thanosAIAS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 35 λεπτά πριν, nikos5800 είπε ο denoiser θελει πολυ δουλεια,κατα τα αλλα επιτελους βλεπουμε καρτα amd να κανει path tracing με καλο performance! Συμφωνω, αλλά έρχεται και το ray reconstruction equivalent, το ανακοίνωσαν. 2
sattack Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Και ποιες είναι οι νέες θύρες; Είναι στην 5000 σειρά; Ή την έχουν και οι 4000; Τις αλλαξαν τις θύρες σε 12v-2x6 μετά από τα μεγάλα προβλήματα που εκανε η 12vhpwr θύρα στις 4090 κάρτες νομίζω. Οπότε τα πιο νέα μοντέλα από 4090 και απο τις υπόλοιπες έχουν τις νέες θύρες. Και υποτίθεται οτι οι super θα έπρεπε να έχουν όλες αλλά κάποιοι ανέφεραν μερικά μοντέλα super με 12vhpwr? Νομίζω κάπου πάνω στη θύρα πρέπει να γράφει Η+ όταν είναι η παλιά 12vhpwr θυρα και Η++ όταν είναι η νέα 12v-2x6. (Ολα αυτά πάντα για τις θύρες πανω στις κάρτες και πανω στα τροφοδοτικά. Τα καλώδια οτι και να γράφουν, ειναι όλα ιδια. Στις προδιαγραφές τουλάχιστον. Εκτός αν κάποιος κατασκευαστής έφτιαξε καλώδιο της πλάκας. Γι αυτό καλύτερα μακριά απο 3rd parties καλώδια). Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από sattack
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, malakudi είπε Κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις ή όντως δε καταλαβαίνεις; Πόσες κάρτες 4070/4080 νομίζεις πουλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες; Ότι υπήρχε στοκ, ελάχιστες είναι. Δεν υπάρχει κανένα ποτάμι χρηστών που αγοράζουν τέτοιες κάρτες, απλώς εξαντλείται το στοκ, εναλλακτική δεν υπήρχε, οι τιμές ανεβαίνουν. Από 6/3 θα υπάρχει εναλλακτική, τότε θα δούμε πόσο θα κάνει μία 4070 ti super - αν υπάρχουν ακόμα σε στοκ κάποιες. Εγω δεν ειπα ποτε οτι συνεχιζουν να παραγουν 4000 ουτε οτι για παντα η τιμη τους θα ειναι τοσο χαμηλα οσο ηταν πριν 10 μερες. Αυτο που ειπα ειναι οτι καποιος που ΒΙΑΖΟΤΑΝ να παρει επιδοσεις 5070/5070ti σε πιο λογικες τιμες μπορουσε να το κανει μεχρι και πριν 1 βδομαδα με 4070s 4070ti s,4080s. Aπο εκει και περα η αναμονη ειναι παντα ρισκο,δεν ξερεις ποτε αν θα πεσουν η αν θα ανεβουν οι τιμες. Το οτι επελεξες να περιμενεις αλλο 1 μηνα σου στοιχισε με απο αποτελεσμα να εχεις μονη επιλογη τη 9070xt αν και οταν ερθει στο ραφι 800€. Οποτε το ποσο θα εχουν τοτε οι Nvidia ειναι αποτελεσμα των επιλογων σου. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από BlurayMoviesGreece 2
geomrk Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Τι υπαρχει σημερα μεχρι 1000€; 9070xt 7900xt 7900xtx 4070ti s,5070ti 4080s. Ποια ειναι η καλυτερη σε upscale,RT,efficiency η 4080s,αρα αυτη θα παρω και την 7900xt να ξεκιναει απο τα 780
malakudi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 34 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εγω δεν ειπα ποτε οτι συνεχιζουν να παραγουν 4000 ουτε οτι για παντα η τιμη τους θα ειναι τοσο χαμηλα οσο ηταν πριν 10 μερες. Αυτο που ειπα ειναι οτι καποιος που ΒΙΑΖΟΤΑΝ να παρει επιδοσεις 5070/5070ti σε πιο λογικες τιμες μπορουσε να το κανει μεχρι και πριν 1 βδομαδα με 4070s 4070ti s,4080s. Aπο εκει και περα η αναμονη ειναι παντα ρισκο,δεν ξερεις ποτε αν θα πεσουν η αν θα ανεβουν οι τιμες. Το οτι επελεξες να περιμενεις αλλο 1 μηνα σου στοιχισε με απο αποτελεσμα να εχεις μονη επιλογη τη 9070xt αν και οταν ερθει στο ραφι 800€. Οποτε το ποσο θα εχουν τοτε οι Nvidia ειναι αποτελεσμα των επιλογων σου. Ποτέ δεν ήταν λογικές τιμές τα 880 για 4070ti super και τα 1000 για 4080 super. Λογική τιμή είναι τα 720 για την 9070XT, ανεκτή (αλλά όχι λογική) τιμή θα ήταν τα 880 για την 5070 ti. Το ότι κάποιοι τις αγόρασαν δε σημαίνει πως είχαν λογική τιμή, κάποιοι αγοράζουν και 5080 στα 1600+. Δε θα έρθει στο ράφι στα 800, θα έρθει στα 710-720. 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, geomrk είπε και την 7900xt να ξεκιναει απο τα 780 Την εχω γραψει ξαναδιαβασε τι εκανες quote. 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Ποτέ δεν ήταν λογικές τιμές τα 880 για 4070ti super και τα 1000 για 4080 super. Λογική τιμή είναι τα 720 για την 9070XT, ανεκτή (αλλά όχι λογική) τιμή θα ήταν τα 880 για την 5070 ti. Το ότι κάποιοι τις αγόρασαν δε σημαίνει πως είχαν λογική τιμή, κάποιοι αγοράζουν και 5080 στα 1600+. Δε θα έρθει στο ράφι στα 800, θα έρθει στα 710-720. Παμε παλι... Οταν ειδα την ασπρη Gamerock 4070ti Super στις αγγελιες και κατι 4070ti στα 750€ μπηκα και ειδα ποσο εχουν bestprice. Oι 4070ti S ξεκιναγαν απο 800€. Δεν εχουν περασει 10 μερες απο τοτε. Αν λοιπον περιμενω τη 9070xt στα 750€ και βλεπω 4070ti S στα 600€ αγγελια και στα 800€ καινουρια θα προτιμησω το DLSS 4 για 50€ διαφορα ή τη μεταχειρισμενη με 2-3 χρονια εγγυηση .Τωρα πλεον πεταξε το πουλακι στα 1000+ προτιμω 4080s. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από BlurayMoviesGreece
malakudi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Την εχω γραψει ξαναδιαβασε τι εκανες quote. Παμε παλι... Οταν ειδα την ασπρη Gamerock 4070ti Super στις αγγελιες και κατι 4070ti στα 750€ μπηκα και ειδα ποσο εχουν bestprice. Oι 4070ti S ξεκιναγαν απο 800€. Δεν εχουν περασει 10 μερες απο τοτε. Αν λοιπον περιμενω τη 9070xt στα 750€ και βλεπω 4070ti S στα 600€ αγγελια και στα 800€ καινουρια θα προτιμησω το DLSS 4 για 50€ διαφορα .Τωρα πλεον πεταξε το πουλακι. link από ιστορικό τιμής στο skroutz or it didn't happen. Εγώ που έψαξα μερικές το ιστορικό τους, δε βρήκα καμία κάτω από 880. Και όχι πριν 10 μέρες αλλά πολύ πολύ πιο πριν. Πριν 10 μέρες ήταν 900+. 1 1
Aris-leme Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 6 λεπτά πριν, malakudi είπε link από ιστορικό τιμής στο skroutz or it didn't happen. Εγώ που έψαξα μερικές το ιστορικό τους, δε βρήκα καμία κάτω από 880. Και όχι πριν 10 μέρες αλλά πολύ πολύ πιο πριν. Πριν 10 μέρες ήταν 900+. Από άνθρωπο που είπε το ότι οι 90ΧΧ είναι το χειρότερο λαουντς πριν δούμε οτιδήποτε και δεν έχει πει για τις 50ΧΧ που είδαμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί περιμένεις οι 10 μέρες να είναι όντως 10? Ε 1 σχεδόν χρόνο πίσω ήθελε να πει 12
John_on_PC Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, nikos5800 said: Το καλό με το fsr4 είναι ότι ακόμα και χειρότερο από το dlss4 να είναι,που θα είναι😜 θα μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να την φτάσει στο ίδιο hardware,κακά τα ψέματα και η AMD θα μεταβεί στο transformer model,το καλό σε όλα αυτά είναι ότι ο κάτοχος rdn4 κάρτας θα τα πάρει όλα τα μελλοντικά upscaling features. Η AMD είπε πως χρησιμοποιεί κάποιο είδος proprietary CNN και Transformer hybrid architecture για το FSR 4. Θα δούμε τι ακριβώς εννοούν γιατί αυτό ακούγεται κάπως ύποπτο, αν και υποθέτω πως εννοούν ότι χρησιμοποιούν CNN για το encoding και Transformer για το decoding. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από John_on_PC 2
Tambas91 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 27 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Από άνθρωπο που είπε το ότι οι 90ΧΧ είναι το χειρότερο λαουντς πριν δούμε οτιδήποτε και δεν έχει πει για τις 50ΧΧ που είδαμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί περιμένεις οι 10 μέρες να είναι όντως 10? Ε 1 σχεδόν χρόνο πίσω ήθελε να πει Πάντως αν και δε θυμάμαι για 4070ti super, το πλαίσιο είχε βγάλει 4070 super black friday 550 ευρώ.... τώρα μη κοιτάτε τιμές δεν είναι ενδεικτικές και οι AMD πανάκριβες θα έρθουν... υπομονή καλοκαίρι για οποιον θέλει αναβάθμιση 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 47 λεπτά πριν, malakudi είπε link από ιστορικό τιμής στο skroutz or it didn't happen. Εγώ που έψαξα μερικές το ιστορικό τους, δε βρήκα καμία κάτω από 880. Και όχι πριν 10 μέρες αλλά πολύ πολύ πιο πριν. Πριν 10 μέρες ήταν 900+. Bestprice ηταν οχι skroutz λιγη σημασια εχει βεβαια γιατι το προιον πρεπει να ειναι ενεργο και να μην υπαρχει διπλη εγγραφη(ιδιο μοντελο 2 φορες). Ας μεινουμε στο it didnt happen μιας και δεν αλλαζει τιποτα ετσι και αλλιως και ας δουμε τιμες 9070xt που θα βγουν συντομα.
azazil1190 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δεν ξέρω εάν το έχει ποσταρει άλλος πριν. Η sapphire είναι η μόνη που έκανε την μαγκιά με το βύσμα? 7
Aris-leme Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν ξέρω εάν το έχει ποσταρει άλλος πριν. Η sapphire είναι η μόνη που έκανε την μαγκιά με το βύσμα? Ναι, θα είναι η μόνη από 90ΧΧ με το καλώδιο 12V-2x6 Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Aris-leme 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Θα δουμε πως ειναι και το FSR4 πρακτικα γιατι ειναι απο τα λιγα που δεν εχουμε εικονα... - Τωρα παιδια που παρακολουθουμε τα θεματα και συζηταμε χρονια, και πανω κατω γνωριζομαστε, Πως ακομα και τωρα οντως τσιμπατε και μπαινετε σε διαλογους - με τον συμπαθεστατο κατα αλλα φιλο - που ποτε, μα ποτε, μα ποτε, που να γυρισει ο κοσμος αναποδα, που να βρεξει τηγανητα ψαρια απο τον ουρανο, δεν προκειτε να βγαλετε ακρη, πραγματικα, με ξεπερναει...🤔 Anyway... Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από scorpion8283 5 10
Crus Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, azazil1190 said: Δεν ξέρω εάν το έχει ποσταρει άλλος πριν. Η sapphire είναι η μόνη που έκανε την μαγκιά με το βύσμα? Λογικα και αλλες θα εχουν 12v2x6, κυριως τα high end models. Ηδη ειδα και την Asrock Taichi: https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 9070 XT Taichi 16GB OC/#Overview Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Crus 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα