panakos_thess Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ 8 minutes ago, just_a_dude said: Έχει live και ο Χρηστός Λέει ότι το FSR4 δεν θα είναι μόνο για τις 9000. Τώρα αν είναι εκτίμηση ή έχει πληροφορίες, δεν ξέρω. Ναι και το λεει με σιγουρια
scorpion8283 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ Για να μαζευόμαστε σιγα σιγα για τον πρωτο (ψιλο meeehhhh) γύρο... (πω...σαν περιμένουμε τελικούς Ευρωπαϊκού είναι η φάση αυτες τις μέρες..) εχω μεγάλη απορία με τι τουπε θα βγεί το Λιζάκι...πως θα λανσάρει το moderate προϊον της τελοσπάντων.. πολύ "advancing AI'' μυρίζομαι... 1
Manoleros95 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:59 μμ Άντε να δούμε αν θα φάμε ήττα σήμερα γιατί τα ξημερώματα έχει πανωλεθρία λογικά...
panakos_thess Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 μμ 1 minute ago, Arkin said: Ξεκιναει σε λιγακι. Εδω το live γιατι απο εκει?
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Μόλις τώρα, panakos_thess είπε γιατι απο εκει? Νομιζα ειναι το επισημο τωρα ειδα οτι ειναι το stream απλα απο αλλο καναλι τριτου. Οπως και να εχει μολις ξεκινησε για να δουμε.
scorpion8283 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ (επεξεργασμένο) Να τα και τα τρενα και οι ιχθυοκαλλιεργειες... Ενδιαφέρον............................. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:04 μμ από scorpion8283
Argonaute Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 μμ Λιζάκι κάνε το θαύμα σου και εγώ κάνω το ψυχικό μετά...
scorpion8283 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Καθολου αγχος ο τυπος...πηγε να του πεσει το cpu απο το τρεμουλο...κκκριμα μωρεεε...🥹 1 5
nikos5800 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Ωραίος ο Ryzen 9950χ3d Μόλις τώρα, scorpion8283 είπε Καθολου αγχος ο τυπος...πηγε να του πεσει το cpu απο το τρεμουλο...κκκριμα μωρεεε...🥹 Πω ρε φίλε,αυτό ήθελα να πω και εγώ 😁ο τύπος έχει χεστει από το άγχος 1
Manoleros95 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα είχα χεστεί αν ήξερα ότι ο ανταγωνισμός μου είναι ο πέτσινος
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Εχει χαρη που εχει τους αχρηστους arrow απο την αλλη μερια οποτε τους εχουν στο χαλαρο οι ryzen 5 3D.
mp44christos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ 3d cores και p cores απο την amd.
mp44christos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 μμ 3d cores και p cores απο την amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα