Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε

Δυστυχώς δεν έχω license για το συγκεκριμένο, θα τρέξω ένα άλλο που έχει

Αυτό βοηθάει καθόλου;

image.png.b78402a2eee9646ddd383bcf705a17e5.png

image.png.4c4d3be01d1ad771df38aa0c0bb77db0.png

Ασχετοσχετικό. Εμένα γιατί δεν μου δίνει το "DX RT feature test"? Μου βγάζει "upgrade", όταν πατάω πανω του με βγάζει στη σελίδα του 3dmark στο steam και μου λέει ότι το έχω ήδη. Υ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ασχετοσχετικό. Εμένα γιατί δεν μου δίνει το "DX RT feature test"? Μου βγάζει "upgrade", όταν πατάω πανω του με βγάζει στη σελίδα του 3dmark στο steam και μου λέει ότι το έχω ήδη. Υ?

image.png.e57b1a247e9dc6b886d77cc322936f9a.png

αυτό λες?

εδιτ σ εμένα το τρέχει κανονικά

Επεξ/σία από Aris-leme
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε

τρεχει κανονικα βρο

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.jpeg

Εγώ μαζί σου, αλλά έλα εξήγησέ μου.

Βέβαια, έχω την άδεια από τότε που βγήκε (σχεδόν) αυτό το 3dm, ίσως τη βλέπει για πολύ παλιά και δεν ξεκλειδώνει.

Θα δοκιμάσω αύριο να το σβήσω όλο και να το ξαναπεράσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, akoinonitos said:

Απλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι, πότε δεν εμπλέκεται με πιστωτικά (rebates) η AMD άμεσα με τα μαγαζιά (Retail), μόνο με τους κατασκευαστές (AIBs) και τους εισαγωγείς . Με τους εισαγωγείς μόνο όταν αυτοί αγοράζουν απευθείας από την AMD (πχ CPUs). Στις κάρτες που είναι κατασκευασμένες από τους AIBs , τα Rebates απο την AMD , αν υπάρχουν, πάνε στους AIBs και όχι στα μαγαζιά (Retail). Τα μαγαζιά θα πάρουν η όχι πιστωτικό (rebate) από εκεί που αγόρασαν το προϊόν, πχ από τον εισαγωγέα.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Τι κατάσταση είναι αυτή ρε γαμώτο!!!

Περιμένω 3 μήνες για να αγοράσω κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή του γιου μου και από ότι βλέπω θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμη. Βολεύομαι και με μια φτηνή υλοποίηση RX9070 μέχρι 700€, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Από το Amazon.de έχουν εξαντληθεί.

Δημοσ.
1 minute ago, kostakis1978nov said:

Καλημέρα σε όλους. Τι κατάσταση είναι αυτή ρε γαμώτο!!!

Περιμένω 3 μήνες για να αγοράσω κάρτα γραφικών για τον υπολογιστή του γιου μου και από ότι βλέπω θα περιμένω για πολύ καιρό ακόμη. Βολεύομαι και με μια φτηνή υλοποίηση RX9070 μέχρι 700€, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Από το Amazon.de έχουν εξαντληθεί.

https://www.bestprice.gr/item/2160440510/sapphire-radeon-rx-9070-16gb-gddr6-pulse-karta-grafikwn.html?qo=rx9070&from=cat

αλλιως 7800ΧΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τους δίνω πάνω από 700€. Όπως λέει κι ένας συμφορουμίτης "Integrated graphics", μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😄

Επεξ/σία από kostakis1978nov
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kostakis1978nov είπε

Δεν τους δίνω πάνω από 700€. Όπως λέει κι ένας συμφορουμίτης "Integrated graphics", μέχρι να σβήσει ο ήλιος 😄

https://www.amazon.de/-/en/Radeon-Triple-Gaming-Graphics-RX-97SWFB3W9/dp/B0DWPHKWWD/ref=mp_s_a_1_2_so_VIDEO_CARD?crid=1QJANGJ7N8Y1Y&dib=eyJ2IjoiMSJ9.HMnAp9pXVTzp64myn0YXXR9Y2JDe6wyP2zq1pHaEK9foWWYk84W6FNA7RZavIgtvafazPAKwh0Mpn7Baa4ynGJujvweeVLrR5GYThLlZp5DUJj_4rcprtX-EIMDesBLrGaubksE-Lmcq2up6ROoc_orGgR284VPfRra_Xh8ifwKl6lFHnPX_WtdbeBsPrSQBQKZ6M_CoBcTBXScuAm0ehw.yDXorqQtPCk45IPEQmko3D5afn78VS-VBPiqxQGXADI&dib_tag=se&keywords=rx+9070&qid=1741421165&sprefix=rx+9070+%2Caps%2C154&sr=8-2

edit: την πηραν 

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...