... 1 5
LouCi4er Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Τι πανικός γίνεται για μια κάρτα γραφικών δεν μπορώ να το καταλάβω.Πιστευω αν τις έβαζε και 1500€ η AMD πάλι άφαντες θα ήταν από παντού.Απλα θα γκρίνιαζε ο κόσμος λίγο περισσότερο αλλά θα αγοραζε κανονικότητα.Εγω έχω μια Pure 7900 GRE.Παιχνιδια αν θα παίξω μετά τον Νοέμβριο,σκέφτομαι να την δώσω και να την βγάλω με μια 710 που έχω ίσα για να σερφαρω και να ακούω μουσική από το youtube.Ειναι αγορασμενη περισυ τον Μαιο,500€ είναι καλή τιμή λέτε?
DeareN Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:54 πμ Με μια πρώτη ματιά οι 'ευκαιρίες' είναι οι 9700 στα 700 και οι 9700xt στα 800+ για κάρτες midrange του 500ρικου... Σκατά στα μούτρα τους και στους κόκκινους και στους πράσινους... Sorry κιόλας... 3
Psyber Δημοσ. Σάββατο στις 12:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:00 μμ @music_lover kudos για το εικονίδιο του mumm-ra! Δε θα πάω κόντρα σε αυτό που λες για την καταναλωτική διάθεση των περισσότερων από εμάς, αλλά είναι πολύς κόσμος που έχει ξεμείνει με παλιές κάρτες και δε μπορεί να παίξει τα σύγχρονα παιχνίδια. Συμφωνώ ωστόσο ότι οι "προσφερόμενες" τεχνολογίες είναι μαρκετινγκ gimmicks. Εγώ από όλα αυτά εκτιμώ και θέλω να έχω το dlss γιατί βοηθάει αρκετά να παίξεις ικανοποιητικά ένα καινούριο τίτλο με μέτριο hardware. Πάντως αν δεν είχα πάρει 4070 πριν ένα χρόνο και κάτι, θα τα καλοέβλεπα τα καινούρια amd αν τιμολογούνταν σε ελκυστικά πλαίσια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα