Sensible Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 μμ (επεξεργασμένο) Σε ενα χρονο απο σημερα οταν εχουν φταιξει τα στοκ , ποιος θα παρει την 5070 οταν υπαρχει η σειρα 9000? Κανω αυτη την ερωτηση γιατι η mid range καρτες απευθυνωνται στην μεγαλη πλειοψηφια των Gamers. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:29 μμ από Sensible
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με το indiana τι θα κανεις δεν ξερω ,εχω κατι τσιπακια vram αμα θες να κολλησεις κανενα πανω Εκει θα αναγκαστώ να πάρω 5070τι και θα παίξω 4κ με pt … βέβαια έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι γιατί απ ότι διαβάζω δε θα τραβάει 1
John_on_PC Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 μμ 1 minute ago, Sensible said: Σε ενα χρονο απο σημερα οταν εχουν φταιξει τα στοκ , ποιος θα παρει την 5070 οταν υπαρχει η σειρα 9000? Κανω αυτη την ερωτηση γιατι η mid range καρτες απευθυνωνται στην μεγαλη πλειοψηφια των Gamers. Τότε θα έχουμε την 4070 ti super super super, εννοώ 5070ti super.
malakudi Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:31 μμ 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy Πόσο την πήρε. Μιλάμε για κάρτα που είχε στις καλές μέρες από 820 ως 900 ευρώ. Η 9070ΧΤ είναι κάρτα των 700 ευρώ. 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ανάλυση 1440p λέει ο άνθρωπος dlssq με fg έχει 110-120… λέει ψέματα ή όχι ; Συγνώμη τώρα, είναι προτιμότερο το DLSS quality σε 1440p (δηλαδή native κάτω από 1080p) και μισά fake frames από το να τρέξεις το ίδιο παιχνίδι native χωρίς το path tracing; Δηλαδή για να έχεις το path tracing on σχίζεις όλα τα άλλα; Δεν έχει νόημα αυτό, ΟΚ το κάνει η κάρτα αλλά για μένα δεν έχει νόημα.
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ανάλυση 1440p λέει ο άνθρωπος dlssq με fg έχει 110-120… λέει ψέματα ή όχι ; Δε νομίζω να λέει ψέματα αλλά γιατί σκαλώνεις ? Το fg είναι θέμα γούστου και λεπτό ζήτημα 😛 Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:34 μμ από korakios
whiteman7 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ 16 λεπτά πριν, Sensible είπε Tην καλλιτερη σειρα ολων των εποχων βασει επιδοσεων - 1080 Καλοκοιταζα την 4070 super να παρω , αλλα τωρα για πρωτη φορα ως gamer απο την εποχη της geforce 2mx , θα παω στην AMD. Και καλά θα κάνεις , καιρός για αναβάθμιση Εγώ θα μείνω με την msi 5080 😉 2 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:34 μμ 3 λεπτά πριν, Sensible είπε Σε ενα χρονο απο σημερα οταν εχουν φταιξει τα στοκ , ποιος θα παρει την 5070 οταν υπαρχει η σειρα 9000? Κανω αυτη την ερωτηση γιατι η mid range καρτες απευθυνωνται στην μεγαλη πλειοψηφια των Gamers. νομίζω οι μικρότερες σειρές είναι η πλειοψηφία και με τη (επιπλέον) φετινή άνοδο μάλλον θα μεγαλώσει το %
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ 45 λεπτά πριν, music_lover είπε Καλά το PT είναι ένα εντελώς αδιάφορο niche feature για μένα από την στιγμή που γονατίζει κάρτες των 1500€ ευρώ. Τα ξαναλέμε για αυτό όταν με το καλό έρθουν προσιτές σε τιμή κάρτες που μπορούν να το σηκώσουν με αξιοπρέπεια πχ στα 60fps. Απο τη μια ισχυει απο την αλλη ειναι το μονο feature που λες οτι βλεπεις πραγματικο next gen στα γραφικα φωτισμοι σκιες αντανακλασεις. Εγω με 4080s στα 3440x1440 στο 2077 με dlss quality+fg με path tracing ειμαι στα 90-100fps στο indiana απο 80 μεχρι 90 στο wukong 80-90 με dlss balanced στο alan wake απο 70 στο δασος μεχρι 150 στην πολη και στο portal rtx απο 80 μεχρι 90. Ειναι θεοβαρο το PT αλλα ειναι το μονο που παει το φωτορεαλισμο ενα βημα παραπερα. Θελει 5070ti και πανω ομως με 4070ti σε αυτη την αναλυση αλλου ημουν οκ αλλου καταλαβαινες το latency. 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:36 μμ 21 λεπτά πριν, Sensible είπε Καλοκοιταζα την 4070 super να παρω , αλλα τωρα για πρωτη φορα ως gamer απο την εποχη της geforce 2mx , θα παω στην AMD. καλύτερα περίμενε ένα διάστημα μιας και δεν είναι νορμάλ τιμές απο καμία τώρα 1
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, malakudi είπε Συγνώμη τώρα, είναι προτιμότερο το DLSS quality σε 1440p (δηλαδή native κάτω από 1080p) και μισά fake frames από το να τρέξεις το ίδιο παιχνίδι native χωρίς το path tracing; Δηλαδή για να έχεις το path tracing on σχίζεις όλα τα άλλα; Δεν έχει νόημα αυτό, ΟΚ το κάνει η κάρτα αλλά για μένα δεν έχει νόημα. Σε αυτο δεν υπαρχει καθολικη απαντηση ,το σιγουρο ειναι οτι για να εχεις καλη εμπειρια με το fg θες ενα 60αρι+ ,εγω προσωπικα θελω 70+ για να πω οκ μπορω να παιξω με fg. Σε καποια games αυτα τα εχεις και σε 4k με dlss perf πχ indiana σε καποια αλλα πχ wukong δεν τα εχεις ουτε σε 1440p με dlssq ,ειναι αναλογα το game. Οπως ειπα και πιο πριν η μαγκια της nvidia φετος ειναι μια ,το dlss4 perf σε 4k. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:40 μμ από akoinonitos 3
*demian* Δημοσ. Τετάρτη στις 07:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:40 μμ 2 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Μονο η ΧΤ που αξίζει κιόλας Καλα η Asus εχει τρελαθει...
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, *demian* είπε Καλα η Asus εχει τρελαθει... Να λεμε ευτυχως που την εκανε η msi και να ευχηθουμε και καλο δρομο στην asus Η sapphire παραμενει πιστος στρατιωτης Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:42 μμ από akoinonitos 3 1
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:43 μμ 8 λεπτά πριν, malakudi είπε Πόσο την πήρε. Μιλάμε για κάρτα που είχε στις καλές μέρες από 820 ως 900 ευρώ. Η 9070ΧΤ είναι κάρτα των 700 ευρώ. Ας τη δούμε ράφι και το συζητάμε για τιμή 8 λεπτά πριν, malakudi είπε Συγνώμη τώρα, είναι προτιμότερο το DLSS quality σε 1440p (δηλαδή native κάτω από 1080p) και μισά fake frames από το να τρέξεις το ίδιο παιχνίδι native χωρίς το path tracing; Δηλαδή για να έχεις το path tracing on σχίζεις όλα τα άλλα; Δεν έχει νόημα αυτό, ΟΚ το κάνει η κάρτα αλλά για μένα δεν έχει νόημα. Αν με ρωτάς για εμένα θα βάλει 4κ dlss perf + fg και θα παίξει μια χαρά με μια σκάλα κάτω textures … το pt δίνει πολύ στο game και διορθώνει και ατέλειες αν θέλει ας τα επιβεβαιώσει και ο Χρήστος … για εμένα πάντως από native 1000 φορές με pt και dlss 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα