akiskar123 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ 6 λεπτά πριν, Sensible είπε Mια απο τις παλιες παθογενειες της AMD δεν εχει εξαλειφθει οταν παραμενουν σαν τους Intel στην καταναλωση. καλά δεν ισχύει πάντα αυτό.
rioener Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Το ότι το Π δεν έχει βγάλει τπτ μέχρι τώρα από 9070 να το θεωρήσω ανησυχητικό??? 1
Van Gerokost Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ 2 ώρες πριν, InternalSunshine είπε mailboxde, λίγο ακριβό αλλά γίνεται δουλειά Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ποιό είναι το site του nbb ? Έψαξα γούγλη αλλά κάτι πιτζάμες μου έβγαλε Αν παίζει θέμα, στείλτε μου ένα dm, αν δεν είναι κόπος. Θενκς!
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 μμ Just now, Van Gerokost said: Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ποιό είναι το site του nbb ? Έψαξα γούγλη αλλά κάτι πιτζάμες μου έβγαλε Αν παίζει θέμα, στείλτε μου ένα dm, αν δεν είναι κόπος. Θενκς! παρε πιτζαμες,αυτη η γενια και απο τους δυο μας εστειλε για υπνο! 3
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:25 μμ 14 λεπτά πριν, rioener είπε Το ότι το Π δεν έχει βγάλει τπτ μέχρι τώρα από 9070 να το θεωρήσω ανησυχητικό??? βιαζεσαι να παθεις το σοκ σου ε? 2
scorpion8283 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 μμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, rioener said: Το ότι το Π δεν έχει βγάλει τπτ μέχρι τώρα από 9070 να το θεωρήσω ανησυχητικό??? Τι μας κανει κι αυτο το καημενο? Ολα μας τα χει δωσει...( reference απο μια συμπαθη γιαγια στη λαικη)😋 Ρε σεις, τα καταστηματα δεν διαβαζουν, δεν βλεπουν τις επιλογες που υπαρχουν και τα reviews? -9070 λιγο κατω απο οποιαδηποτε διαθεσιμη 5070, -9070 XT κανα 200αρι κατω απο 5070 ti. Τουλαχιστον στην αρχη. Αν πουλανε μπορει και να ανεβουν και λιγο....😁 Αν πεσει λιγο η ζητηση θα ριχνουν σιγααα σιγααα. Υπομονη σε ολους τους υποψηφιους αγοραστες, πρασινους και κοκκινους. Πιστευω οτι μελλοντικα κι οταν φτιαξει το στοκ των 5070, θα δουμε και 9070xt στα 600 €. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:38 μμ από scorpion8283 1 1
Van Gerokost Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:31 μμ 11 λεπτά πριν, dsi44 είπε παρε πιτζαμες,αυτη η γενια και απο τους δυο μας εστειλε για υπνο! Τις κόζαρα λίγο, την αλήθεια μου να πώ...
helocabalus Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:34 μμ 16 λεπτά πριν, Van Gerokost είπε Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ποιό είναι το site του nbb ? Έψαξα γούγλη αλλά κάτι πιτζάμες μου έβγαλε Αν παίζει θέμα, στείλτε μου ένα dm, αν δεν είναι κόπος. Θενκς! https://www.notebooksbilliger.de/ 1
rioener Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε βιαζεσαι να παθεις το σοκ σου ε? Έτσι, να δω 1000+ να ξενερώσω και να ψάχνω να βρω 5080 - 5070ti μετά 3
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 μμ Δεν με λέτε ρε τσακάλια. ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λέμε τώρα) η καρτούλα παίξει όντως στα ~680€ (μετατροπή από λίρες), να της ρίξω μια παραγγελία στην διεύθυνση της δικιάς μου που μένει Αγγλία (μιας και είναι μόνο available to UK)? Αξίζει την όλη μανούρα?
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:02 πμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Δεν με λέτε ρε τσακάλια. ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λέμε τώρα) η καρτούλα παίξει όντως στα ~680€ (μετατροπή από λίρες), να της ρίξω μια παραγγελία στην διεύθυνση της δικιάς μου που μένει Αγγλία (μιας και είναι μόνο available to UK)? Αξίζει την όλη μανούρα? νομίζω απο Αγγλία θα πληρώσεις +ΦΠΑ , ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος στραβωμάρα μου Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:20 πμ από korakios
Van Gerokost Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 πμ 7 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Δεν με λέτε ρε τσακάλια. ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ (λέμε τώρα) η καρτούλα παίξει όντως στα ~680€ (μετατροπή από λίρες), να της ρίξω μια παραγγελία στην διεύθυνση της δικιάς μου που μένει Αγγλία (μιας και είναι μόνο available to UK)? Αξίζει την όλη μανούρα? Να την πάρεις. Να της στείλουμε της δικιάς σου κανα τενεκέ φέτα να μας βάλει μέσα 2-3 κάρτες ? 14
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 πμ 5 minutes ago, korakios said: νομίζω απο Αγγλία θα πληρώσεις +ΦΠΑ , ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος Το vat included τι το έχει τότες? 🤨
rioener Δημοσ. Πέμπτη στις 12:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:10 πμ Τελωνείο θα πληρώσεις, το vat included αφορά το Αγγλικό ΦΠΑ και η Αγγλία είναι τρίτη χώρα για ΕΕ Εκτός κι αν βάλει βαλίτσα όταν έρθει
omghi2u Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 πμ 3 λεπτά πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Το vat included τι το έχει τότες? 🤨 εχουν βγει απο ΕΕ... οποτε εχει εκτελωνισμο κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα