Sensible Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:14 μμ 8 ώρες πριν, whiteman7 είπε το οτι ειναι overprice αυτή τη στιγμή σε κάνει και τις λες "σαπάκια" Σε ενα άλλο post σου μας έλεγες να τις πουλησουμε για να βγάλουμε κέρδος Σε ένα παράλο ότι θα μας βγάλουν προβλήματα κλπ κλπ Τι καρτούλα έχεις αν επιτρέπετε ... Tην καλλιτερη σειρα ολων των εποχων βασει επιδοσεων - 1080 Καλοκοιταζα την 4070 super να παρω , αλλα τωρα για πρωτη φορα ως gamer απο την εποχη της geforce 2mx , θα παω στην AMD. 1
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Grisos είπε Τίποτα, Software first έχει γίνει η φάση και το hardware κομμένο και χωρίς ιδιαίτερο R&D. Ακόμα και για τα AI data centers ακούς για μινι πυρηνικούς αντιδραστήρες οπότε δεν θα νοιάξει κανέναν σύντομα το efficiency. ναι φιλε αλλα εσυ πιες καφε με χαρτινο καλαμακι να σωσεις τον πλανητη Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:16 μμ από akoinonitos 3
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ 4 λεπτά πριν, korakios είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/828923-amd-rx9000-series-rdna-4/page/186/#comment-60647248 Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Πολύ καλή η γενιά της AMD , οι τιμές πάντως χάλια και δείχνει σαφέστατα οτι δεν έχει όρεξη η AMD να μπει δυναμικά . Κλασσικά ρουφά ότι μπορεί απο την απουσία της nvidia... Αν υπήρχαν άφθονες 5070Ti στο ράφι , άλλες θα ήταν οι τιμές της κόκκινης Θα τιμήσω μια ΧΤ μτχ μετά απο κανα χρόνο τουλάχιστον , αφού πατώσει τις τιμές αργότερα . Μας κατέστρεψε η πράσινη με τις τιμές και το μονοπώλιο 1
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Γιωργαρα, θεωρώ οτι ειναι κάρτα των 600 ευρω. Είναι επόμενη γενιά απο 7800XT των 500 €, με παρόμοια χαρακτηριστικά (cus - shaders - texture units whatever.), σε παρόμοια κατηγορία. 50% πιο γρήγορη, ας είναι και 20% πιο ακριβη. Και πιστευω οτι εκει θα φτάσει σε μερικούς μήνες, αν και οταν φτιάξει η διαθεσιμότητα της nvidia. Κοίτα σε μια σωστή αγορά θα ήταν κάρτα 600 ευρώ και η 5070ti τον 800. Αλλά με αυτές τις τιμές σαν σύνολο της αγοράς τα 700 είναι τίμια συγκριτικα πάντα με τις άλλες. 1
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:18 μμ 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy εσυ εχεις μια επιλογη για το σαπακι σου ,καδο! 1
Grisos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ναι φιλε αλλα εσυ πιες καφε με χαρτινο καλαμακι να σωσεις τον πλανητη Spoiler νταξει εκεί έγινε κωλοτούμπα with a catch. Ξαφνικά το καλαμάκι το πλαστικό έγινε πλενόμενο και για πολλαπλές χρήσεις και οι συσκευασίες τα έχουν μετρημένα. Μιλάμε για πλάνα επί πλάνων. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ 3 λεπτά πριν, korakios είπε Αν υπήρχαν άφθονες 5070Ti στο ράφι , άλλες θα ήταν οι τιμές της κόκκινης Και της πρασινης αλλες θα ηταν οι τιμες αν υπηρχαν διαθεσιμες... 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Άρα ο ακοινώνητος που τρέχει pt με 4070ti super λέει ψέματα … εγώ δε θα μιλήσω για τη δικιά μου γιατί ότι και να πω είναι γνωστό fanboy εξαρτάται το game / ανάλυση / upscale (και ακόμα χειρότερα fg) Ή πρέπει να προλάβει το hardware ή να γίνει optimised το software για ΡΤ , ακόμα νωρίς είναι και μέχρι να γίνει σαν το RT θα έχουμε την ίδια ιστορία που με RT παλιές κάρτες σέρνονται Δλδ δεν το πάω αν δεν κατάλαβες σε VS , απλά είναι άλλη κατηγορία
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:21 μμ 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε εσυ εχεις μια επιλογη για το σαπακι σου ,καδο! Μα το ξέρω ρε για κάδο είναι η 4070 μου περίμενα να την αλλάξω με 9070xt να παίξω κάνα Alan wake να γουστάρω αλλά μετά είδα ότι τρέχει χειρότερα 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:22 μμ 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και της πρασινης αλλες θα ηταν οι τιμες αν υπηρχαν διαθεσιμες... μαζί πάνε
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ 2 λεπτά πριν, korakios είπε εξαρτάται το game / ανάλυση / upscale (και ακόμα χειρότερα fg) Ανάλυση 1440p λέει ο άνθρωπος dlssq με fg έχει 110-120… λέει ψέματα ή όχι ; 1
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Μα το ξέρω ρε για κάδο είναι η 4070 μου περίμενα να την αλλάξω με 9070xt να παίξω κάνα Alan wake να γουστάρω αλλά μετά είδα ότι τρέχει χειρότερα με το indiana τι θα κανεις δεν ξερω ,εχω κατι τσιπακια vram αμα θες να κολλησεις κανενα πανω 1
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 07:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:26 μμ (επεξεργασμένο) Όπως είπα UK τις διόρθωσαν Πολύ τσιμπημένες Hell και pure Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:28 μμ από Aris-leme 1
*demian* Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:28 μμ Pulse νομιζω το καλυτερο value, περιμενω και κανα δυο review για θερμοκρασιες να βγουνε να το σιγουρεψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα