Fulgore Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Οποτε ασε τι κανω εγω και ποιος με φτυνει και απλα παρε οτι σε ευχαριστει χωρις να προσπαθεις να με πεισεις οτι εκανες τη σωστη επιλογη και εμεις ειμασταν κοροιδα. Τα πράγματα είναι απλά, για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα επειδή για άλλη μια φορά, μπήκες για να γράψεις τα δικά σου(μέχρι και για GTX 1060 διαβάσαμε με FSR2, ο ορισμός του off topic). Μέχρι 600$ Msrp, οι επιλογές που σου δίνει η nvidia είναι πολύ κατώτερες από αυτές της Amd. Ούτε η 5070ti είναι ανάξια σχολιασμού, όσο παίζει πάνω από τα 900-1000 ευρώ. Αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω, ας δώσει 2πλάσια χρήματα να πάει σε 5080. Αν κάποιος θέλει ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει μέχρι 600$ σε Vram+Raster+RT, η Amd έχει καλύτερες προτάσεις. Ακόμα καλύτερα που οι περισσότερες υλοποιήσεις(ειδικά οι φθηνότερες)χρησιμοποιούν μόνο 2 8 πινα. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Fulgore 7 4
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα πράγματα είναι απλά, για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα επειδή για άλλη μια φορά, μπήκες για να γράψεις τα δικά σου(μέχρι και για GTX 1060 διαβάσαμε με FSR2, ο ορισμός του off topic). Μέχρι 600$ Msrp, οι επιλογές που σου δίνει η nvidia είναι πολύ κατώτερες από αυτές της Amd. Ούτε η 5070ti είναι ανάξια σχολιασμού, όσο παίζει πάνω από τα 900-1000 ευρώ. Αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω, ας δώσει 2πλάσια χρήματα να πάει σε 5080. Αν κάποιος θέλει ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει μέχρι 600$ σε Vram+Raster+RT, η Amd έχει καλύτερες προτάσεις. Ακόμα καλύτερα που οι περισσότερες υλοποιήσεις(ειδικά οι φθηνότερες)χρησιμοποιούν μόνο 2 8 πινα. Απο ποτε το FSR ειναι Offtopic; Οσοι παιξουν αυτο το game θα εχουν καλυτερα γραφικα απο οτι ειχα εγω; Δεν χρειαζεται να παρεις 5080 για να εχεις κατι καλυτερο, μια χαρα καλυτερες ειναι και οι 4070ti S, 4080s. Οταν βγουν τα 3rd party reviews ισως ειναι και η 4070ti. Oι τιμες στις 5000 εχουν ξεφυγει λογο sculping. Στις ιδιες παραλογες τιμες μπορει να δουμε και τις 9000. Εκει να περιμενουμε οσο χρειαστει να πεσουν ή θα τις κρινουμε απο τη 1η βδομαδα με τα 850-900 οπως τωρα κρινουμε τις 5000(αντι για msrp); Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από BlurayMoviesGreece
Sensible Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Θεωρω οτι οι τιμες ακομα και στην σκαλπεροvnidia θα πεσουν σημαντικα μετα το καλοκαιρι , εφοσον η κυκλοφορια των AMD παει καλα τωρα. Αυτο κυριως θα εξαρτηθει απο το στοκ και την συγκρατηση τιμων στους κοκκινους.
John_on_PC Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 minutes ago, Sensible said: Θεωρω οτι οι τιμες ακομα και στην σκαλπεροvnidia θα πεσουν σημαντικα μετα το καλοκαιρι , εφοσον η κυκλοφορια των AMD παει καλα τωρα. Αυτο κυριως θα εξαρτηθει απο το στοκ και την συγκρατηση τιμων στους κοκκινους. Ο MLID είπε το αντίθετο, πως μόλις τελειώσει το stock των 9070xt την άνοιξη, θα τις αφήσουν να ανέβουν στις αρχικές τιμές που ήθελαν, δηλαδή 700 MSRP, με δικαιολογία τα tariffs του Τραμπ. 2
spi79 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 35 λεπτά πριν, @topos είπε Για πειτε λίγο εάν ξερετε-> Η ασφάλεια που λένε -εαν έχω καταλάβει καλα- είναι κολλημένη στο board. Έστω ότι σε περίπτωση στραβης καεί.Πως την αλλάζουμε?Πρέπει να πάει στην sapphire για επισκευή? Δεν έχω ιδέα γιαυτό που ρωτάς,ένα email στη Sapphire,θα μας διαφώτιζε,γιατί πολύ καλή η απορία σου.Από τη φώτο αυτό φαίνεται,αν και κατά τη γνώμη μου κάτω από 400watt δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα
grevoil Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ακόμα τσακώνεστε; Έχω τερματίσει 3 παιχνίδια και μετά από 5 χρόνια κατέβασα lol έπαιξα ένα match πήρα το S με Leona το έκανα uninstall λόγο Riot Anti cheat μπήκα στα forum τους έκραξα που έχουν κάνει κολονοσκόπηση στο PC, μπήκα εδώ διάβασα και τις 20 σελίδες που γράψατε και κατέληξα ότι πραγματικά 0 λογική ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του no matter what, ξανακάνω Install το lol σε τέτοιο σημείο με φτάσατε, τα λέμε όταν θα βγει η 9070xt και όταν θα έχουν πραγματικές τιμές. PS Παίξτε, ότι και να έχετε και GTX 660, παίξτε, μην γράφετε τα απομνημονεύματα του πέτσινου/Λιζάκι. PS 2.0 Μακάρι να σας σηκωθεί, και να σας μείνει ψηλά...... ο χαρταετός. 3 6
azazil1190 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Κάπου πήρε το μάτι μου σε Ευρώπη τιμή της sapphire nitro 9070 non xt στα 1.080€ αν ισχύει η παραπάνω τιμή η αντίστοιχη νίτρο χτ βλέπω να παίζει 1200ρι ευκολα 3
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 minutes ago, John_on_PC said: Ο MLID είπε το αντίθετο, πως μόλις τελειώσει το stock των 9070xt την άνοιξη, θα τις αφήσουν να ανέβουν στις αρχικές τιμές που ήθελαν, δηλαδή 700 MSRP, με δικαιολογία τα tariffs του Τραμπ. Τα Tariffs που έβαλε ο Trump είναι μόνο για την Αμερικανική αγορά, δεν έχουν σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. 1
John_on_PC Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 12 minutes ago, Aten-Ra said: Τα Tariffs που έβαλε ο Trump είναι μόνο για την Αμερικανική αγορά, δεν έχουν σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Καλά αυτό είναι θεωρητικό. Αν δουν οι προμηθευτές ότι ανέβηκαν 25% στην Αμερική, αποκλείεται να μην τις ανεβάσουν τόσο και στην Ευρώπη.
spi79 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Παιδιά,εμείς οριοθετούμε τα tiers στις κάρτες,σύμφωνα με το σύστημα που έχουμε,τα παιχνίδια που παίζουμε, την τσέπη μας και πόσο θέλουμε να μας κρατήσει η κάρτα,μέχρι την επόμενη αναβάθμιση..Με βάση αυτά, κάνει ο καθένας το κουμάντο του.Το που κατατάσσει η nvidia,amd και τι νομίζει για τις κάρτες τους προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κάπου πήρε το μάτι μου σε Ευρώπη τιμή της sapphire nitro 9070 non xt στα 1.080€ αν ισχύει η παραπάνω τιμή η αντίστοιχη νίτρο χτ βλέπω να παίζει 1200ρι ευκολα Αποκλειεται η vfm 9070xt θα εχει στο πλαισιο 500€ σε προσφορα για να βγει το αφηγημα του 40% με 0% πανω αν βαλεις και fsr θα γινει 70% με 0% πανω και θα τα παιζει ολα 16k
John_on_PC Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Χρήσιμο φαίνεται αυτό: Και εδώ ο σύνδεσμος κατευθείαν: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18eQRucHX41A-O4OsoV96Qw2gFw1Qs2N7f6qQQs3kXx4/edit?gid=0#gid=0 10
Fulgore Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 1)Απο ποτε το FSR ειναι Offtopic; Οσοι παιξουν αυτο το game θα εχουν καλυτερα γραφικα απο οτι ειχα εγω; 2)Δεν χρειαζεται να παρεις 5080 για να εχεις κατι καλυτερο, μια χαρα καλυτερες ειναι και οι 4070ti S, 4080s. Οταν βγουν τα 3rd party reviews ισως ειναι και η 4070ti. 1)Το FSR 2 στην GTX 1060 ,τι ακριβώς σχέση έχει με το εδώ θέμα? 2)Αν συνεχίσεις το τρολλάρισμα, να ξέρεις ότι από μένα θα αρχίσουν οι αναφορές. Γιατί μόνο σαν τρολλάρισμα μπορώ να θεωρήσω να λές ότι η 4070ti 12gb είναι καλύτερη της 9070xt, ειδικά μιας και η πρώτη έχει καταργηθεί από την αγορά εδώ και καιρό, όπως πλέον και οι άλλες 2. Μην αναφέρω πόσο αστείο είναι να μιλάμε για 12gb καλύτερες κάρτες σε αυτά τα χρήματα το 2025. Οχι άλλο καρβουνο σε παρακαλω και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Fulgore 12 1 1
John_on_PC Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Με βάση αυτό το βίντεο, στην Φινλανδία η 9070xt θα ξεκινάει στα 725 ευρώ, συμπεριλαμβανομένουν 25.5% ΦΠΑ: Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από John_on_PC 6
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε 1)Το FSR 2 στην GTX 1060 ,τι ακριβώς σχέση έχει με το εδώ θέμα? 2)Αν συνεχίσεις το τρολλάρισμα, να ξέρεις ότι από μένα θα αρχίσουν οι αναφορές. Γιατί μόνο σαν τρολλάρισμα μπορώ να θεωρήσω να λές ότι η 4070ti 12gb είναι καλύτερη της 9070xt, ειδικά μιας και η πρώτη έχει καταργηθεί από την αγορά εδώ και καιρό, όπως πλέον και οι άλλες 2. Οχι άλλο καρβουνο σε παρακαλω και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι. Να ξαναρωτησω... Αν παιζω Τhrone and Liberty εχει σημασια αν εχω 1060 η 7900xtx το ιδιο FSR δεν θα εχω; Μονο τα fps δεν θα αλλαξουν; Και η 4080 εχει καταργηθει αλλα συνεχιζει να ειναι καλυτερη σε επιδοσεις... Για το που στεκεται σε επιδοσεις δεν συζηταμε; Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από BlurayMoviesGreece 3 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα