InternalSunshine Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Πέτρος said: Δύσμοιρε, εσύ θα τα πληρώσεις όλα. Ξεκίνα...benches, uv, oc, ποσοστά, θερμοκρασίες, ταπάνταόλα, και γρήγορα! Καλοπαίχνιδη! Thanks, για το backup PC είναι στο main έχω πάνω μια TUF 4090, οπότε μόλις μπορέσω θα την κοτσάρω να δω τι παίζει.. και ίσως κανω κανα συγκριτικό Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:17 πμ από InternalSunshine 4
nekrik Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Όποιος παρταλάβει πρώτος ξεκινάειτα UV - OC να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε!
malakudi Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ 3 λεπτά πριν, teohokage είπε στέλνει Ελλάδα?? Δε ξέρω, την παράγγειλε φίλος από το Πετρίτσι και θα μου τη φέρει από βδομάδα.
Aris-leme Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 πμ (επεξεργασμένο) Θερμοκρασίες θόρυβο τα πάντα όλα θέλουμε, απ όλα τα μοντέλα που θα έρθουν ΑΝ εμφανιστούν να ξέρουμε τι γίνεται Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:18 πμ από Aris-leme
nikos5800 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 πμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Καλή διαφορά από 7800ΧΤ Σε RT οκ απλά έκανε άλμα Στο ray tracing με πολλά effect πλέον υπάρχει parity με τις αντίστοιχες της Nvidia ,στο path tracing είναι μια γενιά πίσω, γύρω στο 40% - 50% κάτω από τις αντίστοιχες της Nvidia.οχι και άσχημα για μια γενιά. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:34 πμ από nikos5800 2
Aris-leme Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ (επεξεργασμένο) 60watt κάτω με ίδιες επιδόσεις με αντερβολτ και 9070 την έκανε περίπου σαν ΧΤ τουλάχιστον στο CP77 που δείχνει Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:28 πμ από Aris-leme 1
Inler Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ (επεξεργασμένο) Ακόμα και με undervolt όμως οι θερμοκρασίες παραμένουν πάνω από 85+ και καλοκαίρι αυτό θα είναι κάπως. Ακόμα και η 9070 με undervolt θα καταναλώνει 170W αλλά μνήμη θα είναι πάνω από 80 βαθμούς. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:31 πμ από Inler
exopctrela Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 πμ 45 λεπτά πριν, InternalSunshine είπε Ήρθε νωρίς νωρίς το διαολι… Καλορίζικη. Από που την αγόρασες? Μου αρέσει κι εμένα η συγκεκριμένη.
Aris-leme Δημοσ. Παρασκευή στις 11:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:03 πμ Τελικά, μάλλον όντως κάτι παίζει με minfactory δεν μπορεί να μην έβγαλε ούτε μία κάρτα και σήμερα
InternalSunshine Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ 10 minutes ago, exopctrela said: Καλορίζικη. Από που την αγόρασες? Μου αρέσει κι εμένα η συγκεκριμένη. Μένω εδώ και αρκετά χρόνια BG, οπότε από εδώ: vali.bg Αν κάποιος θέλει να πάρει κάτι διαθέσιμο από εκεί του στέλνω εγώ Ελλάδα , no prob 4 1
Sensible Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ 45 λεπτά πριν, Aris-leme είπε 60watt κάτω με ίδιες επιδόσεις με αντερβολτ και 9070 την έκανε περίπου σαν ΧΤ τουλάχιστον στο CP77 που δείχνει H 9070 σε OC έφτασε τις επιδοσεις της xt και η xt τις επιδόσεις της απλής με undervolt , πολυ κακο για τιποτε βεβαια ενα τεστ ειναι μονο χρειαζεται να δουμε καμια 10 παιχνιδια για να βγει ενα ασφαλες συμπερασμα .Δεν εχουν τυχαία 50 δολλαρια διαφορα , απλά θεωρησε η AMD ότι θα έπρεπε να απευθύνει στο κοινό που ψάχνει δυνατή κάρτα με χαμηλή κατανάλωση. Ούτε στην σειρά 6 το ειδαμε αυτό, ουτε στην σειρά 7 , με την 9 έκανε ένα είδος επανάστασης γιατί είναι γνωστό ότι οι κάρτες της ειναι ολίγον σομπες 1
stathisgtr Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 μμ κλασικα η σελιδα βγαζει error
Δημοφιλής ανάρτηση enable_your_mind Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 μμ Επ κάτι ήρθε και από εδώ... 35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα