malakudi Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τι να πω, εξαφανίστηκαν οι κάρτες ενώ ήταν 5 και 10 φορές πάνω από το αντίστοιχο στοκ της nVIDIA. Δε το περίμενα. Τώρα να δούμε πόσο γρήγορα θα έχουμε restock @Κάβουρας σκέφτομαι κι εγώ την Hellhound στα 1649 lev αλλά πολλά μου φαίνονται. Τελικά έπρεπε όταν είδα την Pulse στα 780 να την έπαιρνα. Μπλέξαμε
noFEARgr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 19 minutes ago, akoinonitos said: dlss 4 - fsr 3.1 - fsr 4 αλλα οι στατικες εικονες δεν λενε τπτ παιδες ,σημασια εχει οταν κινεισαι τι γινεται. Σε κινηση ειναι . Συμφωνω με την σειρα που τα εβαλες . Το αριστερο ειναι πιο sharp , το δεξι , δηλαδη το fsr4 εχει πολυ καλυτερα details στο εδαφος ωστοσο . 1
InternalSunshine Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Αν θέλει κάποιος από Βουλγαρία και εμπιστεύεται μπορώ να την στείλω εγώ από εδώ αν κάνει παραγγελία (PM me). Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από InternalSunshine 1
Westbaum Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Westbaum 20
icenex Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Η μόνη λογική εξήγηση να αγοράζει κόσμος σε αυτές τις τιμές είναι το γεγονός ότι περιμένε να αγοράσει φθηνότερα τις 4000 που θα ξεστοκαραν εν αναμονή των 5000 ή περίμενε να πάρει καλύτερες επιδόσεις σε καλύτερη τιμή από τις 5000 τελικά έφαγε φόλα κ από τις 2 και πλέον οι κόκκινες φαίνονται όαση κ σου λένε μην μείνω πάλι χωρίς κάρτα πόσο καιρό μέχρι να φτιάξουν οι τιμές. Αυτό να το καταλάβω για κάποιον με κάρτα που δεν τραβάει αλλά αυτού που η κάρτα τραβάει γιατί να βιαστεί; πραγματικά είναι απορίας άξιο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από icenex 1
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 minutes ago, malakudi said: Τι να πω, εξαφανίστηκαν οι κάρτες ενώ ήταν 5 και 10 φορές πάνω από το αντίστοιχο στοκ της nVIDIA. Δε το περίμενα. Τώρα να δούμε πόσο γρήγορα θα έχουμε restock On 25/02/2025 at 16:04, Aten-Ra said: Εγώ απλός θα πω ότι με την έλλειψη των RTX5000 υπάρχει ένα κενό στην διαθεσιμότητα για κάρτες το οποίο ΔΕΝ μπορεί να καλύψει η AMD , απλά δεν έχει το capacity να το κάνει. Έτσι αν βάλει το MSRP στα 600 USD για την 9070ΧΤ και βγουν οι πρώτες κάρτες στα ράφια στα 600-650 USD δεν θα μείνει καμιά, και επειδή αυτή η τιμή θα ανεβάσει παραπάνω την ήδη μεγάλη ζήτηση, θα ανέβουν και οι τιμές της AMD στο ράφι γιατί δεν θα υπάρχει απόθεμα (ζήτηση και διαθεσιμότητα). Αν δεν έρθουν RTX5000 κάρτες να γεμίσουν τα ράφια δεν θα δείτε φτηνές κάρτες από AMD στο ράφι ακόμα και να τις βγάλουν με MSRP στα 200 USD.
noFEARgr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Aν και δεν με ενδιαφερει το streaming προσωπικα , θετικο οτι βελτιωθηκε και σε αυτον τον τομεα 1
John_on_PC Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, John_on_PC said: Εδώ έχει τα νέα upscalers και το FSR 3.1 στη μέση σε 4K performance mode. Ποιό είναι ποιό λέτε; Αφού μαζευτούν μερικές απαντήσεις θα το πάρει το ποτάμι. Λοιπόν... Το αριστερό είναι το FSR 4 performance mode σε 4K και το δεξί είναι το DLSS 4 Transformer performance mode σε 4Κ (το λέει ο τύπος στα σχόλια του tweet του): Εγώ βλέπω πιο πολλά artifacts στο γρασίδι γύρω από το μαλλί του Joel στο δεξί και στην πάνω αριστερά μεριά του stock του όπλου. Επίσης η περίμετρος των βελών μου φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαση στο αριστερό. Αλλά το έδαφος φαίνεται πιο ξεκάθαρο στο δεξί, ενώ το σακίδιο είναι πιο sharp στο αριστερό. Το μαλλί του Joel είναι πιο detailed στο δεξί. Βέβαια το transformer έχει τάση να φαντάζεται λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν, και έχω υποξία πως αυτό συμβαίνει στο μαλλί. Ωστόσο, φαίνεται οι περισσότεροι νομίζανε πως το αριστερό ήταν το DLSS 4 αντί του FSR 4, οπότε είναι πολύ κοντά ακόμα και στο DLSS 4 transformer model, το οποίο ούτε εγώ περίμενα. Προσωπικά όταν είδα την εικόνα, νόμιζα πως το αριστερό ήταν το DLSS λόγω των λιγότερων artifacts και της λεπτομέρειας στα βέλη. Φαίνεται πως το FSR 4 είναι πιο κοντά στο DLSS 4 transformer από ότι περιμέναμε. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από John_on_PC 11
korakios Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 16 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Πιστεύω ούτε η λίζα περίμενε να φύγουν έτσι οι κάρτες της. Και δυστυχώς αφού έφυγαν σε οποιαδήποτε τιμή θα κλάψουμε μια χαρά. αυτό , μέχρι και η Ιντελ το πήρε γραμμή 1 ώρα πριν, icenex είπε Ρε πάτε καλά 900 ευρώ κ βάλε για 9070xt ενώ πριν λίγους μήνες έβρισκες στα 1000 4080 super?Που είναι κ συνολικά καλύτερη. έμεινε απο μίζα η χρονομηχανή ... 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, John_on_PC said: Λοιπόν... Το αριστερό είναι το FSR 4 performance mode σε 4K και το δεξί είναι το DLSS 4 Transformer performance mode σε 4Κ (το λέει ο τύπος στα σχόλια του tweet του): Εγώ βλέπω πιο πολλά artifacts στο γρασίδι γύρω από το μαλλί του Joel στο δεξί και στην πάνω αριστερά μεριά του stock του όπλου. Επίσης η περίμετρος των βελών μου φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαση στο αριστερό. Αλλά το έδαφος φαίνεται πιο ξεκάθαρο στο δεξί, ενώ το σακίδιο είναι πιο sharp στο αριστερό. Το μαλλί του Joel είναι πιο detailed στο δεξί. Βέβαια το transformer έχει τάση να φαντάζεται λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν, και έχω υποξία πως αυτό συμβαίνει στο μαλλί. Ωστόσο, φαίνεται οι περισσότεροι νομίζανε πως το αριστερό ήταν το DLSS 4 αντί του FSR 4, οπότε είναι πολύ κοντά ακόμα και στο DLSS 4 transformer model, το οποίο ούτε εγώ περίμενα. Προσωπικά όταν είδα την εικόνα, νόμιζα πως το αριστερό ήταν το DLSS λόγω των λιγότερων artifacts και της λεπτομέρειας στα βέλη. Yπαρχει βιντεο απο αυτην την σκηνη καπου ; H αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από noFEARgr
akoinonitos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Λοιπόν... Το αριστερό είναι το FSR 4 performance mode σε 4K και το δεξί είναι το DLSS 4 Transformer performance mode σε 4Κ (το λέει ο τύπος στα σχόλια του tweet του): Εγώ βλέπω πιο πολλά artifacts στο γρασίδι γύρω από το μαλλί του Joel στο δεξί και στην πάνω αριστερά μεριά του stock του όπλου. Επίσης η περίμετρος των βελών μου φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαση στο αριστερό. Αλλά το έδαφος φαίνεται πιο ξεκάθαρο στο δεξί, ενώ το σακίδιο είναι πιο sharp στο αριστερό. Το μαλλί του Joel είναι πιο detailed στο δεξί. Βέβαια το transformer έχει τάση να φαντάζεται λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν, και έχω υποξία πως αυτό συμβαίνει στο μαλλί. Ωστόσο, φαίνεται οι περισσότεροι νομίζανε πως το αριστερό ήταν το DLSS 4 αντί του FSR 4, οπότε είναι πολύ κοντά ακόμα και στο DLSS 4 transformer model, το οποίο ούτε εγώ περίμενα. Προσωπικά όταν είδα την εικόνα, νόμιζα πως το αριστερό ήταν το DLSS λόγω των λιγότερων artifacts και της λεπτομέρειας στα βέλη. ξερουμε ποια εκδοση εχει περασμενη για το dlss? αν εχει την τελευταια τοτε ειναι σουπερ το fsr4
John_on_PC Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 minutes ago, noFEARgr said: Yπαρχει βιντεο απο αυτην την σκηνη καπου ; H αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα. 3 minutes ago, akoinonitos said: ξερουμε ποια εκδοση εχει περασμενη για το dlss? αν εχει την τελευταια τοτε ειναι σουπερ το fsr4 Δεν είδα να λέει στα σχόλια από που το πήρε. Πάντως περιμένω την ανάλυση του Hardware Unboxed, είπαν την δουλεύουν ήδη στο χθεσινό review της 9070xt. 2
noFEARgr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Just now, John_on_PC said: Δεν είδα να λέει στα σχόλια από που το πήρε. Πάντως περιμένω την ανάλυση του Hardware Unboxed, είπαν την δουλεύουν ήδη στο χθεσινό review της 9070xt. Το DF εδειξε οτι σε ορισμενες σκηνες ειναι καλυτερο το fsr4 και απο το dlss 4 , δεν ξερω αν ειναι παρομοια κατασταση
korakios Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, John_on_PC είπε Δεν είδα να λέει στα σχόλια από που το πήρε. Πάντως περιμένω την ανάλυση του Hardware Unboxed, είπαν την δουλεύουν ήδη στο χθεσινό review της 9070xt. εγώ θα ήθελα να δω και extreme καταστάσεις που πιέζουν . Πχ 1080p και performance mode (μαζί με xess στη σύγκριση) που κάνουν μπαμ τα artifacts 34 λεπτά πριν, Aris-leme είπε αφού έχουμε και τους πράσινους στην ουρά , μα τι ντεκαντανς 😂
Arkin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 λεπτά πριν, icenex είπε Η μόνη λογική εξήγηση να αγοράζει κόσμος σε αυτές τις τιμές είναι το γεγονός ότι περιμένε να αγοράσει φθηνότερα τις 4000 που θα ξεστοκαραν εν αναμονή των 5000 ή περίμενε να πάρει καλύτερες επιδόσεις σε καλύτερη τιμή από τις 5000 τελικά έφαγε φόλα κ από τις 2 και πλέον οι κόκκινες φαίνονται όαση κ σου λένε μην μείνω πάλι χωρίς κάρτα πόσο καιρό μέχρι να φτιάξουν οι τιμές. Αυτό να το καταλάβω για κάποιον με κάρτα που δεν τραβάει αλλά αυτού που η κάρτα τραβάει γιατί να βιαστεί; πραγματικά είναι απορίας άξιο. Ναι υπαρχει πολυς κοσμος που ειναι με 2000/3000 nvidia η 5000/6000 amd και μετα το φιασκο στις τιμες των 5000 σου λεει μια χαρα ειναι τα 800 για 9070xt μαζι με ολα τα νεα κολπα fsr 4 καλυτερο rt. Δυσκολα καποιος να εχει καλη καρτα και να παει σε νεα και να δωσει και λεφτα απο πανω εκτος αν οπως ο mind που σου λεει θα παρω καλυτερο fsr 4 καλυτερο rt και θα χασω την παραπανω vram στα ιδια λεφτα. Το upscaling απο μονο του ειναι μεγαλη υποθεση στο dlss 4 πεφτεις σε balanced και παιζεις τα παντα αψογα ειναι καθαρο free performance που ανεβαζει τη gpu 2 και 3 επιπεδα πανω σε επιδοσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα