Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, InternalSunshine said:

@enable_your_mind τι θερμοκρασίες έχεις σε Junction και Hotspot? Κάτι που με προβληματίζει στην Red Devil είναι η διαφορά περίπου ~35 c που έχει στην Red Devil 9070 XT

Έχω ποσταρει ήδη θερμοκρασίες δεν έχω δει τόσο μεγάλη διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, akoinonitos said:

Θα το παιξεις διπλο ταμπλο δλδ ? 

Πιο πολυ θελω να πειραματιστω , αλλα επειδη ο χρονος ολο και μειωνεται για gaming  αν δω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα πουλησω την 4090 και θα μεινω με την 9070xt , βγαζοντας και κερδος . Η θα κανω κανα δευτερο pc , αν ειμαι πολυ μαλακας 😅

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
5 minutes ago, grevoil said:

Για αυτό και εγώ θέλω την πουτ..να και λέω 806 Mercury αλλά είναι μαυρη και το build μου είναι άσπρο και τα καλώδια άσπρα και το PCIE extention ασπρο, να πάρω μαυρη; Η να πάω στην Quicksilver στα 799 άσπρη.

Εγώ έτυχε να πάρω την άσπρη με άσπρο και λίγο μαύρο  build, αλλά θα έπαιρνα και την μαύρη δεν με πειράζει προσωπικά. Με ενδιαφέρει να είναι binned OC τσιπάκι μιας και μάλλον θα παίρνουν καλύτερο UV και OC από ότι είδα 

4 minutes ago, Aris-leme said:

Ε κανονίστε να πει σε κανέναν μας, α δεν έχω τελικά τις κάρτες κάτι μ@ς από Ελλάδα κάναν μαζικές παραγγελίες

Χωρίς πλάκα αυτές έφυγαν όλες από Insomnia, κανονίστε 😅

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, noFEARgr said:

Πιο πολυ θελω να πειραματιστω , αλλα επειδη ο χρονος ολο και μειωνεται για gaming  αν δω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα πουλησω την 4090 και θα μεινω με την 9070xt , βγαζοντας και κερδος . Η θα κανω κανα δευτερο pc , αν ειμαι πολυ μαλακας 😅

Μόνο από άποψη κέρδους και πειραματισμού αλλιώς η 4090 είναι πολύ καλύτερη επιλογή, μη γελιόμαστε 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, nekrik said:

Μόνο από άποψη κέρδους και πειραματισμού αλλιώς η 4090 είναι πολύ καλύτερη επιλογή, μη γελιόμαστε 

Φυσικα και ειναι απλα εχω  πιασει τον εαυτο μου να παιζει ολο και λιγοτερο και λογο ελειψης χρονο αλλα και αδιαφοριας πλεον για το αθλημα περα απο καποιες εξαιρεσεις με αποτελεσμα ουσιαστικα να μενει αναξιοποιητη 

Πιο πολυ μαρεσει να συζηταω για το αθλημα παρα να παιζω 😅

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η XFX Quicksilver 9070XT λέτε λέει στα 780 που ανεβάσατε? Σαν υλοποίηση εννοώ. Sapphire έψαχνα...

Επεξ/σία από rioener
Δημοσ.
Just now, noFEARgr said:

Φυσικα και ειναι απλα εχω  πιασει τον εαυτο μου να παιζει ολο και λιγοτερο και λογο ελειψης χρονο αλλα και αδιαφοριας πλεον για το αθλημα περα απο καποιες εξαιρεσεις με αποτελεσμα ουσιαστικα να μενει αναξιοποιητη 

Πιο πολυ μαρεσει να συζηταω για το αθλημα παρα να παιζω 😅

Το ίδιο. Στείλε τώρα την 4090 τίποτα 1500+ και είσαι κομπλέ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έβαλα πάνω για δοκιμές.

Sorry για την φωτο με το βρώμικο γυαλί βαρέθηκα λίγο να το ανοίξω πάλι, κουρασμένος από δουλειά.

Χτυπάει άνετα 3400 Mhz και φαινεται να παίρνει καλο undervolt αλλά θέλει χρόνο για τις σωστές τιμές.

Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι η διαφορά Gpu Temp και Hotspot, κάποιες φορές > 34 c αλλά διαβάζω online ότι οι περισσότερες έτσι τρέχουν (XFX για παράδειγμα). Και μάλιστα είναι με PTM 7950 που (μάλλον)  σημαίνει ότι είναι το die και όχι το cooler.

Συνεχίζουμε και βλέπουμε..

IMG20250307214214-min.jpg.0e0d6a4d31f062631e4c7c78c4f0edf6.jpgIMG20250307214220-min.jpg.e8b4f085abb8fee4a343c410d195c81a.jpgIMG20250307214225-min.jpg.5eebc8ec66bc6446e64fccb9f0b3bf60.jpg

Επεξ/σία από InternalSunshine
  • Like 15
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, nekrik said:

Πάντως ότι και να λέμε κουτσά κουτσά από στοκ δεν συγκρίνεται το launch με τις rtx5xxx που δεν τις είδες καν !

100% , καμία επαφή.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...