nikos5800 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ 20 λεπτά πριν, Χρήστος15 είπε Κουκλί είναι,άξιος ανταγωνιστής του dlss!! 6
nekrik Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ 12 minutes ago, Fulgore said: Κατάλαβα. Παίζει να φάμε και εμείς άκυρο από amazon resellers τώρα που μυρίστηκαν αίμα ! Ακόμα δεν έγινε dispatch η δικιη μου ! Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά !
scorpion8283 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Ελα νταξ, χαιρετα μας ρε μ@@@@ κι εσυ, που περιμενες να μην υπαρχει τιποτα αλλο διαθεσιμο για να πουλησεις μουρη ( και καρτες...😋)
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 12:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nekrik είπε Κατάλαβα. Παίζει να φάμε και εμείς άκυρο από amazon resellers τώρα που μυρίστηκαν αίμα ! Ακόμα δεν έγινε dispatch η δικιη μου ! Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά ! Το παραπάνω αφορά τα φθηνότερα msrp μοντέλα κυρίως. Λογικά εσύ δεν πρέπει να έχεις θέμα με amazon resellers. Η Amd τα κατάφερε για άλλη μια γενιά. Στοκ κυρίως Αμερική(microcenter)και ότι να ναι τιμές λόγω κυκλοφορίας 2 μήνες αργότερα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:45 μμ από Fulgore 5 1
hitec7 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Ελλαδισταν εκτος απο Πλαισιο δεν υπαρχει πουθενα ε? Μα che cazzo τι ζουμε ρε πουστι μου....
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 μμ Γενικά Ευρώπη οι κάρτες άφαντες. Μόνο Αμέρικα/microcenter
Aris-leme Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 μμ ΟΙ διαφορές από ένα απλό μοντέλο προς τα χαι εντ είναι τραγική και το είπαμε από την αρχή. Δεν αξίζει για κανέναν λόγο. Βέβαια, και τα βασικά μοντέλα πωλούνται στις τιμές τον χαι εντ. Τρομερό λαουντς στην ευρώπη.
dsi44 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:54 μμ 2 minutes ago, Fulgore said: Γενικά Ευρώπη οι κάρτες άφαντες. Μόνο Αμέρικα/microcenter caseking και αγγλια εχει απειρο πραμα.
nekrik Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:56 μμ 1 minute ago, dsi44 said: caseking και αγγλια εχει απειρο πραμα. Και δίνει τις base 9070xt στα 900€. Δαγκώνει και αυτός !
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ 5 λεπτά πριν, dsi44 είπε caseking και αγγλια εχει απειρο πραμα. Εχει οπως και ελλαδα γτ πολλοι απλα σε τετοιες τιμες δεν αγοραζουν και καλα κανουν 2
Sensible Δημοσ. Παρασκευή στις 01:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:00 μμ 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γενικά Ευρώπη οι κάρτες άφαντες. Μόνο Αμέρικα/microcenter Τα ζομπυ στη σειρα για να παρουν μια καρτα οσο οσο μου θυμισε τα μπλακ φραιντει ,αυτη ειναι η καταντια του συγχρονου δυτικου πολιτη . Αν ημουν μικροσεντερ ελαχιστη ταριφα που θα εβαζα 700 την απλη , 800 την XT ιδιο αποτελεσμα θα ειχαν. Κερδισμενοι θα ειναι οσοι περιμενουν οι τιμες θα πεσουν οταν πλημμυρισει η αγορα με στοκ ,θα συμπαρασυρει και την Nvidia. 1
Δημοφιλής ανάρτηση Aten-Ra Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Δεν άντεξα το κτύπησα ………….. https://www.caseking.de/en/gigabyte-aorus-radeon-rx-9070-xt-elite-16g-grafikkarte-16384-mb-gddr6/GCGB-558.html ………… το κεφάλι μου στον τοίχο μπουααχαχαχαχαχαχα 1200 ευρω RX9070XT 32
Aris-leme Δημοσ. Παρασκευή στις 01:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:19 μμ 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν άντεξα το κτύπησα ………….. https://www.caseking.de/en/gigabyte-aorus-radeon-rx-9070-xt-elite-16g-grafikkarte-16384-mb-gddr6/GCGB-558.html ………… το κεφάλι μου στον τοίχο μπουααχαχαχαχαχαχα 1200 ευρω RX9070XT Ρε μην κάνετε τέτοια. Πάτησα στο λινκ πριν δω τιμή λέω καλή θα είναι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα