Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, rioener said:

930$ τιμή Ελλάδας είναι η 5070ti και 744$ Και τα 175 ευρώ με φόρους τρομακτική διαφορά είναι για λίγο χειρότερο προϊόν. 

Έκανε καλό άλμα η AMD. Βέβαια αν θέλεις το καλύτερο πας nvidia και ξεμπερδεύεις. Προσωπικά κλίνω προς 9070XT και περιμένω φυσικά τιμές ραφιού και reviews

Oταν υπαρχει απειρο budget ναι πας και παιρνεις 5090 με 3,5Κ και ξεμπερδευεις . 

Φυσικα ο κοσμος δεν λειτουργει ετσι αρα αυτην την στιγμη φαινεται οτι θα εχουν 300+ διαφορα η θα εχουν ιδια τιμη(5070 ) για πολυ χειροτερες επιδοσεις. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ναι με τις τωρινές τιμές στο ράφι της nvi5070ti dia δε μπαίνεις καν σε διαδικασία σύγκρισης, πας σε 9070XT

Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

Εκοψαν τα φτερα απο τους 7ΧΧΧ και 6ΧΧΧ σειρα για το FSR4 και σκεφτονται η καρτα μου μαλλον ειναι για καδο

Ναι μεγάλο foul αυτό, η nvidia τουλάχιστον έδωσε σχεδόν τα πάντα (πλην MFG) και στην προηγούμενη γενιά.

Δημοσ.
4 minutes ago, rioener said:

Καλά ναι με τις τωρινές τιμές στο ράφι της nvi5070ti dia δε μπαίνεις καν σε διαδικασία σύγκρισης, πας σε 9070XT

Ναι μεγάλο foul αυτό, η nvidia τουλάχιστον έδωσε σχεδόν τα πάντα (πλην MFG) και στην προηγούμενη γενιά.

που μπορεις να το παρακαμψεις να εχεις frame gen με το nvidia inspector εως 4Χ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Κάτι προσπαθεί η καημένη η Sapphire

Κρίμα πάντως που την έκαναν να μοιάζει με τρίφτη τυριού  και έχασε τον πιο μινιμαλ σχεδιασμό της. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, akoinonitos said:

Αυτη τη σιτα στο πλαι τι την ηθελαν?  ευτυχως βλεπω εχει βιδες και βγαινει

Ναι δεν έχω ιδέα. Πρέπει κάποια χρήση να έχει, γιατί αισθητικά είναι απαίσια. Γενικά πολύ τετράγωνη φαίνεται η Nitro. Η 7800xt Nitro+ μου είναι πολύ πιο όμορφη. Δεν ξέρω τι τους έπιασε και αλλάξαν το design.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, John_on_PC είπε

Ναι δεν έχω ιδέα. Πρέπει κάποια χρήση να έχει, γιατί αισθητικά είναι απαίσια.

Τι χρηση να εχει ρε?  να μην περνανε τα ποντικια? :lol:

Αν ποτε την επαιρνα  θα ειχε φυγει πριν μπει στο κουτι :lol:

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Εκοψαν τα φτερα απο τους 7ΧΧΧ και 6ΧΧΧ σειρα για το FSR4 και σκεφτονται η καρτα μου μαλλον ειναι για καδο

είχαν πει οτι θα το προσπαθήσουν ,οπότε μην περιμένεις πριν το 6μηνο ή χρόνο . Φυσικά αν γίνει αυτό. Η 7xxx σειρά (όχι η 6) έχει ΑΙ cores , αλλά επειδή το άλμα αυτής της γενιάς στο ΑΙ είναι μεγάλο , μπορεί να μην αποδίδει στην προηγούμενη . 

Δημοσ.
Just now, korakios said:

είχαν πει οτι θα το προσπαθήσουν ,οπότε μην περιμένεις πριν το 6μηνο ή χρόνο . Φυσικά αν γίνει αυτό. Η 7xxx σειρά (όχι η 6) έχει ΑΙ cores , αλλά επειδή το άλμα αυτής της γενιάς στο ΑΙ είναι μεγάλο , μπορεί να μην αποδίδει στην προηγούμενη . 

εχει ΑΙ ναι η 7ΧΧΧ αλλα...........

Δημοσ.

Πάλι οι Powercolor κάρτες φαίνονται οι ωραιότερες. Κλασσικά θα είναι μεταξύ Pulse και Hellhound, αν και από ότι κατάλαβα η Hellhound θα είναι πιο ακριβή τώρα που υπάρχει η Reaper.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μα έχει τρομακτική διαφορά, 710 ευρώ με 1250 - αν φυσικά τα 599$ MSRP αποτυπωθούν στο ράφι και υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα. Αυτή τη στιγμή στο skroutz δε βρίσκω καμία 5070 ti και στο amazon.de βρίσκω με 1250. Αν 6/3 μπορώ να βρω 9070xt με 710 ευρώ, τι συζητάμε ακριβώς;

Όταν θα βρίσκεις την 5070ti στα 860-870 που είναι το MSRP της, τότε ναι το 710 δεν είναι "τρομακτική διαφορά". Αλλά ΑΝ και όταν αυτό συμβεί, η AMD μπορεί να μειώσει κι άλλο την τιμή της.

Καλα κατσε να φτασουνε πρωτα στα ραφια και το συζηταμε παλι αυτο γιατι πολυ φοβαμαι θα τις δουμε κ αυτες με καπελο.Αν ερθουν ετσι οπως λες, ναι την δεδομενη στιγμη θα υπαρχει τρομαχτικη διαφορα για οποιον θελει να αγορασει καρτα τωρα, αλλα οταν φτιαξουν οι τιμες στις πρασινες οι διαφορες παλι δεν θα ειναι τοσο ελκυστικες αυτο λεω τοση ωρα.Αλλιως χτυπαει στο ματι 100-150€ κατω και αλλιως 200-250€..

Για να μην παρεξηγηθω και τωρα ειναι μια καλη διαφορα τιμης δεν λεω οτι δεν ειναι αλλα αμα θες να κανεις παταγο επρεπε να εχεις ακομη μεγαλυτερη..Φαντασου τωρα να εσκαγες να παρεις καρτα και στην μια πλευρα να πληρωνες 600€ και στην αλλη να ηθελες 860-880...ενω μεχρι 100€ παραπανω λες δεν βαριεσαι ας τα δωσω να εχω καλυτερες τεχνολογιες.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι χρηση να εχει ρε?  να μην περνανε τα ποντικια? :lol:

Αν ποτε την επαιρνα  θα ειχε φυγει πριν μπει στο κουτι :lol:

@akoinonitos έφυγες, εξαφανίσου απο δω,

να πας στο σπίτι ς 🤣

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...