Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ https://www.reddit.com/r/radeon/comments/1j46ruf/comparing_different_reviewers_results_for_the/ Τελικά, όντως αυτό που είπαμε τα ρεβιους είναι ολ οβερ δε πλεις σε απλά ελληνικά The 2 results that stand out as most likely to have been an actual testing *error*, rather than difference in setup, are KitGuruTech having way higher relative raster than anybody else HUB having way lower relative RT (and to a lesser extent, raster) than anybody else (would include LTT, but they acknowledged their average was weighted heavily by a very strange result).
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οχι δεν ειναι ετσι ,στο game ,supreme ειναι τα settings γενικα και απο κατω εχει full rt που ειναι το path tracing . Στο pt ειναι πατος οι καρτες ,οποιον δεν τον ενδιαφερει το pt ειναι μια επιλογη η 9070xt αν ερθει κοντα στο msrp ,για οποιον τον ενδιαφερει δεν κανουν. Περιμενα καπως καλυτερα τα πραγματα στο pt αλλα πεταξαν αετο παλι. Περα απο τα πειραγματα και τον χαβαλε, μια χαρα τα πηγε στο RT. Καλυψε ενα μεγαλο μερος του κενου οσον αφορα το RT Ultra. Eλπιζω απο εδω και περα να δουμε και AMD Sponsored με ωραιο RT και οχι ενα θαμνο και μια καρεκλα. Ο ανταγωνισμος ισως κανει τον πετσινο να δωσει λιγο μεγαλυτερη σημασια στις gaming καρτες που στις τελευταιες 2 γενιες βγαζει κουτσουρεμενες xx60 xx70 οσο αφορα τα cuda cores και τη Vram. 5
Havik Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Ναι γιατί κυκλοφορούν φήμες ότι θα πάει εκεί σε τιμή.... επίσης δεν ξέρουν πόσο έχει στα καταστήματα ακόμα, σαν όνομα υποτίθεται ότι ti = ΧΤ, όταν θα βγουν οι super δεν ξέρω τι θα τις βαφτίσει η AMD, ΧΤΧ ίσως;
icenex Δημοσ. Τετάρτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:28 μμ (επεξεργασμένο) Μόνο εμένα μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση η κόκκινη απάντηση; Καλά είπα ότι ήθελαν msrp 399 κ 499...Και τώρα που το ξανάβλεπω τελικά ήθελε 150$ κάτω να πεις ότι όντως δίνουν τρελό vfm. Από τα λίγα που είδα σε επιδόσεις η 9070xt είναι το εξώγαμο μιας 4070ti super και μιας 7900xt.Μια περίεργη κατάσταση επιδόσεων αυτών των 2 και ο μόνος λόγος που φαίνεται ελκυστική η τιμή είναι επειδή το έχει μαμησει το θέμα με τις τιμές η πράσινη. Πολύ κακή γενιά κ από τους 2 κατά την άποψη μου.Βεβαια οι απόψεις μου βασίζονται επιδερμικά όσα κοιτάζω δεξιά αριστερα θα επανέλθω όταν δω πράγματα με περισσότερη λεπτομέρεια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:30 μμ από icenex 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Eφοσον το στοκ ειναι οντως μεγαλο, προτεινω πριν αγορασετε οποια βρειτε πρωτη(μηπως και δεν προλαβετε), να δειτε ενα review με τις 2 θερμοκρασιες και να διαλεξετε τη πιο κρυα και οχι απαραιτητα τη πιο ωραια η τη πιο φθηνη. 1
John_on_PC Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ (επεξεργασμένο) Κάποιο λάθος πρέπει να κάνανε εδώ, δεν μπορεί αλλιώς: Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:32 μμ από John_on_PC
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ 9 λεπτά πριν, malakudi είπε Σε γενικές γραμμές σε raster φτάνει μέχρι και 5080, σε heavy RT είναι αρκετά πίσω Σε γενικές γραμμές άμα πάρεις αλλά παιχνίδια πλησιάζει την 4070 super … μέσο όρο πάντως δεν εχει καμία σχέση με 5080 κάτω από 5070τι είναι 3
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Περα απο τα πειραγματα και τον χαβαλε, μια χαρα τα πηγε στο RT. Καλυψε ενα μεγαλο μερος του κενου οσον αφορα το RT Ultra. Eλπιζω απο εδω και περα να δουμε και AMD Sponsored με ωραιο RT και οχι ενα θαμνο και μια καρεκλα. Ο ανταγωνισμος ισως κανει τον πετσινο να δωσει λιγο μεγαλυτερη σημασια στις gaming καρτες που στις τελευταιες 2 γενιες βγαζει κουτσουρεμενες xx60 xx70 οσο αφορα τα cuda cores και τη Vram. Είπα θα βάλω στην τηλεόραση τα γραπτά σου το έκανα Ήθελα σε 4κ να δω αν διαβάζω σωστά. Νομίζω επίσημα μπορεί να κλείσει το τοπίκ έχει φτάσει στο πικ του 7 7
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Just now, icenex said: Μόνο εμένα μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση η κόκκινη απάντηση; Καλά είπα ότι ήθελαν msrp 399 κ 499...Και τώρα που το ξανάβλεπω τελικά ήθελε 150$ κάτω να πεις ότι όντως δίνουν τρελό vfm. Από τα λίγα που είδα σε επιδόσεις η 9070xt είναι το εξώγαμο μιας 4070ti super και μιας 7900xt.Μια περίεργη κατάσταση που επιδόσεων αυτών των 2 και ο μόνος λόγος που φαίνεται ελκυστική η τιμή είναι επειδή το έχει μαμησει το θέμα με τις τιμές η πράσινη. Πολύ κακή γενιά κ από τους 2 κατά την άποψη μου.Βεβαια οι απόψεις μου βασίζονται επιδερμικά όσα κοιτάζω δεξιά αριστερα θα επανέλθω όταν δω πράγματα με περισσότερη λεπτομέρεια. Ναι,αν μιλάμε με msrp όρους μόνο η $150 ακριβότερη 5070ΤΙ είναι η καλύτερη κάρτα και για εμένα αυτά τα 150 τα δικαιολογεί.Σε raster/RT είναι καλύτερη της 9070XT 8%/12% αντίστοιχα,το FSR4 αν και εμφανώς βελτιωμένο από FSR3 υπολείπεται DLSS 4 Transformer model αλλά αυτό που κλίνει την πλάστιγγα υπέρ Nvidia είναι το πολύ καλύτερο PT. This is bad..😔
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Από τα λίγα που βλέπουμε δεν αξίζουν τα τοπ κτλ μοντέλα. Καλύτερα τις ποιο οικονομικές. Όταν φτάνεις στην τιμή κάρτας σχεδόν σε άλλο τιρ πρέπει να σταματήσεις
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Είπα θα βάλω στην τηλεόραση τα γραπτά σου το έκανα Ήθελα σε 4κ να δω αν διαβάζω σωστά. Νομίζω επίσημα μπορεί να κλείσει το τοπίκ έχει φτάσει στο πικ του Ο γραπτος λογος παντα παρεξηγειται, αν δεν ξερεις τον αλλο μπορει να νομιζεις διαφορα. Εγω στο 99.9% των περιπτωσεων χαβαλε κανω,δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον. Οσο και να σου εξηγω οτι το DLSS ειναι καλυτερο του FSR, οσο και να να προσπαθεις να μη το παραδεχτεις ή να περιμενεις να βγει το 4 για να δειξεις τις ατελειες του 3 στη μεταβαση απο 3 σε 4, στο τελος της μερας ο καθε ενας παιζει στο pc του και περναει καλα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:42 μμ από BlurayMoviesGreece 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Ναι,αν μιλάμε με msrp όρους μόνο η $150 ακριβότερη 5070ΤΙ είναι η καλύτερη κάρτα και για εμένα αυτά τα 150 τα δικαιολογεί.Σε raster/RT είναι καλύτερη της 9070XT 8%/12% αντίστοιχα,το FSR4 αν και εμφανώς βελτιωμένο από FSR3 υπολείπεται DLSS 4 Transformer model αλλά αυτό που κλίνει την πλάστιγγα υπέρ Nvidia είναι το πολύ καλύτερο PT. This is bad..😔 ξανα , αδιάφορο το PT σε αυτές τις κατηγορίες 1
geomrk Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ 17 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Μου αρέσει που όλοι συγκρίνουν την 9700xt με την 5070 ti που είναι 200€ πιο ακριβή και όχι με την 5070 που το πιο πιθανό σε πραγματικές τιμές αγοράς θα είναι η αντίστοιχη κάρτα. εχει ηδη δωσει την απαντηση ο blue σε αυτον τον προβληματισμο !!! ειπαμε δεν εχει σημασια η τιμη,σημασια εχει οτι ειναι και οι 2 καρτες xx70 αρα στην ιδια κατηγορια και εχασε η 9070 xt, αυτο ηταν τα λεμε σε 2-3 χρονια παλι οταν η amd προσπαθησει παραπανω
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:43 μμ 11 minutes ago, Aris-leme said: Είπα θα βάλω στην τηλεόραση τα γραπτά σου το έκανα Ήθελα σε 4κ να δω αν διαβάζω σωστά. Νομίζω επίσημα μπορεί να κλείσει το τοπίκ έχει φτάσει στο πικ του Τόσες μέρες απλά βαράω skip σε ότι γράφει, και ξαφνικά βλέπω αυτό το σχόλιο. Ενα μικρό εγκεφαλικό το έπαθα είναι η αλήθεια 😂 10
grevoil Δημοσ. Τετάρτη στις 06:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:45 μμ Προσωπικά, 4 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν, στα 3 η 9070XT είναι καλύτερη Raster 4k από την 5070Τi ακόμα και με RΤ ΟΝ, και στο άλλο χάνει για ένα 3%. Οπότε και ίδια τιμή να είχαν αν θα αφιερώσω 3-4.000 ώρες σε αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια, πάλι στην 9070XT θα πήγαινα, πάντως γενικά βλέπω μεγάλες διαφορές είτε προς την μια είτε προς άλλη πλευρά. Όπως και να έχει αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η πρώτη προσπάθεια από AMD να βάλει πραγματικό dedicated hardware για τέτοιες δουλειές οφείλω να πω μπράβο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα