Κάβουρας Δημοσ. Παρασκευή στις 04:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:37 μμ 52 λεπτά πριν, dsi44 είπε παντως το Π γελοιοποιησε τους ανταγωνιστες του,ειδικα αυτους που πουλανε σε τιμες Π και δεν εχουν ιχνος καρτας. εστω και σε μετρια τιμη 899 εχει αμεσα διαθεσιμη την καρτα για πανω απο 24ωρες. οι αλλοι που κρυβονται??? Καλησπέρα σε επικοινωνία με τον μεγαλύτερο διανομέα στην Ελλάδα με είπαν οι περισσότερες κάρτες έχουν κολλήσει τελωνείο και να τις αναμένουμε από επόμενη βδομάδα. Στοκ δεν με είπε συγκεκριμένα. 1
Inler Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:47 μμ Το NR INFO είναι αξιόπιστο μαγαζί? kkatzos από ποιο Amzon βρήκες 9070 στις τιμές αυτές?
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ 4 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Επ κάτι ήρθε και από εδώ... Ω ρε συ τι κουκλα ειναι αυτη. Χιονουλα να τη βγαλεις πανεμορφ η ειδικα σε ολολευκο build. Καλοριζικη αναμενουμε συγκριτικα με την xtx. 2
teohokage Δημοσ. Παρασκευή στις 04:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:56 μμ (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/58681360/Gigabyte-Radeon-RX-9070-XT-16GB-GDDR6-Gaming-OC-Karta-Grafikon-GV-R9070XTGAMING-OC-16GD.html#reviews και unimax https://www.unimax.gr/asus-radeon-rx-9070-xt-prime-oc-16gb-gddr6.html?ref=bestprice.gr να και η πρώτη στο skroutz και έχουν ξεκινήσει να κράζουν απο κάτω για τις τιμές. xD Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:58 μμ από teohokage 1
nekrik Δημοσ. Παρασκευή στις 05:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:04 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, valantis123 said: Πάτησα στα τυφλά και γρήγορα το κουμπί, άμα έρθει ήρθε. Από αυτόν πήρα και εγώ χθες με τον ίδιο τρόπο . Ακόμα πάντως δεν στάλθηκε, ελπίζω να έρθει. Από ότι διάβασα ο τύπος είναι αντιπρόσωπος ή retailer της XFX στην Πορτογαλία και έχει καλές κριτικές. Για εγγύηση μου είπε ότι πάθει τα δύο πρώτα χρόνια στέλνω σε αυτούς και τον τρίτο στην XFX απευθείας ! Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:39 μμ από nekrik 3
enable_your_mind Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 19 minutes ago, Arkin said: Ω ρε συ τι κουκλα ειναι αυτη. Χιονουλα να τη βγαλεις πανεμορφ η ειδικα σε ολολευκο build. Καλοριζικη αναμενουμε συγκριτικα με την xtx. Την xtx την πουλησα ηδη.. αυτο που θα πω ειναι οτι επειδη δεν ειχα καλη υλοποιηση 7900xtx (gigabyte) , τωρα με αυτην εδω σαν καρτες ειναι η μερα με τη νυχτα σε θερμοκρασιες και θορυβο..Παιχνιδια δεν εχω βαλει ακομα για να δω διαφορες.. Ratchet and Clank θα ειναι το πρωτο για να δω τι ψαρια πιανει το fs4 1
special_ta Δημοσ. Παρασκευή στις 05:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:25 μμ ενα link ρε παιδια για την xfx 9070 μπορουμε να εχουμε να τσεκαρουμε ;
nimik Δημοσ. Παρασκευή στις 05:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:25 μμ 20 λεπτά πριν, nekrik είπε Από αυτόν πήρα και εγώ χθες με τον ίδιο τρόπο . Ακόμα πάντως δεν στάλθηκε, ελπίζω να έρθει. Από ότι διάβασα ο τύπος είναι αντιπρόσωπος ή retailer της XFX στην Πορτογαλία και έχει καλές κριτικές. Για εγγύηση μου είπε ότι παύει τα δύο πρώτα χρόνια στέλνω σε αυτούς και τον τρίτο στην XFX απευθείας ! Πρέπει να την κάνεις register στην Xfx για τα 3 χρόνια 2
Inler Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ 30 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Την xtx την πουλησα ηδη.. αυτο που θα πω ειναι οτι επειδη δεν ειχα καλη υλοποιηση 7900xtx (gigabyte) , τωρα με αυτην εδω σαν καρτες ειναι η μερα με τη νυχτα σε θερμοκρασιες και θορυβο..Παιχνιδια δεν εχω βαλει ακομα για να δω διαφορες.. Ratchet and Clank θα ειναι το πρωτο για να δω τι ψαρια πιανει το fs4 Θερμοκρασίες σε Hotspot/Memory stock και undervolt?
enable_your_mind Δημοσ. Παρασκευή στις 05:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:46 μμ Just now, Inler said: Θερμοκρασίες σε Hotspot/Memory stock και undervolt? Εχω ηδη ποσταρει... 3
Inler Δημοσ. Παρασκευή στις 05:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:50 μμ Καλοκαίρι 90αρια μνήμη δεν θεωρούνται υψηλά?
music_lover Δημοσ. Παρασκευή στις 05:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:52 μμ 30 τίτλοι υποστηρίζουν στο launch το FSR4 με την υπόσχεση της AMD να γίνουν 75 μέχρι το τέλος του 2025. Εν τω μεταξύ περίπου 75 είναι μέχρι τώρα οι τίτλοι που υποστηρίζουν FSR3 το οποίο κυκλοφόρησε τέλος του 2023 οπότε μου φαίνεται αρκετά φιλόδοξος αριθμός το 75 για το νέο FSR 4.. μακάρι να γίνει. https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html#tabs-ab87f43a0c-item-e0753f72ea-tab 1
John_on_PC Δημοσ. Παρασκευή στις 05:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:57 μμ 3 minutes ago, music_lover said: 30 τίτλοι υποστηρίζουν στο launch το FSR4 με την υπόσχεση της AMD να γίνουν 75 μέχρι το τέλος του 2025. Εν τω μεταξύ περίπου 75 είναι μέχρι τώρα οι τίτλοι που υποστηρίζουν FSR3 το οποίο κυκλοφόρησε τέλος του 2023 οπότε μου φαίνεται αρκετά φιλόδοξος αριθμός το 75 για το νέο FSR 4.. μακάρι να γίνει. https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html#tabs-ab87f43a0c-item-e0753f72ea-tab Πρέπει να τους πληρώσει λεφτά η AMD για να ενημερώσουν το FSR στο FSR 3.1 και να περάσει από verification για να μπει στο driver override. Επίσης πιστεύω το FSR 4 θα τρέχει στο PS6 αφού συνεργάστηκε η AMD με την Sony, οπότε τότε θα υπάρχει παντού by default. 2
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:57 μμ Ήδη υπάρχουν FS4 4 'traces' στο PSSR 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα