Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, whiteman7 είπε

το οτι ειναι overprice αυτή τη στιγμή σε κάνει και τις λες "σαπάκια"

Σε ενα άλλο post σου μας έλεγες να τις πουλησουμε για να βγάλουμε κέρδος

Σε ένα παράλο ότι θα μας βγάλουν προβλήματα κλπ κλπ

Τι καρτούλα έχεις αν επιτρέπετε ...

Tην καλλιτερη σειρα ολων των εποχων βασει επιδοσεων - 1080

Καλοκοιταζα την 4070 super να παρω , αλλα τωρα για πρωτη φορα ως gamer απο την εποχη της geforce 2mx , θα παω στην AMD.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Grisos είπε

Τίποτα, Software first έχει γίνει η φάση και το hardware κομμένο και χωρίς ιδιαίτερο R&D.  Ακόμα και για τα AI data centers ακούς για μινι πυρηνικούς αντιδραστήρες οπότε δεν θα νοιάξει κανέναν σύντομα το efficiency.

ναι φιλε αλλα εσυ πιες καφε με χαρτινο καλαμακι  να σωσεις τον πλανητη

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 3
Δημοσ.

Πολύ καλή η γενιά της AMD , οι τιμές πάντως χάλια και δείχνει σαφέστατα οτι δεν έχει όρεξη η AMD να μπει δυναμικά . Κλασσικά ρουφά ότι μπορεί απο την απουσία της nvidia...

Αν υπήρχαν άφθονες 5070Ti στο ράφι , άλλες θα ήταν οι τιμές της κόκκινης

Θα τιμήσω μια ΧΤ μτχ μετά απο κανα χρόνο τουλάχιστον , αφού πατώσει τις τιμές αργότερα . Μας κατέστρεψε η πράσινη με τις τιμές και το μονοπώλιο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Γιωργαρα, θεωρώ οτι ειναι κάρτα των 600 ευρω.

Είναι επόμενη γενιά απο 7800XT των 500 €, με παρόμοια χαρακτηριστικά (cus - shaders - texture units whatever.), σε παρόμοια κατηγορία. 50% πιο γρήγορη, ας είναι και 20% πιο ακριβη.

Και πιστευω οτι εκει θα φτάσει σε μερικούς μήνες, αν και οταν φτιάξει η διαθεσιμότητα της nvidia.

Κοίτα σε μια σωστή αγορά θα ήταν κάρτα 600 ευρώ και η 5070ti τον 800. Αλλά με αυτές τις τιμές σαν σύνολο της αγοράς τα 700 είναι τίμια συγκριτικα πάντα με τις άλλες. 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy 

εσυ εχεις  μια επιλογη για το σαπακι σου ,καδο!

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ναι φιλε αλλα εσυ πιες καφε με χαρτινο καλαμακι  να σωσεις τον πλανητη

Spoiler

νταξει εκεί έγινε κωλοτούμπα with a catch. Ξαφνικά το καλαμάκι το πλαστικό έγινε πλενόμενο και για πολλαπλές χρήσεις και οι συσκευασίες τα έχουν μετρημένα. Μιλάμε για πλάνα επί πλάνων.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy 

εξαρτάται το game / ανάλυση / upscale (και ακόμα χειρότερα fg)

Ή πρέπει να προλάβει το hardware ή να γίνει optimised το software για ΡΤ , ακόμα νωρίς είναι και μέχρι να γίνει σαν το RT θα έχουμε την ίδια ιστορία που με RT παλιές κάρτες σέρνονται

Δλδ δεν το πάω αν δεν κατάλαβες σε VS , απλά είναι άλλη κατηγορία

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

εσυ εχεις  μια επιλογη για το σαπακι σου ,καδο!

Μα το ξέρω ρε για κάδο είναι η 4070 μου περίμενα να την αλλάξω με 9070xt να παίξω κάνα Alan wake να γουστάρω αλλά μετά είδα ότι τρέχει χειρότερα :P

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

εξαρτάται το game / ανάλυση / upscale (και ακόμα χειρότερα fg)

Ανάλυση 1440p λέει ο άνθρωπος dlssq με fg έχει 110-120… λέει ψέματα ή όχι ;

• Confused 1
Δημοσ.

Μα το ξέρω ρε για κάδο είναι η 4070 μου περίμενα να την αλλάξω με 9070xt να παίξω κάνα Alan wake να γουστάρω αλλά μετά είδα ότι τρέχει χειρότερα :P

με το indiana τι θα κανεις δεν ξερω ,εχω κατι τσιπακια vram αμα θες να κολλησεις κανενα πανω :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...