Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτά τα specification και τις τιμές που διαρρέουν αναμονή για 5070/5060ti και διαθεσιμότητα αλλιώς μεταχειρισμένα.

Πριν οχι πολύ καιρό τόσο έκανε όλος ο υπολογιστής.Όσο θα επιβραβεύει ο καταναλωτής αυτές τις πρακτικές το pc gaming

θα γίνει υπόθεση για λίγους.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scorpion8283 είπε

Θες να πεις οτι εβγαλαν τον αντικαταστάστη της 7800 ΧΤ (KAI σε Shader Units/CUS ΚΑΙ σε die size οπως φαίνεται) και δεν μπορούσαν να βγάλουν αντιστοιχα την επόμενη 7900....??? Μια άυξηση δηλαδή στα CUS/μεγαλυτερο die.

Δηλαδή τις 7900 πως τις έβγαλαν εξαρχής, οσο αφορά το die size?  

Δεν νομίζω να ισχύει θέμα δυνατότητας. Για μένα καθαρά εμπορική επιλογή ηταν. Και οπως αποδείχθηκε κακή.

(Χωρίς καν να λάβω υπόψιν τα leaks απο εγκυρους μέχρι τωρα leakers για μεγαλο navi, που δούλευε και σωστά.)

Μα και οι aib 79000xtx με τέρμα pl στις υψηλές αναλύσεις τραβάνε τα άντερα τους.

Με 0 pl πάλι αγγίζουν τα 400w

Δημοσ.

Η ίδια η AMD δήλωσε ότι το 85% των αγοραστών GPU δίνουν λιγότερα από 700$ για κάρτα οπότε απομένει ένα 15% που δίνει περισσότερα για τις ακριβές άρα γιατί να στοχεύσει στους λιγότερους εφόσον έχει περισσότερες πιθανότητες στην μεσαία κατηγορία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μα δεν είπα να μην βγάλει mid.  Αλλά να βγάλει ΚΑΙ hiend. Γιατί στην σωστή χρονική στιγμή με σωστή τιμή και απόθεμα θα χτύπαγε ΚΑΙ εκεί.Θα έπαιρνε μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα.

Όσοι δεν έβρισκαν η δεν τους άρεσαν οι τιμές των 5080-5090 θα πήγαιναν με κλειστά μάτια στην amd

Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για τις σωστές τιμές στις κάρτες που θα δείξει αύριο.

Εδώ η εταιρεία ρωτάει μέχρι και youtubers τύπου HWU, ποια είναι η ''σωστη'' τιμή.

Ούτε και για το κομμάτι του αποθέματος είμαστε ακόμα σίγουροι τι θα δούμε τον άλλο μήνα.

Τι σε κάνει να πιστεύεις, ότι η Amd θα τα πήγαινε καλύτερα αν κυκλοφορούσε και ακριβότερες κάρτες γραφικών?

Αλλο το να μιλάμε υποθετικά με ''ΘΑ'' και τι εμείς ελπίζαμε να γίνει, και άλλο τι γίνεται στην πράξη.

Και για την Nvidia, άλλα περιμέναμε να δούμε από πλευράς απόδοσης(πριν τα τελευταία leaks),και άλλα τελικά είδαμε.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μα δεν είπα να μην βγάλει mid.  Αλλά να βγάλει ΚΑΙ hiend. Γιατί στην σωστή χρονική στιγμή με σωστή τιμή και απόθεμα θα χτύπαγε ΚΑΙ εκεί.Θα έπαιρνε μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα.

Όσοι δεν έβρισκαν η δεν τους άρεσαν οι τιμές των 5080-5090 θα πήγαιναν με κλειστά μάτια στην amd

Ποσοι προτιμησαν την 7900xtx σε σχεση με 4080 4080super και ποσο πουλησαν ολες αυτες σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες ,αυτο πρεπει να δεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ποσοι προτιμησαν την 7900xtx σε σχεση με 4080 4080super και ποσο πουλησαν ολες αυτες σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες ,αυτο πρεπει να δεις. 

Χρήστο μην μου κάνεις άκυρες τώρα συγκρίσεις λες και δεν καταλαβαίνεις. 

Φυσικά και θα πήγαιναν στην 4080 όσοι θέλανε το κομμάτι του rt. Από την στιγμή που ανέβηκε η αμδ και σε αυτό τον τομέα φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ενώ αντίστοιχα για την nvidia δεν είναι το ίδιο καλά. Γιατί και από απόδοση είναι ελάχιστα πιο πάνω από τις 4αρες και οι τιμές τους είναι στον Θεό. Βάλε και το κομμάτι απόθεμα μηδενικό 

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για τις σωστές τιμές στις κάρτες που θα δείξει αύριο.

Εδώ η εταιρεία ρωτάει μέχρι και youtubers τύπου HWU, ποια είναι η ''σωστη'' τιμή.

Ούτε και για το κομμάτι του αποθέματος είμαστε ακόμα σίγουροι τι θα δούμε τον άλλο μήνα.

Τι σε κάνει να πιστεύεις, ότι η Amd θα τα πήγαινε καλύτερα αν κυκλοφορούσε και ακριβότερες κάρτες γραφικών?

Αλλο το να μιλάμε υποθετικά με ''ΘΑ'' και τι εμείς ελπίζαμε να γίνει, και άλλο τι γίνεται στην πράξη.

Και για την Nvidia, άλλα περιμέναμε να δούμε από πλευράς απόδοσης(πριν τα τελευταία leaks),και άλλα τελικά είδαμε.

Εγώ είπα προσωπικά  τι θα ήθελα σαν χρήστης. Το τι θα δώσει από απόθεμα και τιμές δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά ποιος ο λόγος να μην βγάλει και hiend φθηνότερα από την nvidia.

Ρε σεις πως αλλιώς μπορώ να το εξηγήσω για να γίνει κατανοητό το γραφόμενο μου.

9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Η ίδια η AMD δήλωσε ότι το 85% των αγοραστών GPU δίνουν λιγότερα από 700$ για κάρτα οπότε απομένει ένα 15% που δίνει περισσότερα για τις ακριβές άρα γιατί να στοχεύσει στους λιγότερους εφόσον έχει περισσότερες πιθανότητες στην μεσαία κατηγορία.

Ρε είστε με τα καλά σας? Είπα να βγάλει και hiend  για να τραβήξει και από εκεί κόσμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Χρήστο μην μου κάνεις άκυρες τώρα συγκρίσεις λες και δεν καταλαβαίνεις. 

Φυσικά και θα πήγαιναν στην 4080 όσοι θέλανε το κομμάτι του rt. Από την στιγμή που ανέβηκε η αμδ και σε αυτό τον τομέα φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ενώ αντίστοιχα για την nvidia δεν είναι το ίδιο καλά. Γιατί και από απόδοση είναι ελάχιστα πιο πάνω από τις 4αρες και οι τιμές τους είναι στον Θεό. Βάλε και το κομμάτι απόθεμα μηδενικό 

Εγώ είπα προσωπικά  τι θα ήθελα σαν χρήστης. Το τι θα δώσει από απόθεμα και τιμές δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά ποιος ο λόγος να μην βγάλει και hiend φθηνότερα από την nvidia.

Ρε σεις πως αλλιώς μπορώ να το εξηγήσω για να γίνει κατανοητό το γραφόμενο μου.

Προσεξε ειναι κοντα  στο rt οχι στο pt, βαλε και dlss4 vs fsr4 που περιμενουμε  να δουμε πως θα ειναι.

Θα μπορουσε  να βγαλει ρε Νικ αλλα οταν δεν την καιει το κομματι αυτο σου λεει δεν θα ρισκαρω. Λογικα δεν περιμενε να ειναι τοσο φολες οι 50αρες

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Προσεξε ειναι κοντα  στο rt οχι στο pt, βαλε και dlss4 vs fsr4 που περιμενουμε  να δουμε πως θα ειναι.

Ε ωραία εφόσον είναι κοντά πάλι θα μάζευε περισσότερη μερίδα από τις αντίστοιχες nvidia . Πρωταρχικός λόγος η τιμή . (Εφόσον είναι κοντά σε αυτά που έχουμε δει) Και έπειτα διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ε ωραία εφόσον είναι κοντά πάλι θα μάζευε περισσότερη μερίδα από τις αντίστοιχες nvidia . Πρωταρχικός λόγος η τιμή . (Εφόσον είναι κοντά σε αυτά που έχουμε δει) Και έπειτα διαθεσιμότητα.

εκανα edit ρε βιαστικε :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

εκανα edit ρε βιαστικε :P

Άλλο το ότι φοβάται να ρισκάρει .

Ναι οκ συμφωνώ σε αυτό αλλά θα μπορούσε αφού είδε την απόδοση για γέλια των 5080-5090 και τις τιμές αυτών.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κακό @azazil1190 είναι ότι όποιος πάει να τα σκάσει θα πάει σε πράσινη γτ δεν θα κάτσει να κοιτάξει το τι παίρνει με πόσα. Δλδ. εχεις 5090 με 3000€ στο ράφι και 9090 xtx με 2500€ στο ράφι. Ποια πιστεύεις θα προτιμήσει κάποιος που έχει αποφασίσει να δώσει τόσα λεφτά. Επίσης μην ξεχνάς ότι μόλις στρώσουν οι διαθεσιμότητες, θεωρητικά πάντα, η πράσινη θα έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να βγάλει στα ράφια περισσότερες 5090 από ότι θα μπορούσε η AMD 9090 xtx με αποτέλεσμα να έπαιζε να δεις τις παραπάνω τιμές αντίστροφα.

Επεξ/σία από Grisos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grisos είπε

Το κακό @azazil1190 είναι ότι όποιος πάει να τα σκάσει θα πάει σε πράσινη γτ δεν θα κάτσει να κοιτάξει το τι παίρνει με πόσα. Δλδ. εχεις 5090 με 3000€ στο ράφι και 9090 xtx με 2500€ στο ράφι. Ποια πιστεύεις θα προτιμήσει κάποιος που έχει αποφασίσει να δώσει τόσα λεφτά. Επίσης μην ξεχνάς ότι μόλις στρώσουν οι διαθεσιμότητες, θεωρητικά πάντα, η πράσινη θα έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να βγάλει στα ράφια περισσότερες 5090 από ότι θα μπορούσε η AMD 9090 xtx με αποτέλεσμα να έπαιζε να δεις τις παραπάνω τιμές αντίστροφα.

Ρε συ δεν είπα εγώ για 2500€ την αντίστοιχη αμδ . Μίλησα για Μαξ 1500-1700€ .Στα 2500€ ? Ανάλογα το τι μου προσφέρει η αμδ και πόσο κοντά είναι στη 5090. Εάν ήταν μικρές οι διαφορές θα πήγαινα στην αμδ ,αν όχι τότε nvidia.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Θα μπορουσε  να βγαλει ρε Νικ αλλα οταν δεν την καιει το κομματι αυτο σου λεει δεν θα ρισκαρω. Λογικα δεν περιμενε να ειναι τοσο φολες οι 50αρες

image.png.935078f66a6ae4a55e0f5a624f9bc177.png

Πόσο αλήθεια είναι δεν γνωρίζουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε συ δεν είπα εγώ για 2500€ την αντίστοιχη αμδ . Μίλησα για Μαξ 1500-1700€ .Στα 2500€ ? Ανάλογα το τι μου προσφέρει η αμδ και πόσο κοντά είναι στη 5090. Εάν ήταν μικρές οι διαφορές θα πήγαινα στην αμδ ,αν όχι τότε nvidia.

Ναι, σωστα εσυ που ψάχνεσαι. Ο περισότερος κοσμος που έχει λεφτά και σου λεειθέλω ενα PC με 6000€, τι βάζω. Πιστεύεις θα βάλει AMD;

Επεξ/σία από Grisos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grisos είπε

Ναι, σωστα εσυ που ψάχνεσαι. Ο περισότερος κοσμος που έχει λεφτά και σου λεειθέλω ενα PC με 6000€, τι βάζω. Πιστεύεις θα βάλει AMD;

Όχι ο αφελής που δεν τον νοιάζει το τι πληρώνει άσχετα εάν ξέρει η όχι , θα πάει σε πράσινη λόγο φήμης. Σε αυτό επίσης συμφωνούμε 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...