Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vorpal said:

Έχω πάρει τηλέφωνο σε πολλά μαγαζιά, στο msystems μάλιστα μου έκαναν εκτίμηση τιμής για την sapphire nitro, 1000-1200€ λέει... κλαίω. Stock δεν έχει κανείς. Δηλαδή γέμισαν όλη την Ευρώπη εκτός από την Ελλάδα?

Γιατί νομίζεις έχει αγοραστική δύναμη η Ελλάδα, καθόλου απίθανο, μην βλέπεις NVIDIA που ο azazil1190 και άλλοι 2-3 έχουν παραγγείλει τις μισές 5090 της Ευρώπης για αυτό και μας προσέχουν αχαχαχα.

Επεξ/σία από grevoil
  • Haha 12
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hitec7 είπε

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧ τσαμπα το περίμενε και εγω εχω μια προσωρινα 3080ti που πρεπει να την δωσω πισω τι να παρω? χααχχααχαχαχχα

δεν έχει κάτι , μόνο downgrade 7800XT που πάλι πολλά είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, malakudi είπε

Από αυτά που αναφέρεις, το συγκεκριμένο δεν είναι αλλοπρόσαλο, είναι λογικό. Σε αναλύσεις 4Κ πέφτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί έχει χαμηλότερο memory bandwidth. Σε 1080 και 1440p επηρρεάζεται λιγότερο από το χαμηλότερο memory bandwidth.

Σωστος το ειχα ξεχασει αυτο η μια εχει 6αρες μνημες η αλλη 7αρες.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα ηθελα να παρω "ASRock Radeon RX 7900 XT" αλλα και αυτη απο 700 την εχουν παει 900€!!!

δειτε εδω!

image.png.4cc91aceac1165f430f39b505335387c.png

Επεξ/σία από hitec7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

οποτε η 9070ΧΤ σε  1440Π  απο την  5070Τι και  4080 super  ποση  διαφορα εχει? ενα  10 με 15%  πιο κατω ειναι?  απο  την 5070Τι και  4080 super

εχω διαβασει τοσα reviews απλα ο καθενας εχει κανει διαφορετικες μετρησεις και εχω  μπερδευτει..

δες ένα βίντεο μαζεμένο , 20% κάτω σε RT απο την 5070ti , δλδ ακριβώς στα ίδια λεφτά βάσει MSRP (που δεν υπάρχει όμως)

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Tambas91 said:

Εφι-χενσι θα είχε … η 9070χτ είναι ~90 watt πάνω από 5070ti ενώ είναι πίσω σε όλα και πλησιάζει τη 4090 μου που είχα με pl… να θες να κράξεις πέτσινο ρε φίλε και να έρχεται καπάκι η μόνα Λίζα με αυτές τις κάρτες … βέβαια εδώ διαβάζω ότι είναι τίμιες ενώ του πέτσα ήταν κακές 🤔

Φυσικα γιατι ολα εχουν να κανουν με την τιμη , οταν στα ιδια λεφτα στην αγορα παιρνεις 9070xt εναντι της 5070 , που ειναι στ παντα χειροτερη(ακομα και στο efficiency ) τοτε ναι του πετσα ειναι χειροτερες

• Like 7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hitec7 είπε

Αρχικα ηθελα να παρω "ASRock Radeon RX 7900 XT" αλλα και αυτη απο 700 την εχουν παει 900€!!!

Αμερική αυτές ( RX 7900 XT/ΧΤΧ) εξαφανίστηκαν καιρό πριν 

Δες μπας και προλάβεις μτχ με εγγύηση με νορμάλ τιμή . Πάντα μιλάμε για αγορά σήμερα που δε συμφέρει γενικότερα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Αμερική αυτές ( RX 7900 XT/ΧΤΧ) εξαφανίστηκαν καιρό πριν 

Δες μπας και προλάβεις μτχ με εγγύηση με νορμάλ τιμή . Πάντα μιλάμε για αγορά σήμερα που δε συμφέρει γενικότερα

θα την επερνα χωρις ΦΠΑ οποτε για αυτο δεν παω σε μτχ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

ενα  6%  ειναι απο  την  4080 super με βαση τον  πινακα του teckpowerup.

H Nitro+ σε 1440p εχει 135.5fps και ειναι 3% πιο αργη απο τη 5070ti refference (140.5fps) και 6% απο τη refference 4080s.(145.8)

Παλι απο tpu στα ιδια test η MSI 5070Ti  εχει 142.3fps οποτε τα ποσοστα με αναλογες AIB ειναι καπου 5% (5070ti) και 8-9%(4080s) και στο RT καμια 20αρια με 70-80w λιγοτερα σε gaming στις Nvidia(280 vs 350) .

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Φυσικα γιατι ολα εχουν να κανουν με την τιμη , οταν στα ιδια λεφτα στην αγορα παιρνεις 9070xt εναντι της 5070 , που ειναι στ παντα χειροτερη(ακομα και στο efficiency ) τοτε ναι του πετσα ειναι χειροτερες

Δε διαφωνώ για την τιμή, όμως πρώτον δεν είναι η σωστή περίοδος για να συγκινούμε και δεύτερον είναι τι στάνταρ και τι παιχνίδια θέλει να παίξει ο αγοραστής… αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στις 2 που θα έχουν 200 ευρώ διαφορά προτιμώ την πράσινη που θα παίξω τα βαριά παιχνίδια πιο εύκολα , στα 2 χρόνια που θα την κρατήσω τα 200 είναι αδιάφορο σε σχέση με αυτά που δίνει 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Tambas91 said:

Δε διαφωνώ για την τιμή, όμως πρώτον δεν είναι η σωστή περίοδος για να συγκινούμε και δεύτερον είναι τι στάνταρ και τι παιχνίδια θέλει να παίξει ο αγοραστής… αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στις 2 που θα έχουν 200 ευρώ διαφορά προτιμώ την πράσινη που θα παίξω τα βαριά παιχνίδια πιο εύκολα , στα 2 χρόνια που θα την κρατήσω τα 200 είναι αδιάφορο σε σχέση με αυτά που δίνει 

Μονο που η διαφορα ειναι σχεδον 400αρικο μεταξυ 9070xt και 5070ti ,αυτην την στιγμη .Αν στο μελλον αλλαξουν τα δεδομενα , αλλαζουν και οι αποψεις. Αυτην την στιγμη η 9070xt και η 5070 εχουν την ιδια τιμη σε street price . Ε ποια θα επαιρνες ; 

Καλη gpu εχει να βγει απο την 1080ti και αναφερομαι κυριως σε αποψη τιμης , απο τοτε καθε γενια ειναι και χειροτερη 

Πλεον δεν ψαχνουμε να βρουμε value for money αλλα ποιος εχει το λιγοτερο χειροτερο προιον...

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...