Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

????????

image.png.826f9636e1f2ff7d2dcfee58f0b05763.png

έγραψα και πιο πίσω , σε RT δίνει 20% κάτω και μιας οι τιμές είναι ψηλά το RT το μετράω . Με το 20% παρακάτω που δίνει είναι ακριβώς στα ίδια με την Ti σε cpf (MSRP)

Σε raster πάσο , αλλά εκεί θα το υπολόγιζα για τις επόμενες φθηνές σειρές όπου αδιάφορο το RT

(τουλάχιστον έτσι είναι το σκεπτικό μου , δλδ ποτέ δε θα έσκαγα να πάρω 7900xt/xtx για raster)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οταν λοιπον βλεπω να μου λενε α η x πρασινη εχει τοσο θα παρω τη 9070 xt στα 700€ τι θες να πω απο εκει και περα;

Για ποιο λόγο πρέπει να σχολιάζεις συνεχώς/σπαμάρεις σε κάρτες εταιρείας που σου είναι τέρμα αδιάφορες, ειδικά όταν τα 9 στα 10 γραπτά σου είναι μονίμως απαξιωτικά για αυτήν?

Πιο πολύ σχολιάζεις εσύ που δεν σε ενδιαφέρουν οι κάρτες, παρά οι υπόλοιποι που τους ενδιαφέρουν, και άσε που γράφεις συνέχεια και τα ίδια και τα ίδια.

Και εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι 5080/5090, αλλά δεν ζαλίζω το κεφάλι στο δίπλα θέμα με το πόσο κακές είναι ή δεν ειναι σαν κάρτες να ενοχλώ τους κατόχους/ενδιαφερόμενους, όπως κάνεις εσύ εδώ και πόσες σελίδες.

Κάπου έλεος.

14 λεπτά πριν, korakios είπε

έγραψα και πιο πίσω , σε RT δίνει 20% κάτω και μιας οι τιμές είναι ψηλά το RT το μετράω . Με το 20% παρακάτω που δίνει είναι ακριβώς στα ίδια με την Ti σε cpf (MSRP)

Σε raster πάσο , αλλά εκεί θα το υπολόγιζα για τις επόμενες φθηνές σειρές όπου αδιάφορο το RT

(τουλάχιστον έτσι είναι το σκεπτικό μου , δλδ ποτέ δε θα έσκαγα να πάρω 7900xt/xtx για raster)

Το αν μια κάρτα είναι ή δεν είναι vfm, δεν κρίνεται αποκλειστικά από την RT/Raster απόδοση ή τα θέλω του καθενός.

Κρίνεται πάντα από το τι προσφέρει συνολικά στα χρήματα/κατηγορία που είναι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Συγγνωμη 4070ti super δεν εχεις ;

Αν ναι εσυ δεν παιρνεις τιποτα μονο ο πετσινος θα παρει 1200αρικο plus απο σενα 

Ακυρο τωρα ειδα οτι εγραψες για 4070super . Ακομα και απο κει ειναι ελαχιστη η διαφορα για την διαφορα τιμης . 

(Ασχετο αλλα δεν επρεπε να δωσεις την 4090...)

Η λαλακια με τη 4090 έγινε και δεν αλλάζει, σίγουρα δε περίμενα τόσο κακές κάρτες αλλιώς 5090 θα έπαιρνα … το θέμα είναι ότι εγώ είμαι σε 4κ με μια κάρτα που έχει 12 gb vram… αν είχε 16 ή ήμουν σε 1440p δε το κουνούσα ρούπι. 

Οπότε εναλλακτικές επιλογές είναι 4070ti super και πάνω και 9070χτ !;! Τη δεύτερη και να την πάρω δε θα μου κάνει καμία διαφορά με τις άλλες είμαι καλυμμένος αφού και Indiana που είναι το πιο βαρύ παίζουν 

fulgore που μπερδεύεσαι αδερφέ μου να σε ξεμπερδέψω ;;; Απ αυτά που γράφεις σε βλέπω πας καρφί για ραντεον φέτος μέλι σταζεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

fulgore που μπερδεύεσαι αδερφέ μου να σε ξεμπερδέψω ;;; Απ αυτά που γράφεις σε βλέπω πας καρφί για ραντεον φέτος μέλι σταζεις 

Συγκρίνουμε τις τιμές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν άμεσα.

Οι Msrp τιμές θα συγκριθούν όταν δούμε και τις 2 στα ράφια με αυτές τις τιμές.

Εγώ είχα γράψει από αρχές του χρόνου ότι 5070ti/9070xt με ενδιαφέρουν για αγορά. 

Οποια από τις 2 βρώ σε καλύτερη τιμή, αυτή και θα πάρω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ρε το πλαισιο γτ δεν εβαλε τις καρτες για πωληση? σημερα δεν ειναι?

Μαγειρεύει τις τιμές. Λογικά απόγευμα το κανονικό παγκόσμιο λαουντς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Οι τιμες θα παραμεινουν οπως ηταν οποτε μην περιμενετε αγορα απο πλαισιο.

Κάποιος είχε αναφέρει (εσύ νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος) πως το Πλαίσιο έχει 120 κάρτες στοκ. Αν περιμένουν να τις πουλήσουν με τιμές 1100 και 1300 απλά θα τις κοιτάνε. Όταν σοβαρευτούν και βάλουν τιμές σωστές θα τις πουλήσουν.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το αν μια κάρτα είναι ή δεν είναι vfm, δεν κρίνεται αποκλειστικά από την RT/Raster απόδοση ή τα θέλω του καθενός.

Υποκειμενικό είναι φυσικά . Απλά για την κατηγορία της η ΧΤ πιστεύω δεν προσφέρει κάτι βάσει MSRP σε σχέση με την Ti . Σε τιμές ραφιού βέβαια όσο δείχνει η φάση θα πουλήσει σα ζεστό ψωμάκι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nezeroth είπε

Μια χαρα τιμη εσκασε για new product 785 ευρω αν και πολλα ειναι αλλα οκ,και θα πεσει και αλλο,φυσικα δεν αγοραζεται απο ελλαδα ,παρτε απο δω σε 3 μερες την στελνει λεει

https://www.mylemon.at/artikel/xfx/rx_97tswf3w9/vga-16gb-radeon-rx9070xt-swift.html

Εσείς που αγοράζετε απέξω.. δεν έχει φόρο όταν μπει Ελλάδα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λόγο πρέπει να σχολιάζεις συνεχώς/σπαμάρεις σε κάρτες εταιρείας που σου είναι τέρμα αδιάφορες, ειδικά όταν τα 9 στα 10 γραπτά σου είναι μονίμως απαξιωτικά για αυτήν?

Πιο πολύ σχολιάζεις εσύ που δεν σε ενδιαφέρουν οι κάρτες, παρά οι υπόλοιποι που τους ενδιαφέρουν οι κάρτες....

Και εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι 5080/5090, αλλά δεν ζαλίζω το κεφάλι στο δίπλα θέμα με το πόσο κακές είναι ή δεν ειναι σαν κάρτες να ενοχλώ τους κατόχους/ενδιαφερόμενους, όπως κάνεις εσύ εδώ και πόσες σελίδες.

Κάπου έλεος.

Συμφορουμητη αν δεν εχει αλλαξει κατι στους κανονες και δεν το ξερω, ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να σχολιασει οπου θελει και οχι μονο στα θεματα που ειναι υποψηφιος αγοραστης.

Ολοι σχολιαζουν σε ολα με η χωρις ενδιαφερον, ποσο μαλλον οταν τους κανουν TAG και περιμενουν απαντηση.

Κανενα προιον δεν ειναι τελειο ολα εχουν τα θετικα τους και τα αρνητικα τους και ειναι καλο να γνωριζεις και τα 2 πριν αγορασεις. Αν σε ενοχλει να διαβαζεις τα αρνητικα μπορεις να τα προσπερασεις αντι να θες να φιμωσεις αυτους που τα λενε με απειλες για αναφορες και ban.(εγινε σε προηγουμενο ποστ σου)

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Συγκρίνουμε τις τιμές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν άμεσα.

Οι Msrp τιμές θα συγκριθούν όταν δούμε και τις 2 στα ράφια με αυτές τις τιμές.

Εγώ είχα γράψει από αρχές του χρόνου ότι 5070ti/9070xt με ενδιαφέρουν για αγορά. 

Οποια από τις 2 βρώ σε καλύτερη τιμή, αυτή και θα πάρω.

Οι τιμές είναι χάλια και για τις 2 αυτή τη στιγμή και όποια και να πάρεις καις τα λεφτά σου… πέρα από αυτό όμως δε κρίνουν όλοι ποια κάρτα θα πάρουν μόνο με βάση την τιμή αλλά και με τις δυνατότητες τις κάρτας… 

αν εγώ θέλω να πάρω τζιπ για να πάω στο βουνό δε θα πάρω σεντάν επειδή είναι πιο φθηνό, θα δώσω κάτι παραπάνω και θα πάρω αυτό που κάνει σωστά τη δουλειά … ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα κάπως 

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...