Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, icenex είπε

Επισης βλεπουμε σε ορισμενα παιχνιδια να παιζει καλυτερα σε 1080 1440 απο τον πρασινο αντιλογο αλλα σε 4κ να παιζει χειροτερα.Γενικα μια αλλοπροσαλλη κατασταση με την συγκεκριμενη καρτα.

Από αυτά που αναφέρεις, το συγκεκριμένο δεν είναι αλλοπρόσαλο, είναι λογικό. Σε αναλύσεις 4Κ πέφτει σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί έχει χαμηλότερο memory bandwidth. Σε 1080 και 1440p επηρρεάζεται λιγότερο από το χαμηλότερο memory bandwidth.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, Aris-leme said:

Έβαλα βίντεο με καμία 10αρια ρεβιους. Το βλέπεις και βγάζεις συμπέρασμα. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Καθένας τέσταρε διαφορετικά και με άλλες κάρτες.

εκει ειναι  που με μπερδευει  γιατι ο καθενας το εχει τεσταρει  διαφορετικα.

απ ολους  τους reviewers πιος ειναι ο πιο εμπιστος?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Έβαλα βίντεο με καμία 10αρια ρεβιους. Το βλέπεις και βγάζεις συμπέρασμα. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Καθένας τέσταρε διαφορετικά και με άλλες κάρτες.

https://videocardz.com/newz/xfx-radeon-rx-9070-xt-pricing-emerges-at-bestbuy-up-to-849-for-flagship-mercury-modelimage.png.812c90d00e0f4bf1f9872f9124907647.png

Μακριά απο XFX

100$ παραπάνω η άσπρη από τη μαύρη. Γελοιότητες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Στο καταστημα που εβαλε ο Πετρος παραπανω η xfx mercury ειναι πολυ πιο κατω παντως

Εκεί ακριβώς είναι, 1.5€ κάτω. Τώρα τα $/€ είναι στα όρια της μπούρδας, πόσο μάλλον τα "estimated shelf price", σε άλλες πολιτείες, σε άλλες ηπείρους κλπ.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε μια πιο σωστή εικόνα, όταν σκάσουν οι μεγάλοι online εδώ Ευρώπη στο παιγνίδι.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
Just now, noFEARgr said:

Ενταξει αν με το asus tax ειναι 847 μια χαρα ειναι οι τιμες

Α ακυρο η απλη ειναι ; Ενταξει η asus καλο θα ηταν να την κανει οπως η msi , δεν υπαρχει η περιπτωση της πλεον 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εκτος αν δεν κανει καθολου καλο scaling σε μεγαλυτερα τσιπακια σε κανει να απορεις που δεν βγαλανε μεγαλυτερη καρτα.Ασε που θα ειχε πολυ καλυτερο efficiency με παραπανω cu 

Εφι-χενσι θα είχε … η 9070χτ είναι ~90 watt πάνω από 5070ti ενώ είναι πίσω σε όλα και πλησιάζει τη 4090 μου που είχα με pl… να θες να κράξεις πέτσινο ρε φίλε και να έρχεται καπάκι η μόνα Λίζα με αυτές τις κάρτες … βέβαια εδώ διαβάζω ότι είναι τίμιες ενώ του πέτσα ήταν κακές 🤔

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Α ακυρο η απλη ειναι ; Ενταξει η asus καλο θα ηταν να την κανει οπως η msi , δεν υπαρχει η περιπτωση της πλεον 

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ασχοληθεί κάποιος με Asus σε amd gpu εδώ και πολλά χρόνια.

Οι τύποι το δηλώνουν με κάθε τρόπο, εμείς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους ακούμε.

• Like 6
Δημοσ.

Έχω πάρει τηλέφωνο σε πολλά μαγαζιά, στο msystems μάλιστα μου έκαναν εκτίμηση τιμής για την sapphire nitro, 1000-1200€ λέει... κλαίω. Stock δεν έχει κανείς. Δηλαδή γέμισαν όλη την Ευρώπη εκτός από την Ελλάδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧ τσαμπα το περίμενε και εγω εχω μια προσωρινα 3080ti που πρεπει να την δωσω πισω τι να παρω? χααχχααχαχαχχα δεν ειναι τα λεφτα ειναι η κοροιδια... δεν προκειτε να τα δωσω ετσι...

Επεξ/σία από hitec7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vorpal είπε

Έχω πάρει τηλέφωνο σε πολλά μαγαζιά, στο msystems μάλιστα μου έκαναν εκτίμηση τιμής για την sapphire nitro, 1000-1200€ λέει... κλαίω. Stock δεν έχει κανείς. Δηλαδή γέμισαν όλη την Ευρώπη εκτός από την Ελλάδα?

πάρε απο έξω αν θες day one ...

Επεξ/σία από korakios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...