Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε ναι! Χαιρομαι, εχουμε καποια αλλη ενημερωση?
minim3 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ρωτησα στο "Π" παντως και λενε δεν ξερουν τιποτα. Αυριο λεω βγαινουν οι καρτες ρε παιδια θα εχετε να ερθω να ψωνισω? Και μου απαντησαν οτι δεν εχουμε επισημη ενημερωση και θα ανακοινωθει για προπαραγγελιες και κατι περιεργα. Επεσα σε ασχετους? στο "Π" ή φριτεζες ή κατσαρολες ή καρτες γραφικων να τους ρωτησεις, την ιδια απαντηση θα παρεις.
grevoil Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:25 μμ 1 minute ago, Αλεξανδρος A.92 said: Ρωτησα στο "Π" παντως και λενε δεν ξερουν τιποτα. Αυριο λεω βγαινουν οι καρτες ρε παιδια θα εχετε να ερθω να ψωνισω? Και μου απαντησαν οτι δεν εχουμε επισημη ενημερωση και θα ανακοινωθει για προπαραγγελιες και κατι περιεργα. Επεσα σε ασχετους? Ο blu στο σήκωσε; "Φιλαράκι δεν έχει κάρτες, ψέματα σου λέει η AMD, Nvidia θα πάρεις άκουσε εμένα." 10
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, rioener είπε Φόρους δεν πληρώνουμε για AMD? 694€ ειναι με το φορο, πιστευεις οτι θα δουμε Ελλαδα 694€ ή πανω απο 800€; Ξεχασα και τους ετοιμοπαραδοτους, που μολις τους δειξεις τιμη skroutz,bestprice απαξιονουν το καθε καταστημα για την αναμονη και λενε "μονο αμεσα διαθεσιμη σε 1 εργασιμη" αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε αποδειξεις απο "Νορβηγια" και "Γουατεμαλα" με καμια 15αρια μερες παραδοση και 35€ μεταφορικα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:29 μμ από BlurayMoviesGreece 4
minim3 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ τελικα να στηθω εξω απο το πλαισιο στις 8 ή οχι? 1
noFEARgr Δημοσ. Τετάρτη στις 02:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:30 μμ 8 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Ρωτησα στο "Π" παντως και λενε δεν ξερουν τιποτα. Αυριο λεω βγαινουν οι καρτες ρε παιδια θα εχετε να ερθω να ψωνισω? Και μου απαντησαν οτι δεν εχουμε επισημη ενημερωση και θα ανακοινωθει για προπαραγγελιες και κατι περιεργα. Επεσα σε ασχετους? Η εκπληξη θα ηταν να επεφτες σε σχετικους 1
malakudi Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ 14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eγω θελω να δω ολοι αυτοι που λενε οτι 4/3/2025 η Χ Νvidia εχει κακη τιμη για αυτο θα παρω ΑΜD, αν 6/3/2025 θα μας παρουσιασουν τη καρτα που πηραν ή θα περιμενουν κανενα μηνα να πεσει η τιμη της γιατι τελικα δεν εχει 600€ αλλα 850-900€. Αδερφέ όχι 6/3. Ήδη πέρασαν 2 εβδομάδες από τη παρουσίαση της 5070ti και η φθηνότερη τιμή είναι 1250 ευρώ (+400 από MSRP). Από την παρουσίαση της 5080 πέρασαν 35 μέρες και η φθηνότερη τιμή είναι 1600 ευρώ (+450 από MSRP). Οπότε θα τα πούμε το αργότερο στις 20/3, συμφωνείς; 2 εβδομάδες από το launch. Να δούμε αν θα βρω κάρτα με 720 ευρώ ή όχι. 2
grevoil Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:31 μμ Αλλάξαμε ΦΠΑ ρε παιδιά και δεν το κατάλαβα; Η κυβέρνηση βάζει διαφορετικό ΦΠΑ στην AMD και άλλον στην NVIDIA; Τι έχω χάσει; 4
noFEARgr Δημοσ. Τετάρτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:33 μμ Just now, grevoil said: Αλλάξαμε ΦΠΑ ρε παιδιά και δεν το κατάλαβα; Η κυβέρνηση βάζει διαφορετικό ΦΠΑ στην AMD και άλλον στην NVIDIA; Τι έχω χάσει; Η nvidia ειναι στα βασικα αγαθα , εχει μειωμενο φπα , λογικο 16
malakudi Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 694€ ειναι με το φορο, πιστευεις οτι θα δουμε Ελλαδα 694€ ή πανω απο 800€; Ξεχασα και τους ετοιμοπαραδοτους, που μολις τους δειξεις τιμη skroutz,bestprice απαξιονουν το καθε καταστημα για την αναμονη και λενε "μονο αμεσα διαθεσιμη σε 1 εργασιμη" αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε αποδειξεις απο "Νορβηγια" και "Γουατεμαλα" με καμια 15αρια μερες παραδοση και 35€ μεταφορικα. Είσαι φοβερός, σε παραδέχομαι. Τα 599$ σε ευρώ +24% ΦΠΑ μέχρι 1/3 ήταν 720 ευρώ. Έχει από 1/3 που πέφτει το δολάριο και έχει πάει από 0,96 σε 0,93. Κι εσύ πρόφτασες να μας δώσεις τη τιμή με τη νέα μειωμένη ισοτιμία. Μπράβο σου. Πλέον όμως και τα 749$ είναι 832 ευρώ στη Γερμανία (19% ΦΠΑ) και όχι 880 που έδωσε η nVIDIA στο launch. Εκεί τι ισχύει, το 880 ή το 832; Για να ξέρουμε τι λέμε. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:39 μμ από malakudi 1
DEADLAZARUS Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ @malakudi Η powercolor θα βγάλει τη reaper 9070+9070xt@2slots. Και true 2 slots, όχι 2.2/2.5/2.7 κτλ κτλ. Κοίταξέ την, αν και, επειδή έχω πολλά χρόνια να πάρω Amd gpu, δεν ξέρω τι λέει η powercolor ως εταιρεία. 2
*demian* Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ 29 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Κοίτα αν πάρουν από το μαγαζί εκεί στο Καρπενήσι που μας έλεγες για σούπερ τιμές μπορεί να αργήσουν και λίγο, θυμάσαι μας έλεγες τι είναι να περιμένεις και 30+ μέρες αν την πάρεις σε καλή τιμη 5
scorpion8283 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ 8 minutes ago, DEADLAZARUS said: @malakudi Η powercolor θα βγάλει τη reaper 9070+9070xt@2slots. Και true 2 slots, όχι 2.2/2.5/2.7 κτλ κτλ. Κοίταξέ την, αν και, επειδή έχω πολλά χρόνια να πάρω Amd gpu, δεν ξέρω τι λέει η powercolor ως εταιρεία. Πολυ καλή ειναι μέχρι τώρα... Βασικά Sapphire, Powercolor θεωρούνται απο τις κορυφαίες, χωρίς να είναι παντα και οι πιο ακριβές αναλόγως το μοντέλο. Αλλά και οι 2 κλασσικες taiwan asus/gb και οι xfx - asrock παρόμοιες ειναι. Οτι σου ταιριάζει σε τιμή - μέγεθος κλπ παίρνεις. Δεν ξέρουμε για acer και κάτι vastamor κλπ αν έρθουν, αποφυγετε τες. 1
rioener Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 694€ ειναι με το φορο, πιστευεις οτι θα δουμε Ελλαδα 694€ ή πανω απο 800€; Ξεχασα και τους ετοιμοπαραδοτους, που μολις τους δειξεις τιμη skroutz,bestprice απαξιονουν το καθε καταστημα για την αναμονη και λενε "μονο αμεσα διαθεσιμη σε 1 εργασιμη" αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε αποδειξεις απο "Νορβηγια" και "Γουατεμαλα" με καμια 15αρια μερες παραδοση και 35€ μεταφορικα. Οπότε πληρώνουμε και για την AMD φόρο. Άρα εκ της ατόπου απαγωγής τα 600 που έγραψες ήταν λάθος, και μάλιστα μεγάλο, μεγέθους 24% Ένα μόνο δεν έχω καταλάβει τόσον καιρό που διαβάζω τα γραπτά σου, πως δικαιολογείς το να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο - μαύρο στον εαυτό σου? Εκτός κι αν έχεις συμφέρον, οπότε κι εγώ μαζί σου, βάλε με στο payroll και θα υποστηρίζω μέχρι και για τα δερμάτινα εσώρουχα του Χουάνγκ! Ρητορική η ερώτηση πάντως, φυσικά δεν υπάρχουν απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:59 μμ από rioener 1 7
Aris-leme Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ Το βάζω ξανά γιατί είναι πολύ χρήσιμο για όσους είναι υποψήφιοι αγοραστές. Όλες οι κάρτες https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jVOO1-g6WUmUXX1WY18qRpCyglX5EYUS-d3IhxqrL9M/htmlview?usp=sharing 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα