dsi44 Δημοσ. Κυριακή στις 10:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:34 πμ απο το παιχνιδι της γατας με το ποντικι που παιζουν. διαρρεουν στην αρχη οτι θα κυκλοφορησουν νωριτερα ,μετα κωλοτουμπα. φοβουνται να τιμολογησουν πρωτοι. αλλαζουν ονομα σε ΧΧ70 που παραπεμπει σε κατηγορια nvidia. φοβουνται να κανουν το πρωτο βημα ενω ο αντιπαλος εχει στην ουσια κανει paper launch.
nlogginidis Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 πμ 1 ώρα πριν, Arkin είπε ...Ακούμε για 800 δολλαρια 9070xt. Θες market share? Την βαζεις ράφι 400 ευρώ και τέλος η ιστορία όχι 900 που δεν θα πουλήσεις τίποτα. Οι μόνοι χαμένοι οι καταναλωτές σε κάθε επίπεδο. Και 500€ ράφι να έχει με επιδόσεις πάνω από 4070tisuperduper, σαρώνει την αγορά και αφήνει τον άλλον να παίζει με τις αναφλέξεις. Αλλά είπαμε...σε έναν άλλο κόσμο, σε μια άλλη ζωή, σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.... 4
aetos1988 Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:06 μμ https://www.guru3d.com/story/powercolor-radeon-rx-9070-xt-red-devil-psu-requirements-lists-a-whopping-900-watts-as-minimum/ 900Watt το λιγότερο οι απαιτήσεις για τροφοδοτικό. Σαν πολλά μου φαίνονται 🤔
Teddy77 Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Aten-Ra said: Για την RTX5000 το καταλαβαίνω, για την RDNA4 από που βγαίνει τέτοιο συμπέρασμα σήμερα ?? Από το ότι η AMD (στις GPU) δεν χάνει ποτέ ευκαιρία στο να μας απογοητεύσει!😁 Επεξ/σία Κυριακή στις 01:45 μμ από Teddy77
rioener Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:01 μμ Βγήκαν αρχικές τιμές όπως είδαμε σε μερικά καταστήματα εξωτερικού, και υπάρχει επίσης benchmark για την 9070xt. Οπότε έχουμε μια εικόνα για απόδοση και τιμή, πλην του RT-FG κομματιού στο οποίο όμως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει φτάσει ή έστω να πλησιάσει στην 5070ti. Στο χιλιάρικο+ που φαίνεται ότι θα παίζει αρχικά δεν αποτελεί επιλογή. Σήμερα αυτή είναι η εικόνα που έχουμε. Αν τώρα αλλάξουν κάποια από αυτά τα δεδομένα το βλέπουμε.
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι σε κάρτες της κατηγορίας των 300-400 ακόμη και τα 50 ευρώ κάνουν διαφορά για αρκετό κόσμο. Αλλά αν είναι να φτάσεις τα 800-900 τα 100 ευρώ επιπλέον δεν είναι πολλά. Στο ίδιο raster και vram εννοείται δίνεις 100 (μη πω και 200 ίσως) για nvidia για το καλύτερο RT και upscale. Θα δούμε βέβαια πως θα είναι το FSR4 αλλά πιστεύω σε RT πάλι πίσω θα είναι. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:13 μμ από just_a_dude 1
rioener Δημοσ. Κυριακή στις 01:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:31 μμ Έτσι ακριβώς. Κρίμα για εμάς που παλεύουμε να πάρουμε καμια κάρτα να ανέβουμε σε 4κ Αδιανόητο πάντως η 9070xt με περίσσια διαθεσιμότητα κατά πως φαίνεται να βγει με τιμή στο 1000ρικο.
niko_gram_15 Δημοσ. Κυριακή στις 02:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:18 μμ 57 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το θέμα είναι ότι σε κάρτες της κατηγορίας των 300-400 ακόμη και τα 50 ευρώ κάνουν διαφορά για αρκετό κόσμο. Αλλά αν είναι να φτάσεις τα 800-900 τα 100 ευρώ επιπλέον δεν είναι πολλά. Στο ίδιο raster και vram εννοείται δίνεις 100 (μη πω και 200 ίσως) για nvidia για το καλύτερο RT και upscale. Θα δούμε βέβαια πως θα είναι το FSR4 αλλά πιστεύω σε RT πάλι πίσω θα είναι. Κοίτα, αν ότι ειπώθηκε περί 4070/4070ΤΙ σε RT ισχυεί κατα μέσο όρο, θα είναι πίσω. Δεν ασχολούμαι να δω πόσο καλύτερη πχ είναι η 5080 από την 4080 και αντίστοιχα για πιο κάτω μοντέλα, αλλά πάντα υπάρχει ένα uplift από γενειά σε γενειά και άρα θα είναι πίσω. Το θέμα είναι πόσο πίσω για να πει κάνεις ότι αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει αυτή τη γενειά. Ας μην ξεχνάμε ότι και η 4070 δεν είναι και κανένα τέρας σε RT, η 4070 Ti Super είναι το bare minimum (προσωπικά) για να πεις "είμαι άνετος". 1
Aten-Ra Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 μμ 3 hours ago, aetos1988 said: https://www.guru3d.com/story/powercolor-radeon-rx-9070-xt-red-devil-psu-requirements-lists-a-whopping-900-watts-as-minimum/ 900Watt το λιγότερο οι απαιτήσεις για τροφοδοτικό. Σαν πολλά μου φαίνονται 🤔 Το έγραψα και πριν, τόσα λέει και στην Red Devil 7900ΧΤΧ
akoinonitos Δημοσ. Κυριακή στις 04:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niko_gram_15 είπε Κοίτα, αν ότι ειπώθηκε περί 4070/4070ΤΙ σε RT ισχυεί κατα μέσο όρο, θα είναι πίσω. Δεν ασχολούμαι να δω πόσο καλύτερη πχ είναι η 5080 από την 4080 και αντίστοιχα για πιο κάτω μοντέλα, αλλά πάντα υπάρχει ένα uplift από γενειά σε γενειά και άρα θα είναι πίσω. Το θέμα είναι πόσο πίσω για να πει κάνεις ότι αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει αυτή τη γενειά. Ας μην ξεχνάμε ότι και η 4070 δεν είναι και κανένα τέρας σε RT, η 4070 Ti Super είναι το bare minimum (προσωπικά) για να πεις "είμαι άνετος". Για 1440p με path tracing δεν εισαι "ανετος" με 4070 ti super ,εισαι στο οριο. Ας φτιαξουν για την ωρα ενα καλο upscale και κατι ειναι και αυτο. Σε rt θα ειναι οκ απο οτι φαινεται ειναι σε επιπεδα 4070ti- ti super ,μια γενια πισω δλδ, σε path tracing λογικα θα ειναι πιο πισω. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:16 μμ από akoinonitos
korakios Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ 4 ώρες πριν, aetos1988 είπε https://www.guru3d.com/story/powercolor-radeon-rx-9070-xt-red-devil-psu-requirements-lists-a-whopping-900-watts-as-minimum/ 900Watt το λιγότερο οι απαιτήσεις για τροφοδοτικό. Σαν πολλά μου φαίνονται 🤔 για τη συγκεκριμένη OC υλοποίηση , 750άρι για τις νορμάλ (και δεν ξέρω αν λαμβάνουν υπόψιν και την απόδοση ενός psu γενικότερα)
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Σε rt θα ειναι οκ απο οτι φαινεται ειναι σε επιπεδα 4070ti- ti super ,μια γενια πισω Όταν λες "μια γενιά πίσω"? Πόσο πήρε αυτή η γενιά, στις αντίστοιχες κάρτες?
Tambas91 Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:50 μμ 4 ώρες πριν, niko_gram_15 είπε Ας μην ξεχνάμε ότι και η 4070 δεν είναι και κανένα τέρας σε RT, η 4070 Ti Super είναι το bare minimum (προσωπικά) για να πεις "είμαι άνετος". Έχεις κάποια παιχνίδια με RT να μου προτείνεις να δοκιμάσω? (4070super εδώ) γιατί εγώ βλέπω ότι σε 1440p τα γαζώνει όλα με dlssq και μερικά και native για τους αρνητές dlss... μιλάω για rt όχι pt
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Έχεις κάποια παιχνίδια με RT να μου προτείνεις να δοκιμάσω? (4070super εδώ) γιατί εγώ βλέπω ότι σε 1440p τα γαζώνει όλα με dlssq και μερικά και native για τους αρνητές dlss... μιλάω για rt όχι pt Μοχθηρός Κάτοικος Χωριό και Μακρινό Κλάμα 6 Επεξ/σία Κυριακή στις 07:04 μμ από just_a_dude 11
Fulgore Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, rioener είπε Βγήκαν αρχικές τιμές όπως είδαμε σε μερικά καταστήματα εξωτερικού, και υπάρχει επίσης benchmark για την 9070xt. Για benchmarks, μην ασχολείστε παιδιά, όπως και για τιμές, που έχουμε δει ο καθένας να κοστολογεί όσο θέλει. Δεν υπάρχουν drivers για 9070XT, άρα ακόμα και αν σου δώσει κάποιο κατάστημα την κάρτα, δεν μπορείς να την δουλέψεις χωρις drivers(σε Windows μεριά, δεν ξέρω σε Linux τι παίζει). Αυτός που ανέφερα πιο πίσω που πήρε 9070xt και την έκανε Unboxing, ανέβασε αυτό Imgur: The magic of the Internet Επεξ/σία Κυριακή στις 07:42 μμ από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα