Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 571
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εγω πηρα ενα κουτι κοκα κολα πηρα και ruffles το πακετο των 400γραμμαριων και θα αραξω μεχρι τις 4.30 να δουμε το αγορι μας. Το κοριτσι μας απογοητευσε τους παντες σημερα το πετσινο αγορι ομως δεν μασαει θα δωσει 5080 με +10% απο 4090 στα 999 δολλαρια και θα τρελαθουμε. Τι οχι? 

• Haha 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, true_lucif3r είπε

Φανταστείτε οτι ξέρανε οι ίδιοι πόσο underwelming ήτανε η παρουσίαση τους που δε βγήκε η Lisa μην καεί από την αδιαφορία...

Και εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν εμφανίστηκε η Lisa 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aetos1988 είπε

Τελικά τίποτα δεν ανακοίνωσαν για κάρτες γραφικών ….

Ή είμαστε πολύ μακριά από το release και πάμε για Q3-Q4 ή θέλει να δει πρώτα τι θα κάνει η ngreedia για να διαμορφώσει ανάλογα τιμές/duopoly (το πιο πιθανό). Έτσι και αλλιώς τα battlemage ακόμα και στα 250 παραπαίουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παιδια εγω πηρα ενα κουτι κοκα κολα πηρα και ruffles το πακετο των 400γραμμαριων και θα αραξω μεχρι τις 4.30 να δουμε το αγορι μας. Το κοριτσι μας απογοητευσε τους παντες σημερα το πετσινο αγορι ομως δεν μασαει θα δωσει 5080 με +10% απο 4090 στα 999 δολλαρια και θα τρελαθουμε. Τι οχι? 

πως θα βγει το +10% απο 4090 με +300 cores απο 4080s στο ιδιο node δεν ξερω :P

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Αύριο ο πέτσινος θα τους σβήσει τελείως από τον χάρτη των gpu. Φανταστείτε πόσο φόλα είναι τα σαπάκια δεν μπήκαν καν στον κόπο να ασχοληθούν.

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aris-leme είπε

Στο οικογενειακό τραπέζι είπε ο πέτσινος στο λιζάκι να μην πει τίποτα για τις κάρτες γραφικών

Για την ακρίβεια της είπε ‘’ για το καλό σου ‘’ μην το κάνεις αυτό σήμερα !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

πως θα βγει το +10% απο 4090 με +300 cores απο 4080s στο ιδιο node δεν ξερω :P

Βρε σαρκαζω νομιζα θα το επιανες με το "τι οχι" που εγραψα στο τελος. Μετα τα χαλια που ειδα απο την amd δεν περιμενω πολλα. Ναι παντα ελπιζουμε αλλα το καλαθι ειναι αστο. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Βρε σαρκαζω νομιζα θα το επιανες με το "τι οχι" που εγραψα στο τελος. Μετα τα χαλια που ειδα απο την amd δεν περιμενω πολλα. Ναι παντα ελπιζουμε αλλα το καλαθι ειναι αστο. 

Πως ήταν χάλια, αφού δεν έδειξαν τίποτα.🤣 Ούτε καν το strix halo που θα ήταν κάργα υποσχόμενο για handhelds κλπ και το θάψανε να είναι μόνο για workstation laptops.

• Super Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, akoinonitos said:

Αφου ειπε για τις καρτες ανυπομονω να σας πω περισσσοτερα στο τελος του 1ου τετραμηνου , λαθος καταλαβα?

Ήμουν ψιλο-afk, στο pre-briefing πάντως έδειξαν πράγματα, όπως είδες στα slides που έβαλα...

Γιατί αποφάσισαν να μην πουν τίποτα παραπάνω τώρα? Μάλλον λόγω Nvidia...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...