Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John_on_PC είπε

Χρήσιμο φαίνεται αυτό:

Και εδώ ο σύνδεσμος κατευθείαν:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18eQRucHX41A-O4OsoV96Qw2gFw1Qs2N7f6qQQs3kXx4/edit?gid=0#gid=0

3 κάρτες βλέπω στο MSRP δηλ σαν reference. Μόνο οι ακριβές θα φτάνουν τα 3100.

Πάλι χελχαουντ βλέπω σαν μιτελγραουντ. Η Red Devil δίνει 900αρι τροφοδοτικό όταν η Nitro+ 750,

Γενικά για PSU είναι ότι ναναι 

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσύ πάντως πιο πίσω, δεν είδα να περιμένεις να δεις τα reviews. 

Μια χαρά έχεις βγάλει από τώρα το πόρισμα ότι η 4070ti Super είναι καλύτερη της 9070xt....

Αυτο το συμπερασμα ειναι με βαση αυτα που ειδαμε σε Raster και RT απο την AMD δηλαδη το πιο αισιοδοξο σεναριο.

Αν εχει κανει cherry picking games που ευνοουν ολες τις AMD και αν στα RT settings  δεν ειναι Ultra αλλα High  τοτε ισως να ειναι σαν 4070ti και οχι 4070 ti S.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Αυτο το συμπερασμα ειναι με βαση αυτα που ειδαμε σε Raster και RT απο την AMD δηλαδη το πιο αισιοδοξο σεναριο.

Αν εχει κανει cherry picking games που ευνοουν ολες τις AMD και αν στα RT settings  δεν ειναι Ultra αλλα High  τοτε ισως να ειναι σαν 4070ti και οχι 4070 ti S.

Άρα η 5070ται δεν αξίζει γιατί είναι σαν 4070ται αυτό θες να πεις?

https://videocardz.com/newz/xfx-launches-first-dual-fan-radeon-rx-9070-xt-graphics-card

image.png.e2f307bd95219afb8e8634996fbb72ed.png

Στο MSRP της στην Κίνα είναι στα 661 σε ευρώ και το επόμενο μοντέλο στα 753 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Άρα η 5070ται δεν αξίζει γιατί είναι σαν 4070ται αυτό θες να πεις;

Εγω οπως ειπα και μερικες σελιδες πισω δεν κοιταω το uplift σε καρτες που δεν εχω.

Κοιταω τι εχω,τι θελω να παιξω,τι settings θελω να παιξω και αγοραζω αυτη που ειναι στο budget μου.

Παραδειγμα:

Εχω 4080,θελω να παιξω Throne and Liberty 4k max setting. Αν υποθετικα η 5080 ειναι 50% πιο γρηγορη απο 4080 και η 6080 60% πιο γρηγορη(10% uplift) αν μου φτανουν να παρω 6080 θα παρω 6080. Το αν ανεβηκε 1-10-60% απο γενια σε γενια δεν με νοιαζει γιατι ειχα 4080 και οχι 5080. Αν ειχα 5080 δεν πηγαινα 6080.

Παραδειγμα 2

Εχω 1060,θελω να παιξω Τ&L 1440p ultra.Η 4060 ειναι πχ 30% πιο γρηγορη και η 5060 40% πιο γρηγορη. Αν η 5060 ειναι στο budget μου θα παρω 5060. Δεν θα κατσω με 1060 μεχρι η xx60 να εχει 50%  uplift.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εγω οπως ειπα και μερικες σελιδες πισω δεν κοιταω το uplift σε καρτες που δεν εχω.

Κοιταω τι εχω,τι θελω να παιξω,τι settings θελω να παιξω και αγοραζω αυτη που ειναι στο budget μου.

Παραδειγμα:

Εχω 4080,θελω να παιξω Throne and Liberty 4k max setting. Αν υποθετικα η 5080 ειναι 50% πιο γρηγορη απο 4080 και η 6080 60% πιο γρηγορη(10% uplift) αν μου φτανουν να παρω 6080 θα παρω 6080. Το αν ανεβηκε 1-10-60% απο γενια σε γενια δεν με νοιαζει γιατι ειχα 4080 και οχι 5080. Αν ειχα 5080 δεν πηγαινα 6080.

Τότε για τις 7800ΧΤ γιατί μας ζάλιζες ότι δεν έδωσαν τίποτα σε σχέση με 6800ΧΤ? Τότε σε ενδιέφερε το απλιφτ και ξαφνικά με τις 50ΧΧ δε σε απασχολεί?

• Like 9
Δημοσ.

Μην δινεται σημασια, δεν θα βρειτε ακρη. Τωρα στο θεμα μας τα fuses στην νιτρο βοηθουν αμα μαζευτη το φορτιο σε ενα δυο καλωδια. Δεν εχω ιδεα απο ηλεκτρολογια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Τότε για τις 7800ΧΤ γιατί μας ζάλιζες ότι δεν έδωσαν τίποτα σε σχέση με 6800ΧΤ? Τότε σε ενδιέφερε το απλιφτ και ξαφνικά με τις 50ΧΧ δε σε απασχολεί?

Γιατι τοτε ειχα 3090 και οχι 6600.

Αν ειχα 6600 και οι 2 καλες ηταν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, *demian* είπε

Μην δινεται σημασια, δεν θα βρειτε ακρη. Τωρα στο θεμα μας τα fuses στην νιτρο βοηθουν αμα μαζευτη το φορτιο σε ενα δυο καλωδια. Δεν εχω ιδεα απο ηλεκτρολογια.

Ιδέα δεν έχω επίσης😁.Με τη λογική,θα είναι σαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα σπίτι μας.Σε υπερβολικό φορτίο πέφτει η ασφάλεια ή το πολύ καίγεται για να σώσει τα υπόλοιπα εξαρτήματα.Έχουμε ηλεκτρολόγους εδώ να μας διαφωτίσουν.Απλή λύση εδώ και πολλά χρόνια πάντως λολ

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spi79 είπε

Ιδέα δεν έχω επίσης😁.Με τη λογική,θα είναι σαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα σπίτι μας.Σε υπερβολικό φορτίο πέφτει η ασφάλεια ή το πολύ καίγεται για να σώσει τα υπόλοιπα εξαρτήματα.Έχουμε ηλεκτρολόγους εδώ να μας διαφωτίσουν.Απλή λύση εδώ και πολλά χρόνια πάντως λολ

Να την κοβει βασικα μην εχουμε καμια φωτια οχι τιποτα αλλο...

1 λεπτό πριν, grevoil είπε

ποια είναι η πιο ωραία άσπρη 9070xt sapphire? XTX? Powercolor?

Powercolor μου αρεσε πιο πολυ σε ασπρο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, *demian* είπε

Να την κοβει βασικα μην εχουμε καμια φωτια οχι τιποτα αλλο

Θα τα δούμε σε λίγο σε reviews,αν και θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, να βλέπαμε αυτή την υλοποίηση, σε 5090 με 600+ watts.Στα 350w της 9070χτ,έχει καλή απόσταση από τα όρια του καλωδίου.Πιο πολύ τρολάρισμα στην nvidia κάνει και πολύ καλά για μένα

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spi79 είπε

Θα τα δούμε σε λίγο σε reviews,αν και θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, να βλέπαμε αυτή την υλοποίηση, σε 5090 με 600+ watts.Στα 350w της 9070χτ,έχει καλή απόσταση από τα όρια του καλωδίου.Πιο πολύ τρολάρισμα στην nvidia κάνει και πολύ καλά για μένα

Και 450w να τραβήξει η κάρτα δεν θα έχει θέμα . Είναι πολύ safe και σίγουρα εκεί στην sapphire το έχουν μελετήσει. Δεν είναι εταιρεία άρπα κόλλα σαν Μπραντ.

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Γιατι τοτε ειχα 3090 και οχι 6600.

Αν ειχα 6600 και οι 2 καλες ηταν...

Ώπα μας έπιασε ο 'Αρης.... ξανακάνουμε βόλτα μαγκιάς σε καμια βδομάδα που θα βγούν τα σαπάκια να τους τελειώσουμε B)

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εμενα σαν υποψηφιο αγοραστη gpu ειναι κακο να το ξερω για να μη βρεθω προ εκπληξεων;

Να το αφησουμε κατω απο το χαλι,λες και η Nvidia δεν πιεζει τους devs να βαλουν dlss απλα καθεται και κοιταει.

Το παραπανω σχολιο ηταν για να τονισω οτι οι τρεχουσες τιμες Nvidia οφειλονται στο sculping και το ιδιο sculping μπορει να παιξει και στις AMD οποτε ας δουμε πρωτα τιμες και μετα συζηταμε τι υπαρχει ραφι μεχρι 600€...Συγκρισεις 9070xt vs 5070 θα εχουμε οταν και οι 2 ερθουν Ελλαδα οχι sculper vs msrp.

Ποιο scluping λες και ξαναλές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ. Κανένα sculping, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δε τις φτιάχνει η αγαπημένη σας πράσινη, προτιμά να στέλνει όλα τα τσιπάκια στο datacenter. Αυτή είναι η αλήθεια. Ίσως η 5070 που είναι άλλο τσιπάκι (GB205) να έχει κάποιο στοκ.

725 ευρώ η TUF παραπάνω για Φινλανδία, ακόμα ονειρεύεσαι να έχει 900-1000 ευρώ να σου βγει το αφήγημα.

Και να μη πιάνει 5070ti εγώ θα την πάρω, μόνο και μόνο για να επιβραβεύσω μια εταιρεία που θέλει να πουλήσει gaming κάρτες. Γιατί η nVIDIA δε θέλει. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ώπα μας έπιασε ο 'Αρης.... ξανακάνουμε βόλτα μαγκιάς σε καμια βδομάδα που θα βγούν τα σαπάκια να τους τελειώσουμε B)

Οχι ρε συ προσπαθει να πει οτι εχω 2 μετρα και 2 σταθμα αλλα πεφτει στη παγιδα του.

Οταν βγηκαν οι 7800xt μας ελεγαν ποσο καρταρες ειναι. Εκει λοιπον ειπα: ποιες καρταρες ρε παιδια με 1% uplift.

Εγω αντιστοιχα για τις 5000 δεν ειπα ποτε οτι ειναι καρταρες σε σχεση με τις 4000, ειπα οτι ειναι καλυτερες απο AMD.

Oταν λοιπον θα γραψω για το ποσο καρταρες ειναι οι 5000 ας μου πει τι ελεγα για 7800XT.

Η πλακα ειναι να θεωρεις μουφα το 10% αλλα 1 χρονο πριν να κερνας ουζα τη παρεα για το 1%.

8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Ποιο scluping λες και ξαναλές; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ. Κανένα sculping, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δε τις φτιάχνει η αγαπημένη σας πράσινη, προτιμά να στέλνει όλα τα τσιπάκια στο datacenter. Αυτή είναι η αλήθεια. Ίσως η 5070 που είναι άλλο τσιπάκι (GB205) να έχει κάποιο στοκ.

725 ευρώ η TUF παραπάνω για Φινλανδία, ακόμα ονειρεύεσαι να έχει 900-1000 ευρώ να σου βγει το αφήγημα.

Και να μη πιάνει 5070ti εγώ θα την πάρω, μόνο και μόνο για να επιβραβεύσω μια εταιρεία που θέλει να πουλήσει gaming κάρτες. Γιατί η nVIDIA δε θέλει. 

Sculping ειναι να εχει η gpu 700€ και να τη πουλανε 1500€. Για να προκυψει sculping προυποθετει χαμηλη διαθεσιμοτητα αλλιως αγοραζεις απο τον φθηνοτερο που ειναι με τις κανονικες τιμες.

Οταν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα εχει out of stock οχι double price,oτι εγινε δηλαδη με 7900xtx και το papper launch.

Και η AMD γι αυτο εβγαλε 4 καρτες αντι για 14 γιατι θελει τη παραγωγη της στις AI.

Θελει να πουλησει Gaming 🤣😂

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...