akoinonitos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Να ξαναρωτησω... Αν παιζω Τhrone and Liberty εχει σημασια αν εχω 1060 η 7900xtx το ιδιο FSR δεν θα εχω; Μονο τα fps δεν θα αλλαξουν; Και η 4080 εχει καταργηθει αλλα συνεχιζει να ειναι καλυτερη σε επιδοσεις... Για το που στεκεται σε επιδοσεις δεν συζηταμε; Ρε καλε μου ανθρωπε ασε να δουμε πρωτα το fsr4 και μετα το σχολιαζουμε ,εκτος αν εχεις Inside info 1 1
noFEARgr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Εχει μπερδευτει νομιζει οτι γραφει στο θεμα του rdna3 9
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε καλε μου ανθρωπε ασε να δουμε πρωτα το fsr4 και μετα το σχολιαζουμε ,εκτος αν εχεις Inside info Αυτο που προσπαθω να εξηγησω στον συνφορουμητη ειναι οτι θα παιξω με οποιο fsr μου δωσει το game και οχι οτι υποστηριζει η gpu. Αν το game εχει fsr 2 οτι gpu και να εχω σε αυτο θα παιξω οποτε κακως κολλησε στη 1060 αντι να καταλαβει οτι υπαρχουν καινουρια games που δεν εχουν ουτε καν το fsr3 . Το ιδιο game παιζει με Xess και DLSS 4. Στη 4080 παιζω DLSS στη 1060 με Xess. Αν αγοραζα 9060 η θα επαιζα fsr 2 η xess Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από BlurayMoviesGreece
Fulgore Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε καλε μου ανθρωπε ασε να δουμε πρωτα το fsr4 και μετα το σχολιαζουμε ,εκτος αν εχεις Inside info Βρήκε ένα παράδειγμα περσινού παιχνιδιού το οποίο υποστηρίζει το κατώτερο FSR 2, και τσουβαλιάζει FSR γενικά και αόριστα με Dlss γενικά και αόριστα, για να δείξει πόσο κατώτερο ειναι το FSR σε σχέση με το Dlss. 2
noFEARgr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 minute ago, BlurayMoviesGreece said: Αυτο που προσπαθω να εξηγησω στον συνφορουμητη ειναι οτι θα παιξω με οποιο fsr μου δωσει το game και οχι οτι υποστηριζει η gpu. Αν το game εχει fsr 2 οτι gpu και να εχω σε αυτο θα παιξω οποτε κακως κολλησε στη 1060 αντι να καταλαβει οτι υπαρχουν καινουρια games που δεν εχουν ουτε καν το 3 . E και μπορει να υπαρχουν παιχνιδια που εχουν dlss 2 ξερω γω , αυτο θα λεμε ; Στο νημα των rdna4 μας ενδιαφερουν τα features που εχουν
Fulgore Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αυτο που προσπαθω να εξηγησω στον συνφορουμητη ειναι οτι θα παιξω με οποιο fsr μου δωσει το game και οχι οτι υποστηριζει η gpu. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως είναι ότι αυτό είναι προβλημα του κάθε developer και όχι της Amd. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ultrawide ανάλυση. 2025 έχουμε, αλλά πολλά συγχρονα παιχνίδια δεν την υποστηρίζουν επίσημα. Ποιος θα κράξουμε? Την κατασκευάστρια εταιρεία που βγάζει τα monitor ή την κάθε εταιρεία/developer που δεν το υποστηρίζει?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βρήκε ένα παράδειγμα περσινού παιχνιδιού το οποίο υποστηρίζει το κατώτερο FSR 2, και τσουβαλιάζει FSR γενικά και αόριστα με Dlss γενικά και αόριστα, για να δείξει πόσο κατώτερο ειναι το FSR σε σχέση με το Dlss. Αυτο παιζω τι να κανω να αλλαξω για να σας κανω χαρουμενους; Πολλοι απο εδω μεσα μπορει να παιζουν T&L. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από BlurayMoviesGreece
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 6 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Το ιδιο game παιζει με Xess και DLSS 4. Στη 4080 παιζω DLSS στη 1060 με Xess. Αν αγοραζα 9060 η θα επαιζα fsr 2 η xess Αφού το Xess είναι open source και παίζει με όλες τις κάρτες, γιατί ανάφερες το FSR 2.0 σε topic για τις RDNA4 και τι σχέση έχει με το FSR4 ?? 2 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 40 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αποκλειεται η vfm 9070xt θα εχει στο πλαισιο 500€ σε προσφορα για να βγει το αφηγημα του 40% με 0% πανω αν βαλεις και fsr θα γινει 70% με 0% πανω και θα τα παιζει ολα 16k Συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο πριν καν δούμε οτιδήποτε. Για πες τι επιλογές έχει ΣΗΜΕΡΑ κάποιος και σε τι τιμή. Όχι γενικά να μπορούσε να πάρει την τάδε πριν 1-2-3 χρόνια. Αν είναι κακές οι τιμές(που δε θα είναι, Ελλάδα οκ μπορεί να δούμε και 5070ται τιμές) θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε συνέχισε να λες για το FSR2 α και πες και για το σάπιο FSR στο CP77
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Αφού το Xess είναι open source και παίζει με όλες τις κάρτες, γιατί ανάφερες το FSR 2.0 σε topic για τις RDNA4 και τι σχέση έχει με το FSR4 ?? Γιατι καποιοι απο εδω μεσα μπορει να παιζουν με μια 6600 1080p και να θελουν να πανε σε 9060 ή σε 9070 και 1440p. Δεν ειναι game που παιζεις 10 μερες και πας σε αλλο,μπορει να παιζεις χρονια. Δεν νομιζω οτι ειναι το μονο που κολλησε στο fsr 2. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από BlurayMoviesGreece
Fulgore Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αποκλειεται η vfm 9070xt θα εχει στο πλαισιο 500€ σε προσφορα για να βγει το αφηγημα του 40% με 0% πανω αν βαλεις και fsr θα γινει 70% με 0% πανω και θα τα παιζει ολα 16k Αφορμή ψάχνεις να βρείς κάτι για να κράξεις, καλή ώρα και το παραπάνω σχόλιο. Από εκεί και πέρα, εγώ έγραψα κάτι πιο πίσω. Αν είναι να συνεχίσεις το VS Nvidia/Amd, από μένα τουλάχιστον θα αρχίσουν οι αναφορές, γιατί χαλάς χωρίς λόγο το θέμα, ενώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς τις νεες κάρτες. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Fulgore 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως είναι ότι αυτό είναι προβλημα του κάθε developer και όχι της Amd. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ultrawide ανάλυση. 2025 έχουμε, αλλά πολλά συγχρονα παιχνίδια δεν την υποστηρίζουν επίσημα. Ποιος θα κράξουμε? Την κατασκευάστρια εταιρεία που βγάζει τα monitor ή την κάθε εταιρεία/developer που δεν το υποστηρίζει? Εμενα σαν υποψηφιο αγοραστη gpu ειναι κακο να το ξερω για να μη βρεθω προ εκπληξεων; Να το αφησουμε κατω απο το χαλι,λες και η Nvidia δεν πιεζει τους devs να βαλουν dlss απλα καθεται και κοιταει. 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφορμή ψάχνεις να βρείς κάτι για να κράξεις, καλή ώρα και το παραπάνω σχόλιο. Από εκεί και πέρα, εγώ έγραψα κάτι πιο πίσω. Αν είναι να συνεχίσεις το VS Nvidia/Amd, από μένα τουλάχιστον θα αρχίσουν οι αναφορές, γιατί χαλάς χωρίς λόγο το θέμα, ενώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς τις νεες κάρτες. Το παραπανω σχολιο ηταν για να τονισω οτι οι τρεχουσες τιμες Nvidia οφειλονται στο sculping και το ιδιο sculping μπορει να παιξει και στις AMD οποτε ας δουμε πρωτα τιμες και μετα συζηταμε τι υπαρχει ραφι μεχρι 600€...Συγκρισεις 9070xt vs 5070 θα εχουμε οταν και οι 2 ερθουν Ελλαδα οχι sculper vs msrp. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από BlurayMoviesGreece
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 19 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Γιατι καποιοι απο εδω μεσα μπορει να παιζουν με μια 6600 1080p και να θελουν να πανε σε 9060 ή σε 9070 και 1440p. Δεν ειναι game που παιζεις 10 μερες και πας σε αλλο,μπορει να παιζεις χρονια. Δεν νομιζω οτι ειναι το μονο που κολλησε στο fsr 2. Επαναλαμβάνω, το παιχνίδι υποστηρίζει και Xess που τρέχει σε όλες τις κάρτες, και στις 6600 και στις 9060/9070 κλπ. Το FSR 2 δεν έχει θέση στην συζήτηση.
Fulgore Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 8 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 1)Εμενα σαν υποψηφιο αγοραστη gpu ειναι κακο να το ξερω για να μη βρεθω προ εκπληξεων; 2)οποτε ας δουμε πρωτα τιμες και μετα συζηταμε τι υπαρχει ραφι μεχρι 600€... 1)Εσύ(και ο οποιοσδήποτε) σαν υποψήφιος αγοραστής που σε ενδιαφέρει το Upscaling πάνω από όλα, δώσε παραπάνω χρήματα και πάρε Nvidia, αδιαφοροντας για όλα τα άλλα. 2)Δεν είδα να είπε κανείς το αντίθετο από αυτό που γράφεις. Ολοι αναφέρονται στο υποθετικό σενάριο του να έχει καλύτερες τιμές η Amd από την nvidia. Αν δούμε παρόμοιες τιμές με Nvidia, προφανώς θα γραφτούν και ανάλογα σχόλια... Εσύ πάντως πιο πίσω, δεν είδα να περιμένεις να δεις τα reviews. Μια χαρά έχεις βγάλει από τώρα το πόρισμα ότι η 4070ti Super είναι καλύτερη της 9070xt.... 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν χρειαζεται να παρεις 5080 για να εχεις κατι καλυτερο, μια χαρα καλυτερες ειναι και οι 4070ti S, 4080s. Οταν βγουν τα 3rd party reviews ισως ειναι και η 4070ti. 2
Πέτρος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, John_on_PC είπε Με βάση αυτό το βίντεο, στην Φινλανδία η 9070xt θα ξεκινάει στα 725 ευρώ, συμπεριλαμβανομένουν 25.5% ΦΠΑ: Στο Ελσίνκι αδερφές μου, στο Ελσίνκι! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα