akoinonitos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Mια χαρα επιδοσεις εχουν στα Nvidia sponsored που υποτιθεται τα εχεις παιξει κιολας αλλα κανεις οτι δεν ξερεις. Ειδες κανενα αφυσικο πλεονεκτημα σε raster στα aw2 cp2077 πχ; Mε ποιες ρε ? με την 4070 και την 4070super ? σκονη θα φανε σου λεω
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 minute ago, akoinonitos said: Mε ποιες ρε ? με την 4070 και την 4070super ? σκονη θα φανε σου λεω Νομίζει ότι η 9070ΧΤ θα έχει Raster στα επίπεδα της 7800ΧΤ + 10% 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Πόσες φορές πρέπει να στο πω, το ένα που έδειξες υποστηρίζει και Xess που τρέχει σε όλες τις κάρτες, δεν ενδιαφέρει κανέναν και αν έχει FSR 1 η δεν έχει καθόλου FSR. Μα ουτε το xess δεν φτανει το dlss απλα ειναι καλυτερο απο το 3ο fsr. 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Μα ουτε το xess δεν φτανει το dlss απλα ειναι καλυτερο απο το 3ο fsr. δεν χρειαζονται upscale τις λιωνουν και σε native αναλυση 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Νομίζει ότι η 9070ΧΤ θα έχει Raster στα επίπεδα της 7800ΧΤ + 10% εχει συνηθισει απο τις nvidia γιαυτο 1 6
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Μα ουτε το xess δεν φτανει το dlss απλα ειναι καλυτερο απο το 3ο fsr. Για την 1060 που έχεις είναι το καλύτερο και από το DLSS πολύ απλά γιατί δεν τρέχει DLSS , ξέρεις σε NVIDIA κάρτα δεν τρέχει NVIDIA software. 😉 4
7nisiotis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Το πεδίο είναι ελεύθερο, κανονίστε somehow να τα μαμησετε
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Για την 1060 που έχεις είναι το καλύτερο και από το DLSS πολύ απλά γιατί δεν τρέχει DLSS , ξέρεις σε NVIDIA κάρτα δεν τρέχει NVIDIA software. 😉 Ναι αλλα απο 2000 και πανω εχει και τα 3 🤣😂 Η 1060 απλα ξεμεινε , εχω μια 3090 μια 4080 και περιμενω να δω 5060 5060ti αλλιως θα του βαλω 4000. Το case το επελεξα γιατι αν και μικρο θα παρει τη 4080 οταν ερθει η ωρα. Spoiler Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από BlurayMoviesGreece 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες @BlurayMoviesGreece Πιστεύω ότι μόνο εσύ μπορείς να αγοράσεις και τα δύο σήμερα κιόλας και σε καλές τιμές. 12
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 λεπτά πριν, Aris-leme είπε @BlurayMoviesGreece Πιστεύω ότι μόνο εσύ μπορείς να αγοράσεις και τα δύο σήμερα κιόλας και σε καλές τιμές. Εγω δεν τα χρειαζομαι προς το παρον, κοιτα εσυ τι θα κανεις και εγω θα την βρω την ακρη. 53 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Mε ποιες ρε ? με την 4070 και την 4070super ? σκονη θα φανε σου λεω Οι AMD εννοω δεν χαντακονονται στα Nvidia sponsored games.Στα benchmark δεν βλεπεις ξαφνικα τη 4080 να ριχνει 20fps στη 7900xtx ουτε η 4070ti στη 7900xt. Στα cherry picking της amd ξαφνικα η xtx εχει γινει 4090 και η 7900xt 4080. 2
Makam Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Λοιπόν ας αφήσουμε τον Greenray στον κόσμο του και ας κάνω μια πιο πρακτική ερώτηση. Έχω Ryzen 3600 και 6800ΧΤ. Θα δω μεγαλύτερη αύξηση αν πάω από 3600 σε 5700X3D ή από 6800ΧΤ σε 9070ΧΤ σε 2Κ ανάλυση; Ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμα στον 5700X3D είναι γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τον προτιμήσω ή να πάω στη σειρά 7 ή 9. Ευχαριστώ. 3
noFEARgr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 minutes ago, Makam said: Λοιπόν ας αφήσουμε τον Greenray στον κόσμο του και ας κάνω μια πιο πρακτική ερώτηση. Έχω Ryzen 3600 και 6800ΧΤ. Θα δω μεγαλύτερη αύξηση αν πάω από 3600 σε 5700X3D ή από 6800ΧΤ σε 9070ΧΤ σε 2Κ ανάλυση; Ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμα στον 5700X3D είναι γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τον προτιμήσω ή να πάω στη σειρά 7 ή 9. Ευχαριστώ. Σίγουρα θα έχεις bottleneck σε 1440p με τον 3600 Τώρα αν πας άμεσα στον x3d ,πήγαινε πρώτα στην 9070xt 1 1
rioener Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Πάρε 4k οθόνη για να μην έχεις cpu bottleneck Πρώτα κάρτα γραφικών, μετά επεξεργαστή 3 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σίγουρα θα έχεις bottleneck σε 1440p με τον 3600 Τώρα αν πας άμεσα στον x3d ,πήγαινε πρώτα στην 9070xt Και bottleneck να εχει,τα fps που θα κερδισει απο 6800xt σε 9070xt με 3600 θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 1-2 fps που θα παρει βαζοντας x3d και μενοντας με 6800xt. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από BlurayMoviesGreece 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Το πεδίο είναι ελεύθερο, κανονίστε somehow να τα μαμησετε Φαινεται ότι ειναι καλύτερα τα πράγματα σε stock, αλλά day one ειναι πολύ μεγαλύτερη η ζήτηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα