Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς υπεύθυνος του πλαισίου που μας διαβάζει? Θέλω να του πω δυο λογάκια, πολιτισμένα ε, μην πάει το μυαλό σας αλλού, θέλω απλά να του πω που να βάλει τις κάρτες του..

Cracking Up Lol GIF

• Like 1
  • Haha 10
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

χαζοί είναι αν πουλάει ?

Αυτό να μου πεις. Αν ο άλλος δινει 1100€ για base κάρτα, πάρε του το σκαλπ. Σκαλπερς όλου του κόσμου ενωθείτε ! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

εντός Ε.Ε. όχι φυσικά

edit με τη διαφορά ΦΠΑ

Όταν λες διάφορα ΦΠΑ -- θα πληρώσω στο τελωνείο την διαφορά η είναι κάτι που πληρώνεις στο site κατευθείαν? (Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά τέτοια απο εξωτερικό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά πλαίσιο σου πουλάει PC 3400-3500€, και έφτιαχνα PC απο Skroutz  ίδια πράγματα ή καλύτερα με 1700-1800€. Απλά λέγαμε 1 στο εκατομμύριο.

Το πλαίσιο προσπαθεί να νικήσει τους scalpers παίρνοντας την θέση τους.

Επεξ/σία από grevoil
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vorpal είπε

Όταν λες διάφορα ΦΠΑ -- θα πληρώσω στο τελωνείο την διαφορά η είναι κάτι που πληρώνεις στο site κατευθείαν? (Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά τέτοια απο εξωτερικό)

τελωνείο δεν παίζει εντός Ε.Ε . Λογικά αν κάνουν αποστολή Ελλάδα περνάνε αυτόματα την τιμή .

• Thanks 1
Δημοσ.

Οτι να ναι γενικώς. Αν δεν υπήρχε το FSR4 θα είχα αγοράσει ήδη μια 7800xt τώρα. Αν δεν βγάλουν σωστή κάρτα κάτω απο 500ε θα μείνω με την 5700 μέχρι το PS6....

Αντε να δούμε επιδόσεις και τιμές με τις 9060s το Απρίλιο.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, psof είπε

Οτι να ναι γενικώς. Αν δεν υπήρχε το FSR4 θα είχα αγοράσει ήδη μια 7800xt τώρα. Αν δεν βγάλουν σωστή κάρτα κάτω απο 500ε θα μείνω με την 5700 μέχρι το PS6....

Αντε να δούμε επιδόσεις και τιμές με τις 9060s το Απρίλιο.. 

μέχρι τότε πιστεύω θα έχουν σταθεροποιηθεί και οι τιμές

Μην ξεχνάς επικρατεί φρενίτιδα , βάλε και κάποιους πράσινους χαρμάνηδες , αναμενόμενη η κατάσταση για launch

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...