Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Είδα 2-3 review της 5070 και όλοι πετάγανε κάθε 5 λεπτά περιμένετε μέχρι αύριο για το review της 9070 (δεν μπορούν να πουν περισσότερα). Προφανώς έχει μαγειρέψει καλό πράμα η Θεία Λίζα.

Το παρατήρησα κι εγώ αυτό, και στα video και στα κείμενα και λέω ιδέα μου θα είναι ή δεν κατάλαβα το ύφος...

Δημοσ.
20 minutes ago, Darthvader said:

Σε βλέπω με 9060ΧΤ / 16GB...

Δεν νομίζω ρε αδερφέ, όλοι ξέρουμε ότι η 9070 έχει αυτήν την τιμή γιατί δεν έχει κάρτες και θέλουν να πουλήσει πολύ η XT, όταν βγαίνουν οι 9060/ΧΤ σίγουρα θα μειώσουν αρκετά την τιμή για να κάνουν την 9070 πιο δελεαστική. Καλύτερα να περιμένει κάποιος με 450-500 στην άκρη για κάρτα.

Δημοσ.

Ειδα και τα πρωτα αποτελεσματα 9070XT 🤣

Γελασα με την ψυχη μου!!

Επιδοσεις (κοντα) 5070ti με καταναλωση 400Watt, απλη μιλαμε, οχι spike 🤣

Ηθελε μεγαλη προσπαθεια να βγαλεις ενα συνολικα και καθολικα χειρότερο προϊόν απο την 7900XT αλλα η AMD παντα delivers στις gpu 😁

• Confused 4
  • Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeGR7 είπε

Ειδα και τα πρωτα αποτελεσματα 9070XT 🤣

Γελασα με την ψυχη μου!!

Επιδοσεις (κοντα) 5070ti με καταναλωση 400Watt, απλη μιλαμε, οχι spike 🤣

Ηθελε μεγαλη προσπαθεια να βγαλεις ενα συνολικα και καθολικα χειρότερο προϊόν απο την 7900XT αλλα η AMD παντα delivers στις gpu 😁

ειδες και τα 400watt? που ? στις καρτες με 304watt pl?  

• Like 4
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Υπαρχει παντα δυνατότητα για review error αλλα αμφιβάλλω.

Edit: καλα ρε πως βρεθηκα εδω μεσα στο thread της AMD, καταλαθος ποσταρα εδω lol, βλεπω ηδη και αλλοι το επιβεβαιώνουν πιο πανω.

Επεξ/σία από MikeGR7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, akoinonitos said:

Για να κάνουν μοντιες για το ρεύμα οι reviewers πρέπει να έχουν αρκετό στοκ χαχαχαχα.

EDIT: "Total το 400άρι το ακούω."

Επεξ/σία από grevoil
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, MikeGR7 said:

Edit: καλα ρε πως βρεθηκα εδω μεσα στο thread της AMD, καταλαθος ποσταρα εδω lol, βλεπω ηδη και αλλοι το επιβεβαιώνουν πιο πανω.

Μεταφέρθηκε εδώ ως πιο σχετικό topic.

• Thanks 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μεταφέρθηκε εδώ ως πιο σχετικό topic.

Α, τέτοιος είσαι κι εσύ...αντί να "κόβεις" κάποιους, φέρνεις κι άλλους να γίνει πουρές η κατάσταση.

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το HWU μετράει gpu+cpu σαν power (EPS+PCIe αναφέρει - EPS κατανάλωση έχει η CPU, δεν έχει η GPU)

Τα 50W παραπάνω από την 5070ti είναι σίγουρα ένα θέμα. Ίσως η δοκιμή είναι σε κάρτα με 345W (factory OC). Θα το μάθουμε αύριο.

Γκάφα του HWU που του ξέφυγε πάντως, έκανε breach το NDA

Το μόνο που χρειάζεται πλέον να κάνει η AMD είναι να έχει στοκ. Τίποτα άλλο

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, malakudi είπε

Νομίζω το HWU μετράει gpu+cpu σαν power (EPS+PCIe αναφέρει - EPS κατανάλωση έχει η CPU, δεν έχει η GPU)

Τα 50W παραπάνω από την 5070ti είναι σίγουρα ένα θέμα. Ίσως η δοκιμή είναι σε κάρτα με 345W (factory OC). Θα το μάθουμε αύριο.

Γκάφα του HWU που του ξέφυγε πάντως, έκανε breach το NDA

Το μόνο που χρειάζεται πλέον να κάνει η AMD είναι να έχει στοκ. Τίποτα άλλο

Εννοείται ότι δεν είναι μόνο η κάρτα αυτή η κατανάλωση.

Η 7900ΧΤ, εκτός κι αν σαφώς ορίζεται κάτι άλλο, είναι τα αντίστοιχα "FE" μοντέλα (ούτε καν το δικό μου, δηλαδή, που κάτι παραπάνω ζητάει), που προφανώς δεν τραβάνε 420+w.

Σίγουρα είναι χειρότερη η κατανάλωση σε όλους, μεγάλο φάουλ.

Δημοσ.
8 minutes ago, Πέτρος said:

Εννοείται ότι δεν είναι μόνο η κάρτα αυτή η κατανάλωση.

Η 7900ΧΤ, εκτός κι αν σαφώς ορίζεται κάτι άλλο, είναι τα αντίστοιχα "FE" μοντέλα (ούτε καν το δικό μου, δηλαδή, που κάτι παραπάνω ζητάει), που προφανώς δεν τραβάνε 420+w.

Σίγουρα είναι χειρότερη η κατανάλωση σε όλους, μεγάλο φάουλ.

Η 9070ΧΤ έχει λιγότερη από την 7900ΧΤΧ , η RDNA4 έχει καλύτερο perf/watt από την RDNA3.

Δημοσ.

Κοιτώντας αυτά τα νούμερα, μου φαίνεται οτι η AMD ανακοίνωσε αύξηση επιδόσεων συγκριτικά με την 7900GRE για την 9070 και 9070XT εκεί που βγάζουν την 7900ΧΤ και την 7900ΧΤΧ/5070Ti.

Για να δούμε αύριο αν το πινακάκι αυτό του TechPowerUp θα τις έχει σε εκείνες τις 2 θεσεις περίπου.

Αν έχει διαθεσιμότητα μεθαυριο σε τιμές 720Ε στην Ευρώπη και κανα 50αρικο πανω στην Ελλαδα για την ΧΤ, και κατι αντιστοιχο για την απλή, θα αδειάσουν αμέσως τα ράφια και πολύς κόσμος θα πάρει καρτες. 

relative-performance-2560-1440.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...