Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, grevoil είπε

100%

Στέλνει ο blu μια διμοιρία MAT να τους κανονίσει.

Οι μπαχαλακιδες του παρακράτους θα πληρώσουν 😆

• Haha 8
Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

Εδώ και αρκετά χρόνια στις gpus της amd . Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσεις απόδοση είναι συνδιασμός uv κ oc.

Και στις Nvidia... Εγώ είχα μόνο θετικά έχω με την 3090 και undervolt+overclock.

Καλύτερη απόδοση, μικρότερη κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Απλά θέλει να ασχοληθείς μια μέρα για να βρείς το σωστό stepping volt/frequency, ίσως και λίγο τύχη αλλά όχι κάτι τραγικό.

Στο day to day preset μου, έχω το ~97% της απόδοσης με 60-80 watts λιγότερα (στα περισσότερα games).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teddy77 είπε

Και στις Nvidia... Εγώ είχα μόνο θετικά έχω με την 3090 και undervolt+overclock.

Καλύτερη απόδοση, μικρότερη κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Απλά θέλει να ασχοληθείς μια μέρα για να βρείς το σωστό stepping volt/frequency, ίσως και λίγο τύχη αλλά όχι κάτι τραγικό.

Στο day to day preset μου, έχω το ~97% της απόδοσης με 60-80 watts λιγότερα (στα περισσότερα games).

Στις nvidia δεν μου αρέσει με τίποτα. Προτιμώ oc εφόσον το επιτρέπουν οι θερμοκρασίες. 

Στις amd είναι μαστ γιατί κερδίζεις αρκετά .

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Aris-leme said:

r/radeon - Maryland Rockville MicroCenterLine

Πολυ κόσμος τελικά περιμενει......

Στην μεση και προς τα αριστερα, αυτος με την κουκουλα και το κοκκινο μπουφαν, ειναι scalper...τον ξερω.

Προσοχη ρε μ@@@@@!

image.jpeg.3e3702161362c3733282e68b82368215.jpeg

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Haha 8
Δημοσ.
Just now, azazil1190 said:

Στις nvidia δεν μου αρέσει με τίποτα. Προτιμώ oc εφόσον το επιτρέπουν οι θερμοκρασίες. 

Εγώ σχεδόν εντυπωσιάστηκα με την 3090 γιατί στην ουσία έριχνα το voltage, είχε χαμηλότερες θερμοκρασίες και έκανε άνετα boost 150MHz παραπάνω από το στοκ OC. Αν δεν έριχνα το voltage, το πολύ κάνα 70άρι να πήγαινε παραπάνω αλλά δεν νομίζω να ήμουν τυχερός με το τσιπάκι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Sensible said:

θα πρεπει να μας το πουν αυτοι που θα παρουν XT , η πρακτικη στα GPU ειναι Overclock το undervolt δεν συνηθιζεται  περισσοτερο ταιριαζει στα CPU

Στις 7000 τα συνδυάζεις για βέλτιστα αποτελέσματα και αν βάλεις όριο στο max clock, πέφτει και η κατανάλωση αντίστοιχα. Δηλαδή εύκολα βάζεις όριο πχ 200 watt περιορίζοντας το max clock.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teddy77 είπε

Εγώ σχεδόν εντυπωσιάστηκα με την 3090 γιατί στην ουσία έριχνα το voltage, είχε χαμηλότερες θερμοκρασίες και έκανε άνετα boost 150MHz παραπάνω από το στοκ OC. Αν δεν έριχνα το voltage, το πολύ κάνα 70άρι να πήγαινε παραπάνω αλλά δεν νομίζω να ήμουν τυχερός με το τσιπάκι.

Καλά οι 3090 ήταν πολύ περίεργες κάρτες. Εάν θυμάμαι καλά είχα φτιάξει προφίλ uv oc στο ab μέσο curve αλλά γενικά δεν με είχε ενθουσιάσει. Δεν το πάλεψα και πολυ.Τις nvidia θέλω να τις πονάω😋

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

1 reviewer να κάνει λάθος αντε 2-3 οι άλλοι 50 του πούστη σωστά θα τα βγάζουν, επίσης είναι θέμα παιχνιδιών, αν εγώ θέλω να παίξω 1000+ ώρες MHW και COD τότε και 1-5% διαφορά να είχαν στην τιμή πάλι, με τα fps που είδα, πάλι την 9070XT θα έπαιρνα, τώρα αν ο άλλως θέλει να παίξει 1000 ώρες CS ε σίγουρα θα κοιτάει 5070Ti και 100-150+ διαφορά να είχαν.

Δημοσ.

Ολοι μα ολοι ειναι scalpers....

Το initial wave θα φυγει εντός ωρων σε αυτους. Θα γεμισουν αγγελιες στα 1200.

Μετα θα ερθει το δευτερο wave stock στο οποιο οι reselers θα εχουν παρει το οκ απο μαμα AMD (μιας και τα θετικα review εχουν ηδη βγει) και θα γινουν scalpers απευθείας τα μαγαζια με τιμες 1000+...

Αμα εισαι χρονια στο κολπο ειναι προβλεψιμος πλεον ο τροπος λειτουργίας.

Εδω ειχα δει 5090 στα 2200 το πρωτο 24ωρο (φυσικα την τσιμπησαν οι scalpers) και τωρα η ιδια ακριβως στο ιδιο ακριβως μαγαζι παει σχεδον 3500...

Οσοι μπορεσετε σημερα να βρειτε στοκ σε οποιαδήποτε τιμη και θελετε σοβαρα AMD καρτα χτυπηστε με τη μια γιατι οι τιμες ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ.

You have been warned.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Πως ειναι ιδια;

Αν εγω στην Αμερικη με φορολογια 10% παρω 5070 549+10%= 603$= 558€ και εσυ Ελλαδα παρεις 9070 στα 700€ εχεις πιο vfm καρτα;

Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι το κόστος εκεί/εδώ σε συνάρτηση με το ΚΚΕ (ΚατάΚεφαλή-ν-Εισόδημα, μην ταράζεστε οι μισοί εδώ μέσα...) εκεί/εδώ, κι όχι η συγκεκριμένη πλασματική διαφορά.

Για αυτό γράφω ότι η απόκλιση είναι ποσοστιαία ίδια, για την ίδια χώρα πάντα. Αν αρχίσουμε να πιάνουμε άλλες χώρες, αργά ή γρήγορα θα ψάχνουμε μπουκάλι να πνίξουμε τον πόνο μας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Οσοι μπορεσετε σημερα να βρειτε στοκ σε οποιαδήποτε τιμη και θελετε σοβαρα AMD καρτα χτυπηστε με τη μια γιατι οι τιμες ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ.

Μεχρι να ξανακατεβουν βεβαια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...