Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 πμ Δυο λεπτά παίδες. Θα την πάρει (αν και εφόσον παίξει σε αυτά τα λεφτά) η κοπέλα μου που μένει στην Αγγλία και θα μου την στείλει σε δεύτερο χρόνο με καμία DHL. Αυτό είναι το σχέδιο που έχω.
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:15 πμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Το vat included τι το έχει τότες? 🤨 είναι το VAT της Αγγλίας , υποθέτω πληρώνεις διαφορά και ίσως τελωνείο 5 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Δυο λεπτά παίδες. Θα την πάρει (αν και εφόσον παίξει σε αυτά τα λεφτά) η κοπέλα μου που μένει στην Αγγλία και θα μου την στείλει σε δεύτερο χρόνο με καμία DHL. Αυτό είναι το σχέδιο που έχω. άρα καμία σχέση με παραγγελία απο Ελλάδα , (edit νόμιζα οτι θα έκανες παραγγελία αλλά δε διάβασα σωστά το αρχικό ποστ σου ) οπότε προχωράς κανονικά ΥΓ. Φτάσαμε να λέμε 680€ σούπερ τιμή ... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:22 πμ από korakios
Van Gerokost Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 πμ 3 λεπτά πριν, korakios είπε ΥΓ. Φτάσαμε να λέμε 680€ σούπερ τιμή ... Με βάση τις τιμές στην αγορά , την διαθεσιμότητα και το MSRP που εδώ θα είναι Χ2, ναί, σούπερ είναι δυστυχώς..
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 πμ 9 minutes ago, korakios said: ΥΓ. Φτάσαμε να λέμε 680€ σούπερ τιμή ... ΓΜΣΤ και αφησέτα... Δεν θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να τρέξω να την πάρω, αλλά 1-2 βίντεο θα προλάβω να τα βγάλω με τις πρώτες άδειες από τον στρατό. Και από εκεί και πέρα θα έχω κάνει και την αναβάθμιση που ήθελα. Να ξεκουραστεί και η 6800 μου που απ'οταν πήγα σε 4K/144Hz αγκομαχάει... 1
rioener Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 πμ 11 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Δυο λεπτά παίδες. Θα την πάρει (αν και εφόσον παίξει σε αυτά τα λεφτά) η κοπέλα μου που μένει στην Αγγλία και θα μου την στείλει σε δεύτερο χρόνο με καμία DHL. Αυτό είναι το σχέδιο που έχω. Όλα τα πακέτα από τρίτες χώρες περνάνε τελωνείο. Μην το κάνεις έτσι πολύ πιθανό αν την πατήσεις. Είτε να την φέρεις εσύ είτε η κοπέλα σου όταν έρθει σε αποσκευές 3
grevoil Δημοσ. Πέμπτη στις 12:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:28 πμ 25 minutes ago, Νικηφόρος Μπαντούνας said: Δεν με λέτε ρε τσακάλια. ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λέμε τώρα) η καρτούλα παίξει όντως στα ~680€ (μετατροπή από λίρες), να της ρίξω μια παραγγελία στην διεύθυνση της δικιάς μου που μένει Αγγλία (μιας και είναι μόνο available to UK)? Αξίζει την όλη μανούρα? Έλα μην γαμ.. τώρα 2 θα πάρεις αν βρεις καμία άσπρη ίδια τιμή, τόσα δευτερόλεπτα γνωριζόμαστε τι στο διάολο. 7
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:33 πμ 5 minutes ago, rioener said: Όλα τα πακέτα από τρίτες χώρες περνάνε τελωνείο. Μην το κάνεις έτσι πολύ πιθανό αν την πατήσεις. Είτε να την φέρεις εσύ είτε η κοπέλα σου όταν έρθει σε αποσκευές Μπα κακό χρόνο να χουν. Αν είναι έτσι, le paquet.
pbcop547 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ https://www.unimax.gr/asus-tuf-gaming-amd-radeon-rx-9070-oc-16gb-gddr6.html Απλα το αφηνω εδω.. Δυστυχως δεν βγηκα ψευτης στην προβλεψη μου.. 1 2 2
@topos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 πμ (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Νικηφόρος Μπαντούνας said: Δυο λεπτά παίδες. Θα την πάρει (αν και εφόσον παίξει σε αυτά τα λεφτά) η κοπέλα μου που μένει στην Αγγλία και θα μου την στείλει σε δεύτερο χρόνο με καμία DHL. Αυτό είναι το σχέδιο που έχω. Πάντως μια χαζομπουρδα(κάτι σαν τηλεχειριστήριο -μεταχειρισμενο κιλας) των 7λιρων που ήθελα να πάρω από ebay και βρισκόταν Αγγλία ήθελε 14λιρες εκτελωνισμο(εκτός τα μεταφορικά). -Οπότε προσεξε μην φας καμπανιδι για τόσο ακριβή αγορα- Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:49 πμ από @topos 1
Vassilis_24 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, pbcop547 είπε https://www.unimax.gr/asus-tuf-gaming-amd-radeon-rx-9070-oc-16gb-gddr6.html Απλα το αφηνω εδω.. Δυστυχως δεν βγηκα ψευτης στην προβλεψη μου.. Μιλάς για μαγαζί που έχει την 4060 8gb 440€... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:48 πμ από Vassilis_24 1
omghi2u Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ 27 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Δυο λεπτά παίδες. Θα την πάρει (αν και εφόσον παίξει σε αυτά τα λεφτά) η κοπέλα μου που μένει στην Αγγλία και θα μου την στείλει σε δεύτερο χρόνο με καμία DHL. Αυτό είναι το σχέδιο που έχω. Αναφορά σε κείμενο Πίνακας με την τελωνειακή μεταχείριση των ταχυδρομικών αντικειμένων 1
MikeGR7 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 πμ 4 ώρες πριν, hln3 είπε Πως ακριβώς είναι χειρότερο όταν έχει καλύτερο raster, καλύτερο RT και καλύτερο MSRP; Δεν ειναι, ειχα δει spoiler μονο την καταναλωση και τις επιδοσεις Raster. Ηταν εκπληξουλα τελικα στο RT και ειμαι υποχρεωμενος να κανω πισω και να πω οτι θα ειναι μια χαρα καρτουλα τελικα. (Με βασικη προυποθεση να μη κανει οσο η 5070ti γιατι τους εμπορες τους φοβαμαι λιγο...) 1
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:28 πμ 26 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε (Με βασικη προυποθεση να μη κανει οσο η 5070ti γιατι τους εμπορες τους φοβαμαι λιγο...) απο reddit και γερμανικό leak και υπολογισμός του 24% αντι 19% , πρέπει να παίζει απο ~720€ η ΧΤ μέχρι ~920€ η νίτρο+
pbcop547 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 πμ 4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Μιλάς για μαγαζί που έχει την 4060 8gb 440€... Για ριξε μια ματια το πλαισιο ποσο εχει τις καρτες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα