akoinonitos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 31 λεπτά πριν, rioener είπε Πάρε 4k οθόνη για να μην έχεις cpu bottleneck Πρώτα κάρτα γραφικών, μετά επεξεργαστή υπαρχει και το vsr 2
Aris-leme Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Ωπα. Από 607 μέχρι 674 είναι σε ευρώ. Edit Με 5% ΦΠΑ είναι οι τιμές edit 2 Δηλ με Γερμανικό ΦΠΑ κάπου 691 μέχρι 768 Ευρώ Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Aris-leme
akoinonitos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Φαινεται ότι ειναι καλύτερα τα πράγματα σε stock, αλλά day one ειναι πολύ μεγαλύτερη η ζήτηση Spoiler Το γνωστο μαγαζι ειχε 120 9070xt μεχρι προτινος.
*demian* Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από *demian* 2 12
noFEARgr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 43 minutes ago, *demian* said: Toν bluray εκανες ρε meme ; 😀 13
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Toν bluray εκανες ρε meme ; 😀 Mπορεις να πας στο youtube και να διαπιστωσεις οτι ολοι το λενε. Κατα τα αλλα: DLSS4 Q > DLSS4 P = DLSS3.8 Q > XESS Q > FSR3 Q Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από BlurayMoviesGreece 1 2
*demian* Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 30 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Toν bluray εκανες ρε meme ; 😀 Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική. 😜 1 5
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mπορεις να πας στο youtube και να διαπιστωσεις οτι ολοι το λενε. Κατα τα αλλα: DLSS4 Q > DLSS4 P = DLSS3.8 Q > XESS Q > FSR3 Q Blu το dlss4 p δεν ειναι καλυτερο απο dlss3 q, ειναι σχεδον ιδιο αλλα μονο σε 4k. Το τι λενε στο youtube ειναι περιττο οταν εχουμε καρτες και δοκιμαζουμε. Το να παιρνεις cherry picked παιχνιδι και α βαζεις στατικες εικονες με zoom δεν λεει τπτ. Γενικα το dlss4 p ειναι παρα πολυ καλο σε φαση δεν υπαρχει λογος να μην το βαλεις σε σχεση με quality για τα εξτρα fps αλλα αυτο τελειωνει στο 4k. Απο 1440p και κατω δεν. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από akoinonitos 4
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 hours ago, Makam said: Λοιπόν ας αφήσουμε τον Greenray στον κόσμο του και ας κάνω μια πιο πρακτική ερώτηση. Έχω Ryzen 3600 και 6800ΧΤ. Θα δω μεγαλύτερη αύξηση αν πάω από 3600 σε 5700X3D ή από 6800ΧΤ σε 9070ΧΤ σε 2Κ ανάλυση; Ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμα στον 5700X3D είναι γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τον προτιμήσω ή να πάω στη σειρά 7 ή 9. Ευχαριστώ. Τρέχω 5700X3D και σε 1440P ανάλυση, βλέπω που και που κανένα μπουκάλι παρέα με την *απλή* RX 6800. Testing που έκανα με 6800XΤ έδειξε ακόμα πιο έντονα το φαινόμενο. Αν είναι να πας σε 9070XT (και να μείνεις σε 1440p ανάλυση), κάνε μετάβαση σε AM5 να τελειώνεις. Ο 5700X3D θα την κρατάει πίσω.
Aris-leme Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες https://videocardz.com/newz/vastarmor-launches-radeon-rx-9070-super-alloy-series-up-to-3-1-ghz-at-amd-msrp Μόνο κίνα δεν την έχω ακούσει ποτέ
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Blu το dlss4 p δεν ειναι καλυτερο απο dlss3 q, ειναι σχεδον ιδιο αλλα μονο σε 4k. Το τι λενε στο youtube ειναι περιττο οταν εχουμε καρτες και δοκιμαζουμε. Το να παιρνεις cherry picked παιχνιδι και α βαζεις στατικες εικονες με zoom δεν λεει τπτ. Γενικα το dlss4 p ειναι παρα πολυ καλο σε φαση δεν υπαρχει λογος να μην το βαλεις σε σχεση με quality για τα εξτρα fps αλλα αυτο τελειωνει στο 4k. Απο 1440p και κατω δεν. Ισο εχω βαλει οχι καλυτερο,το ζητημα ομως δεν ειναι το κατα ποσο ιδιο η σχεδον ιδιο ειναι αλλα το ποσα σκαλοπατια πισω ειναι το fsr3 και σε πολλα games αναγκαστικα λογο devs το fsr2 ενω το dlss καταφερε να φερει το perf κοντα στο προηγουμενο q. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από BlurayMoviesGreece 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 λεπτά πριν, Aris-leme είπε https://videocardz.com/newz/vastarmor-launches-radeon-rx-9070-super-alloy-series-up-to-3-1-ghz-at-amd-msrp Μόνο κίνα δεν την έχω ακούσει ποτέ Tι μαρκα ειναι αυτη ρε?
aetos1988 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 λεπτό πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Τρέχω 5700X3D και σε 1440P ανάλυση, βλέπω που και που κανένα μπουκάλι παρέα με την *απλή* RX 6800. Testing που έκανα με 6800XΤ έδειξε ακόμα πιο έντονα το φαινόμενο. Αν είναι να πας σε 9070XT (και να μείνεις σε 1440p ανάλυση), κάνε μετάβαση σε AM5 να τελειώνεις. Ο 5700X3D θα την κρατάει πίσω. Εγώ που έχω τον ίδιο επεξεργαστή σε 1080p 165hz με Rtx 4070 δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως να έχει λίγο όπως λες αλλά δεν επηρεάζει την εμπειρία παιχνιδιού. Βέβαια παίζει ρόλο και ποια παιχνίδια παίζει ο καθένας. Πάντως έχεις δίκιο , καλύτερα να πάει σε AM5 για το καλύτερο δυνατό αποτέλεμα!
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ισο εχω βαλει οχι καλυτερο,το ζητημα ομως δεν ειναι το κατα ποσο ιδιο η σχεδον ιδιο ειναι αλλα το ποσα σκαλοπατια πισω ειναι το fsr3 και σε πολλα games αναγκαστικα λογο devs το fsr2. οποτε κατσε να δουμε το fsr4 και το ξανα συζηταμε
Westbaum Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες https://www.pcgamer.com/hardware/graphics-cards/the-rx-9070-series-cards-look-impressive-but-amds-toyshop-tech-demo-shows-some-ghosting-and-artifacting-thats-had-me-scratching-my-head/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα