nekrik Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 29 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Απο τι καταλαβαινω οι sapphire εχουν ολες Honeywell PTM7950 TIM? Αρα και οι θερμοκρασιες τους θεωρητικα θα ειναι καλες? Ψαχνω τα review να δω ποιες ειναι πιο κοντα στο MSRP και σχετικα δροσερες. Οι δύο MSRP που έψαχνα χθες , η sapphire pulse και η powercolor reaper είχαν οκ core temps με ανεβασμένα λίγο τα hot spot και αρκετά ανεβασμένες τις θερμοκρασίες στις μνήμες. Η pulse 89C και η powercolor 90. 1
korakios Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dsi44 είπε ρε παρτε μια 7800ΧΤ ή μια 4060ti 16GB και παιξτε ,δε χρειαζεται τιποτα αλλο. 4060ti ???? κρίμα το παιδί Spoiler tragic decadence καλύτερα μια B580 στα ~300€ πχ αυτή 😛...η ti δεν έχει λόγο ύπαρξης στην 60 σειρά Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από korakios
nekrik Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 20 minutes ago, Κάβουρας said: PTM7950 έχουν σχεδόν όλοι πλην xfx (vapor chamber) και asrock. Για τους κινέζους κατασκευαστές δεν θυμάμαι. Και η XFX quicksilver ή η mercury δεν θυμάμαι PTM7950 έχει. Είδα σε ένα site που την ξεμονταρε ένας τύπος και το γράφει.αν το βρω θα το βάλω
Arkin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Συμφορουμίτη, άνοιξε το skroutz/bestprice και δες τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε κάρτες πάνω από 4060ti/7800xt. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή εναλλακτική στα 500+ευρώ, καταργήθηκαν οι κάρτες, υποτίθεται για τις καινούργιες που ειδικά σε Nvidia, δεν έχουν στοκ καθόλου. Πέραν αυτού εδώ και μήνες όταν κάποιος ρωτούσε να πάρει κάρτα σε αυτά τα χρήματα, η απάντηση που του δίνανε ιντερνετικά ήταν ''ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ''. Και μάντεψε, πολλοί περίμεναν τις νέες κάρτες από πέρυσι. Οι κάρτες ανακοινώθηκαν Γενάρη και βγήκαν 2 μήνες μετά. Που ακριβώς βλέπετε μετά το περιεργο στον κόσμο να πέφτει με τα μουτρα να αγοράσει? Τι θα είναι, μια ζωή στο περίμενε??? Υπαρχουν και αυτοι. Που περιμενουν χρονια για την υπερτελεια καρτα στην υπερτελεια τιμη των 300 ευρω να βγαζει 4Κ 200fps και τελικα μενουν με 1060 8 10 χρονια και παιζουν mame32. Οκ δεν τους λεμε τιποτα το αντιθετο ομως ειναι βαρετο πολλες φορες ειδικα οσοι χαιρονται πραγματικα τις καρτες τους και απολαμβανουν gaming καθημερινα. 55 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε R7 370 μέχρι να βρω rx 6600 ή gtx 1660ti στα 82 ευρώ Και alien isolation μέχρι να εμφανιστεί κι ο predator στο τέλος Ουστ λωποδύτες Ελα ρε και εσυ. Εδω και 1 6μηνο κοντα παιζουν στα 400 6800xt/3080 καρταρες και οι 2 που εχουν τα παντα πανω κατι λειπει στη μια κατι στην αλλη αλλα για 1440p high framerate ειναι αψογες. Δεν γινεται παντα να περιμενουμε την υπερτελεια καρτα στην τιμη που θελουμε εμεις. Δεν δουλευει ετσι ο κοσμος ακριβως το αντιθετο συμβαινει. Προφανως ουτε λεω ομως να παμε ολοι να δωσουμε τα λεφτα μας για 1.5x πανω msrp και να ταϊσουμε τα καπελα καθε καταστηματος και εταιριας. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Arkin 6
Supernaut Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Ελα ρε και εσυ. Εδω και 1 6μηνο κοντα παιζουν στα 400 6800xt/3080 καρταρες και οι 2 που εχουν τα παντα πανω κατι λειπει στη μια κατι στην αλλη αλλα για 1440p high framerate ειναι αψογες. Δεν γινεται παντα να περιμενουμε την υπερτελεια καρτα στην τιμη που θελουμε εμεις. Δεν δουλευει ετσι ο κοσμος ακριβως το αντιθετο συμβαινει. Προφανως ουτε λεω ομως να παμε ολοι να δωσουμε τα λεφτα μας για 1.5x πανω msrp και να ταϊσουμε τα καπελα καθε καταστηματος και εταιριας Αυτό ακριβώς, 450€ 3080Ti - 250€ που έδωσα την 3060Ti τρέχω νεράκι με 200€ STALKER2 1440p High & DLSS Quality. Μόνο με αυτή τη λογική ίσως διορθωθεί (σε όποιο βαθμό) κάποτε η αγορά. 2
Fulgore Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 25 λεπτά πριν, Arkin είπε Υπαρχουν και αυτοι. Που περιμενουν χρονια για την υπερτελεια καρτα στην υπερτελεια τιμη των 300 ευρω να βγαζει 4Κ 200fps και τελικα μενουν με 1060 8 10 χρονια και παιζουν mame32. Οκ δεν τους λεμε τιποτα το αντιθετο ομως ειναι βαρετο πολλες φορες ειδικα οσοι χαιρονται πραγματικα τις καρτες τους και απολαμβανουν gaming καθημερινα. Εγώ δεν αναφέρομαι όμως σε αυτούς. Εγώ αναφέρομαι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο που από πέρυσι (πχ γιορτές και μετά) περίμενε να ανακοινωθούν οι νέες κάρτες και φτάνοντας στο σήμερα μετά από μήνες αναμονής, προφανώς και θα πέσουν στα μούτρα για νέες κάρτες,ειδικά όταν η ίδια η Amd είπε αυτό πριν 3 ημέρες
Aris-leme Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δεν πρόλαβα τα πάντα όλα φάγαμε άκυρο από το λιζάκι σήμερα και το έριξα στις μπύρες. Δεν ξέρω γιατί κάποια παιδιά έδωσαν κάνα 800αρι για 9070ΧΤ ότι κατηγορούμε δε θα το κάνουμε και εγώ έτοιμος να λυγίσω ημανε άλλα ευτυχώς υπερίσχυσε ο @BlurayMoviesGreece και δεν προχώρησα σε αγορά. Μην παίζω και με FSR2 Από εμένα όχι σε τρελές τιμές είτε πράσινοι είτε κόκκινοι. 4
InternalSunshine Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Aris-leme said: Δεν πρόλαβα τα πάντα όλα φάγαμε άκυρο από το λιζάκι σήμερα και το έριξα στις μπύρες. Δεν ξέρω γιατί κάποια παιδιά έδωσαν κάνα 800αρι για 9070ΧΤ ότι κατηγορούμε δε θα το κάνουμε και εγώ έτοιμος να λυγίσω ημανε άλλα ευτυχώς υπερίσχυσε ο @BlurayMoviesGreece και δεν προχώρησα σε αγορά. Μην παίζω και με FSR2 Από εμένα όχι σε τρελές τιμές είτε πράσινοι είτε κόκκινοι. Μακάρι να βγω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι από εδώ και πέρα μόνο ανοδικές θα είναι οι τάσεις των τιμών. Πλέον όλες οι εταιρείς κοιτάνε τα έσοδα από data center GPUs και εκεί δίνουν το βάρος. Για gaming βγάζουν και ότι πουλήσει, δεν νομίζω ότι το focus της AMD είναι οι CPU και GPU αλλα τους καίει το εππαγελματικό AI γιατί καλώς ή κακως εκεί είναι το χρήμα και γι'αυτό έπεσε τόσο η μετοχή της επειδή υστερεί σε αυτό το κομμάτι. Το να έβγαζε την 9070 XT στα 450 ευρώ και να ξεπουλούσε ότι έβγαζε δεν θα βοηθούσε καθόλου τους επενδυτές και stakeholders.. MSRP είναι κάτι σαν προεκλογικές δηλώσεις πλέον, δεν συμβαίνει ποτε.. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από InternalSunshine
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Δεν πρόλαβα τα πάντα όλα φάγαμε άκυρο από το λιζάκι σήμερα και το έριξα στις μπύρες. Δεν ξέρω γιατί κάποια παιδιά έδωσαν κάνα 800αρι για 9070ΧΤ ότι κατηγορούμε δε θα το κάνουμε και εγώ έτοιμος να λυγίσω ημανε άλλα ευτυχώς υπερίσχυσε ο @BlurayMoviesGreece και δεν προχώρησα σε αγορά. Μην παίζω και με FSR2 Από εμένα όχι σε τρελές τιμές είτε πράσινοι είτε κόκκινοι. Eγω τα ελεγα για τις scalper τιμες που θα δουμε σημερα αλλα καποιοι μου εβαζαν γελακια και καποιοι αλλοι μου ελεγαν για το τεραστιο στοκ που θα κανει τα καταστηματα να πουλανε σε κανονικες τιμες. (Το καποιοι το λεω γενικα, δεν το λεω ειρωνικα σε εσενα) Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από BlurayMoviesGreece 1 1
spi79 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eγω τα ελεγα για τις scalper τιμες που θα δουμε σημερα αλλα καποιοι μου εβαζαν γελακια και καποιοι αλλοι μου ελεγαν για το τεραστιο στοκ που θα κανει τα καταστηματα να πουλανε σε κανονικες τιμες Κάτσε να δούμε τώρα που τελείωσε το στοκ... 1
Argonaute Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τουλαχιστον υπηρχε καποιο στοκ. Στην Nvidia δεν υπαρχουν καν καρτες, και οσες υπαρχουν παιζεις κορωνα γραμματα για να ερθουν με τα σωστα rops. 1
spi79 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, Argonaute είπε Τουλαχιστον υπηρχε καποιο στοκ. Στην Nvidia δεν υπαρχουν καν καρτες, και οσες υπαρχουν παιζεις κορωνα γραμματα για να ερθουν με τα σωστα rops. Συμφωνώ,αλλά μου φαίνεται τώρα αρχίζουν τα ζόρια..
Sensible Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Οπως λεει ο Arkin , υπαρχουν πολλοι χρηστες που βολευωνται με τις σειρα 6 η 7 της amd , οπως και με τις σειρες 3 η 4. Αυτοι που πεφτουν με μουτρα και αγοραζουν οσο οσο δεν ειναι Gamers . Ειναι αυτοι που εχουν το μικροβιο της αναβαθμισης καθε τρεις και λιγο οπως με τα κινητα. Σκουζουν λεει καποιοι οτι δεν μπορουν να παιξουν σιγα της προκοπης τα παιχνιδια που εχει το πισι , τα καλλιτερα ηταν μεταφορες απο το ps5. Εν ολιγοις παιζουν μεταφορες απο την κονσολα πληρωντας 1000αρια και θα το θεωρησουν απολαυση ; Ερωτηση Γιατι να σκασω χοντρα φραγκα στο πισι αν ειναι να παιζω μεταφορες απο το PS5 ; θα επαιρνα με τα μισα κονσολα και θα ειχε ελαχιστα χειροτερο αποτελεσμα. Να τα σκασεις για ενα GTA6 , CRYSIS χαλαλι η γενικοτερα τα παιχνιδια που σηκωνουν τρελο modding και cystomization ωστε να αντεχουν στο χρονο οπως και τα strategy. Ειναι δυνατον να μου θεωρουν το cybersucks παιχνδι της προκοπης , η το indiana jones ελεος Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Sensible 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 8 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eγω τα ελεγα για τις scalper τιμες που θα δουμε σημερα αλλα καποιοι μου εβαζαν γελακια και καποιοι αλλοι μου ελεγαν για το τεραστιο στοκ που θα κανει τα καταστηματα να πουλανε σε κανονικες τιμες. (Το καποιοι το λεω γενικα, δεν το λεω ειρωνικα σε εσενα) Μη μη. Ρε συ στοκ υπήρχε αλλά τι να κάνουμε κάποιοι περίεργοι σ όλο τον πλανήτη δε σε άκουσαν και επιμένουν σε FSR. Κανονικές τιμές επίσης υπήρχαν αλλά δεν προλάβαμε τίποτα. Καλό καλοκαίρι αν φορέσει το δερμάτινο το λιζακι ΜΑΣ!!!!! 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 19 λεπτά πριν, Argonaute είπε Τουλαχιστον υπηρχε καποιο στοκ. Στην Nvidia δεν υπαρχουν καν καρτες, και οσες υπαρχουν παιζεις κορωνα γραμματα για να ερθουν με τα σωστα rops. Αν ειναι να τη πληρωσεις 200-300€ παραπανω για μια καλη υλοποιηση ειναι σαν να μην υπαρχει, οπως ειναι πλεον οι 4000 που υπαρχουν μεν αλλα σε αστειες τιμες. 14 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Μη μη. Ρε συ στοκ υπήρχε αλλά τι να κάνουμε κάποιοι περίεργοι σ όλο τον πλανήτη δε σε άκουσαν και επιμένουν σε FSR. Κανονικές τιμές επίσης υπήρχαν αλλά δεν προλάβαμε τίποτα. Καλό καλοκαίρι αν φορέσει το δερμάτινο το λιζακι ΜΑΣ!!!!! Στοκ μπορει να υπαρχει αλλα ετσι οπως το κανουν τα καταστηματα για να πουλησουν σε scalper τιμες ειναι σαν να μην υπαρχει. Σου βαζουν στο site 10 τεμαχια, μετα τη βλεπεις out of stock και τρεχεις να παρεις οτι προλαβεις ακομα και 200€ πανω, ενω στη πραγματικοτητα μπορει να εχουν αλλες 500 στην αποθηκη και να τις βαζουν σιγα σιγα με καπελαρες. Ενα καταστημα/αλυσιδα που εχει πραγματικα στοκ οπως κατι εικονες που ανεβαζαν με 2000 κοματια ειναι αδυνατον να τις πουλησαν σε 1 λεπτο και να μη προλαβαινες να τη βαλεις καλαθι η να βαλεις τα στοιχεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα